hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Biotherm valmistaa innovatiivisia kosmetiikkatuotteita naisille ja miehille. Biothermin tuotteet tekevät ihostasi elinvoimaisen ja kirkkaan. Tuotteiden pääraaka-aine on vesi ja sen mikro-organismit, jotka hellivät ihoa ja auttavat sitä pysymään terveenä.

Biothermilta ihonhoitotuotteita eri ihotyypeille

Biothermin tuotevalikoimassa on kohdennettuja ratkaisuja erilaisille ihotyypeille, kuten kuivalle, rasvaiselle ja ikääntyvälle iholle. Sokoksen verkkokaupasta löydät useita Biothermin tuotesarjoja, kuten Aquasource-, Blue Therapy- sekä Biotherm Homme -sarjat. Tutustu runsaaseen valikoimaan ja löydä itsellesi tuotteet, jotka saavat ihosi sädehtimään!

Katso vinkit ihotyypillesi:
Kaikille ihotyypeille| Normaali ja sekaiho| Kuiva iho| Rasvoittuva iho|

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa David Beckham, uusi ihonhoidon lähettiläämme, tervetulleeksi joukkoomme. #BiothermHomme #LiveMore

Biotherm (20 kpl)

Biotherm Pure.Fect Lotion kasvovesi 200 ml

Biotherm Pure.Fect Lotion kasvovesi 2...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mattapinnan jättävä kasvovesi joka toimii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikissa rasvoittuvan ihon ongelmissa. Ihohuokosia puhdistava teknologia tehoaa syvällä ihohuokosissa ja ennaltaehkäisee aknen syntyä (L.Digitata- makrolevä ja sinkki). Tulos: Raikkaan puhdas ja tasapainoinen iho. Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä tuotteeseen kostutetulla vanulla puhdistetulle iholle. Käytä aamuin ja/tai illoin.

Biotherm Biosource Eau Mousse puhdistusvesi 150 ml

Biotherm Biosource Eau Mousse puhdist...

Biosource Eau Mousse -vaahtoava puhdistusvesi soveltuu kaikille ihotyypeille. Ilmankevyt käyttää, palauttaa ihon hehkun herkällekin iholle. Saippuaton koostumus.

Tuoteinfo:

Vaahdota yhdessä veden kanssa ja hiero pyörivin liikkein kasvoilla. Huuhtele huolellisesti. Puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin.

Vain myymälässä
Biotherm Biosource Cleansing Mousse puhdistusvaahto 150 ml, normaali- & sekaiho

Biotherm Biosource Cleansing Mousse p...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttavia mineraaleja ja tasapainottavaa sinkkiä sisältävä puhdistus. Puhdistaa ja raikastaa ihoa kuivattamatta. Iho tuntuu välittömästi puhtaalta ja tasapainoiselta. 7 päivän käytön jälkeen iholla on kaunis ja raikas hehku. Ei silmämeikin poistoon.

Tuoteinfo:

Puhdistusvaahto. Käyttö: Sekoita veteen kädessä ennen kasvoille levittämistä. Huuhtele vedellä. Vältä silmänympärysaluetta.

4,5 / 5
Sivun alkuun