hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Biotherm valmistaa innovatiivisia kosmetiikkatuotteita naisille ja miehille. Biothermin tuotteet tekevät ihostasi elinvoimaisen ja kirkkaan. Tuotteiden pääraaka-aine on vesi ja sen mikro-organismit, jotka hellivät ihoa ja auttavat sitä pysymään terveenä.

Biothermilta ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille

Biothermin tuotevalikoimassa on kohdennettuja ratkaisuja erilaisille ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Sokoksen verkkokaupasta löydät useita Biothermin tuotesarjoja, kuten Aquasource-, Blue Therapy- sekä Biotherm Homme -sarjat. Tutustu runsaaseen valikoimaan ja löydä itsellesi tuotteet, jotka saavat ihosi sädehtimään!

Katso vinkit ihotyypillesi:
Kaikille ihotyypeille| Normaali ja sekaiho| Kuiva iho| Rasvoittuva iho|

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa David Beckham, uusi ihonhoidon lähettiläämme, tervetulleeksi joukkoomme. #BiothermHomme #LiveMore

Biotherm (4 kpl)

Biotherm Aquasource CC Gel 30 ml

Biotherm Aquasource CC Gel 30 ml

30,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Syväkosteuttava CC-geeli, joka parantaa ihon sävyä ja korjaa värivirheitä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Biotherm Aquasource BB Cream SK 15 syväkosteuttava BB-voide 30 ml

Biotherm Aquasource BB Cream SK 15 sy...

30,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ensimmäinen BB-voide, jolla on äärimmäisen tehokas syväkosteuttava vaikutus. Luonnollinen peittävyys 100 % mineraalipigmenttien avulla. Koko 30 ml.

Tuoteinfo:

Käyttö: Puhtaalla iholla aamuisin, tasoittamaan ihon pieniä virheitä. Halutessasi voit laittaa BB-voiteen alle Biotherm seerumin, antamaan lisäkosteutta tai korjaavuutta. Levitä BB-voide kasvojen keskeltä sivulle suuntautuvin liikkein.

4,3077 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun