Biotherm valmistaa innovatiivisia kosmetiikkatuotteita naisille ja miehille. Biothermin tuotteet tekevät ihostasi elinvoimaisen ja kirkkaan. Tuotteiden pääraaka-aine on vesi ja sen mikro-organismit, jotka hellivät ihoa ja auttavat sitä pysymään terveenä.

Biothermilta ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille

Biothermin tuotevalikoimassa on kohdennettuja ratkaisuja erilaisille ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Sokoksen verkkokaupasta löydät useita Biothermin tuotesarjoja, kuten Aquasource-, Blue Therapy- sekä Biotherm Homme -sarjat. Tutustu runsaaseen valikoimaan ja löydä itsellesi tuotteet, jotka saavat ihosi sädehtimään!

Katso vinkit ihotyypillesi:
Kaikille ihotyypeille| Normaali ja sekaiho| Kuiva iho| Rasvoittuva iho|

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa David Beckham, uusi ihonhoidon lähettiläämme, tervetulleeksi joukkoomme. #BiothermHomme #LiveMore

Biotherm (26 kpl)

Biotherm L'Eau tuoksulahjapakkaus

Biotherm L'Eau tuoksulahjapakkaus

49,90
Verkkokaupassa

Lahjapakkaus sisältää:
L'Eau EdT Spray -tuoksun 100ml, Lait de Douche -suhkugeelin 75 ml & Lait Corporel -vartalovoiteen 100ml. (Arvo 77,-)

Vain verkkokaupassa
Biotherm Celluli Eraser selluliittivoide 200 ml

Biotherm Celluli Eraser selluliittivo...

48,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uusi innovaatio selluliittiä vastaan. Vähentää selluliittiä näkyvästi ja pysyvästi 14 päivässä säännöllisesti käytettynä.

Käyttö: Käytä selluliittivoidetta päivittäin puhtaalla iholla. Hiero voide nestekierronmukaisin liikkein selluliitti alueelle. Muista saannöllinen vartalonkuorinta, tällä tehostat voiteen vaikutusta.

4,6667 / 5
Biotherm Huile De Gommage öljymäinen vartalokuorinta 200 ml

Biotherm Huile De Gommage öljymäinen...

36,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kuorinnan sisältämät iholle sulavat sokerikristallit silottavat ja tasoittavat ihon pintaa. Kolme kallisarvoista öljyä: passionkukkaöljy, muskatelliruusuöljy ja aprikoosiöljy jättävät ihon pehmeäksi ja ravituksi ja jättävät iholle suojaavan hunnun.

Tuoteinfo:

Öljymäinen vartalokuorinta. Käyttö: Hiero kevyesti kostealla iholla ja huuhtele huolellisesti. Ei saa käyttää kasvoille.

5,0 / 5
{}
Sivun alkuun