{}

Bioteekki (18 kpl)

Super D-vitamiini 100 + 25 kaps.

Super D-vitamiini 100 + 25 kaps.

13,50 12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bonuspakkaus! 100+25 kapselia. Vahva hyvinimeytyvä D3-vitamiinivalmiste.
Bioteekin Super D-vitamiini sisältää yhdessä kapselissa 50 mikrog D3-vitamiinia kalanmaksaöljyssä. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille ja se on erityisen tärkeää lapsille, tummaihoisille ja vanhuksille. Ikääntymisen myötä D-vitamiinin muodostus ihossa heikkenee. D-vitamiini on tärkeää luustolle ja se edistää lihasten toimintaa. D-vitamiini on tärkeää myös vastustuskyvylle.

Bioteekin Super D-vitamiinivalmiste 100 kaps.

Bioteekin Super D-vitamiinivalmiste 1...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva D3-vitamiinivalmiste. Bioteekin Super D-vitamiini sisältää yhdessä kapselissa 50 mikrog D3-vitamiinia kalanmaksaöljyssä. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille ja se on erityisen tärkeää lapsille, tummaihoisille ja vanhuksille. Ikääntymisen myötä D-vitamiinin muodostus ihossa heikkenee. D-vitamiini on tärkeää luustolle ja se edistää lihasten toimintaa. D-vitamiini on tärkeää myös vastustuskyvylle.

Bioteekin Super VitaVoima 60 kaps.

Bioteekin Super VitaVoima 60 kaps.

25,50 19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vitamiineja ja hyvin imeytyviä hivenaineita sisältävä valmiste. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton. Ainesosat: L-askorbiinihappo, liivate, flavonoidipitoinen sitrushedelmävalmiste (pomeranssista), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti,täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkibisglysinaatti, seleenihiivavalmiste, nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen beetakaroteeni, natriummolybdaatti, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanibisglysinaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, luteiinipitoinen samettikukkavalmiste, lykopeenipitoinen tomaattivalmiste, boorihappo, retinyyliasetaatti, D-biotiini, fyllokinoni, maissitärkkelys, kromipikolinaatti, kolekalsiferoli, foolihappo, kaliumjodidi, syanokobalamiini.

5,0 / 5
Bioteekin Super-E ravintolisä 60 kaps.

Bioteekin Super-E ravintolisä 60 kaps.

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

E-vitamiinia sisältävä ravintolisä! E-vitamiini tunnetaan kauneusvitamiinina, koska se edistää ihosolujen kosteudensäilyttämis-kykyä ja hapensaantia. Sitä suositellaan myös urheilijoille, johtuen sen vaikutuksesta happiaineenvaihduntaan. Vitamiini on tärkeä myös mm. hedelmällisyydelle, ihon nuorekkuudelle, vastustuskyvylle sekä kolesteroliarvoille. Myös vaihdevuosi-ikäisille hikoilun tasapainottamiseen.
Bioteekin Super-E on hyvin imeytyvä, vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste! E-vitamiini on tärkeä vitamiini sekä naiselle että miehelle! Se on vahva antioksidantti, joka vähentää hapettumista erityisesti solukalvoilla. Valmiste sisältää kaikkia E-vitamiinimuotoja; alfa-, beeta- , gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia. Erityisesti tokotrienolit ovat viime vuosina olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina, koska on havaittu, että ne ovat usein vahvempia ja monipuolisempia vaikutuksiltaan kuin yleisemmin tunnetut tokoferolit. E-vitamiinia muodostuu ainoastaan kasveissa. E-vitamiinia esiintyy eniten kasviöljyissä ja siemenissä. Ruoan teollinen käsittely ja säilytys vähentävät E-vitamiinin määrää, koska se on herkkä mm. pakastamiselle ja valolle.

Bioteekin AlfaLipoiini Vahva 250 mg antioksidantti 120 tabl.

Bioteekin AlfaLipoiini Vahva 250 mg a...

29,90 24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ikääntymistä vastaan, superantioksidantti maailmalta. Bioteekin Vahva AlfaLipoiini on monitehoantioksidantti, joka hidastaa solujen vanhenemista ja tehostaa muiden antioksidanttien, kuten C- ja E-vitamiinin sekä ubikinonin (Q10), vaikutusta ja näin lisää energisyyttä.

Tuoteinfo:

Alfalipoiinihappo on poikkeuksellisen tehokas antioksidantti eli haitallisilta hapettumisreaktioilta suojaava aine, joka on erityisen tärkeä nykyajan stressaantuneille ihmisille. Sillä on monia merkittäviä vaikutuksia elimistössä. Elimistö valmistaa itse alfalipoiinihappoa välttämättömiin solutoimintoihin, mutta sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Sen vuoksi alfalipoiinihapon merkitys ravintolisävalmisteena kasvaa iän myötä. Lisäksi alfalipoiinihapon saanti monipuolisestakin ravinnosta on hyvin niukkaa. Pienikokoisena rasva- ja vesiliukoisena yhdisteenä alfalipoiinihappo kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Samalla, kun se hillitsee ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia, se auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Bioteekin Vahva AlfaLipoiini sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa. Vahva, mutta hitaasti liukeneva tabletti sopii herkkämahaisille jopa paremmin kuin miedompi kapselimuotoinen valmiste. Annostus: 1 - 2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ravintolisä.

4,3333 / 5
Bioteekin Super-C vitamiinivalmiste 100 tabl.

Bioteekin Super-C vitamiinivalmiste 1...

16,95 13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, ja mm. kollageenin muodostukseen tarvitaan C-vitamiinia. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle, hermostolle ja mielialalle. C-vitamiini huolehtii kauneudestasi, sillä se kiinteyttää ihoasi ja suojaa sitä stressitekijöiltä saaden ihosi näyttämään kirkkaalta ja heleältä.

Tuoteinfo:

Super-C sisältää patentoitua, pitkävaikutteista C-vitamiinia. Erikoisrakenteestaan johtuen Super-C:n C-vitamiiini imeytyy paremmin ja se pysyy pitempään elimistössä. C-vitamiini tarvitaan yli 200 aineenvaihdunnallisessa reaktiossa elimistössä. Annostus: Yksi kapseli päivässä. Ravintolisä varmistamaan riittävää C-vitamiininsaantia.

5,0 / 5
Bioteekin Super B12-vitamiinivalmiste 90 tabl.

Bioteekin Super B12-vitamiinivalmiste...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Super B12-vitamiini on vahva ja tehokkaasti imeytyvä B12-vitamiinivalmiste. Yhdessä pienessä ja hyvänmakuisessa (vadelma) tabletissa on 1 mg B12-vitamiinia metylkobalamiinimuodossa. Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä ja elimistön helposti hyväksikäytettävissä oleva muoto B12-vitamiinista. B12-vitamiini on erityisen tärkeä hermostolle, muistille ja jaksamiselle. B12-vitamiinia on vain eläinkunnan tuotteissa. Annostus on 1 tabletti päivässä. Tabletti on pieni ja hyvänmakuinen; sen voi purra tai imeskellä.

Bioteekin Teho D Tipat vitamiinivalmiste 8 ml

Bioteekin Teho D Tipat vitamiinivalmi...

6,90 (9,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Jokaiselle välttämätöntä D-vitamiinia parhaimmillaan, jossa imeytyvyyttä edistää kasviöljy. Nykytutkimuksen mukaan D-vitamiini on turvallinen suurillakin annostuksilla, myös pitkäaikaiskäytössä. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille ja se on erityisen tärkeää lapsille, tummaihoisille ja vanhuksille. Ikääntymisen myötä D-vitamiinin muodostus ihossa heikkenee.

Tuoteinfo:

Vahva vitamiinivalmiste tippoina, yhdessä tipassa on 10 mikrog D3-vitamiinia. Lisäaineeton ja riittoisa, 280 tippaa pullossa. D3-vitamiini lisäksi sisältää vain rasvahappoja kookos- ja palmuöljystä. Varmistamaan riittävää päivittäistä D-vitamiinin saantia. Annostus: 1 - 5 tippaa päivässä. Voidaan annostella suoraan suuhun, lusikkaan tai ruokaan. Ravintolisä.

4,0 / 5
Bioteekin Teho D Plus vitamiinivalmiste 150 kaps.

Bioteekin Teho D Plus vitamiinivalmis...

Jokaiselle välttämätöntä D-vitamiinia parhaimmillaan, jossa imeytyvyyttä edistää kylmäpuristettu pellavansiemenöljy. D-vitamiinilisää suositellaan kaikille ja se on erityisen tärkeää lapsille, tummaihoisille ja vanhuksille. Ikääntymisen myötä D-vitamiinin muodostus ihossa heikkenee. D-vitamiini on tärkeää luustolle ja se edistää lihasten toimintaa, lisäten lihasvoimaa ja vähentäen kaatumatapauksia. D-vitamiini on tärkeää myös vastustuskyvylle, mielenterveydelle ja hormonitoiminnalle.

Tuoteinfo:

Yhdessä kapselissa on 25 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Nykytutkimuksen mukaan D-vitamiini on turvallinen suurillakin annostuksilla, myös pitkäaikaiskäytössä. Varmistamaan riittävää päivittäistä D-vitamiinin saantia. Annostus: Yksi kapseli päivässä. Ravintolisä.

Vain myymälässä
Bioteekin Super K2-vitamiini 60 kaps.

Bioteekin Super K2-vitamiini 60 kaps.

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bioteekin Super K2-vitamiini on Ainutlaatuinen vahva ja hyvin imeytyvä K2-vitamiinivalmiste luuston terveyden ylläpitoon. Super K2-vitamiinivalmiste sisältää luontaista menakinoni-7 -vitamiinimuotoa, 100 mikrog/kapseli. K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Valmisteessa K2-vitamiini on pehmytgelatiini-kapselimuodossa, kylmäpuristetussa pellavansiemenöljyssä, jolloin imeytyminen on mahdollisimman tehokasta. Annostus: 1 pehmytgelatiinikapseli päivässä

Bioteekin Vahva D Ravintolisä 120 Tabl.

Bioteekin Vahva D Ravintolisä 120 Tabl.

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Herkullinen, imeskeltävä D-vitamiini varmistamaan riittävää päivittäistä D-vitamiinin saantia. Hyvänmakuinen Vahva D on sopiva valmiste kaikille ja helppo antaa myös lapsille.

Tuoteinfo:

D-vitamiini liitetään perinteisesti lujaan luustoon ja aurinkoon. Luja luusto tarvitseekin riittävästi D-vitamiinia. D-vitamiini on tärkeä myös lihaksille, vastustuskyvyllle ja hampaille. Aurinkoon D-vitamiini liittyy siten, että auringon valon vaikutuksesta iholla muodostuu D-vitamiinia. Aiemmin ajateltiin, että näin tapahtuu aina auringon säteiden päästessä iholle. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomessa ainoastaan kesäkuukausina ja keskellä päivää auringonsäteet tulevat riittävän läheltä aktivoidakseen D-vitamiinin tuotannon iholla. Useimmilla suomalaisilla on puutetta D-vitamiinista. Annostus: Yksi imeskelytabletti päivässä, tabletin voi myös niellä tai pureskella. Ravintolisä.

4,0 / 5
{}
Sivun alkuun