hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
N°1 miesten selektiivisessä ihonhoidossa vuodesta 1985. Tänä päivänä ei ole uutta, että naisten ihonhoitotuotteet eivät sovi miesten ihon hoitoon samalla tavalla. Miesten iho on yleisesti karheampi, paksumpi ja rasvoittuvampi ikääntyen myös nopeammin, joskin myöhemmin. Silti miehet saivat oman ihonhoitolinjansa vasta vuonna 1985, Biotherm Hommen ollessa pioneerina miesten kosmetiikassa. Yli kolmenkymmenen vuoden vuoden ajan Biotherm Homme on palvellut miehiä ja heidän alati muuttuvia ihonhoitotarpeitaan. Hyödynnämme parhaimpia luonnosta saatavia ainesosia ja tuomme ne ihollesi tehostettuna puhtaan lähdeveden uudistavilla ominaisuuksilla (Pure Thermal Plankton).
Biotherm Hommen tuotteet ovat ei-rasvaisia, ei-tahmaisia ja ei-kiiltäviä. Ne tuoksuvat myös hyvälle. Saatavilla yli 70 maassa, olemme numero 1 miesten selektiivisessä kosmetiikassa hyvästä syystä.

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa David Beckham, uusi ihonhoidon lähettiläämme, tervetulleeksi joukkoomme. #BiothermHomme #LiveMore

Biotherm (24 kpl)

Biotherm Homme Force Supreme Youth Reshaping Cream hoitovoide miehille 50 ml

Biotherm Homme Force Supreme Youth Re...

Hoitovoide miehille ikääntymisen merkkejä vastaan kaikille ihotyypeille, käytetään puhtaalle kasvojen iholle aamuin ja/tai illoin.

Vain myymälässä
Biotherm Homme Total Recharge CC-geeli 30ml

Biotherm Homme Total Recharge CC-geel...

Ihoa kirkastava CC-geeli antaa iholle terveen ja luonnollisen ilmeen välittömästi. Läpinäkyvä geelikoostumus sulautuu iholle ja tekee siitä levänneen näköisen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Biotherm Homme Total Recharge Moisturizer kosteusvoide 50 ml

Biotherm Homme Total Recharge Moistur...

Energisoiva kosteusvoide pyyhkii väsymyksen merkit kasvoilta hetkessä ja antaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja levänneen ilmeen kasvoille.

Vain myymälässä