{}

Bioteekki (12 kpl)

BIOTEEKIN Super Kilpirauhanen 60 kaps.

BIOTEEKIN Super Kilpirauhanen 60 kaps.

23,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvinvointia kilpirauhaselle! Bioteekin Super Kilpirauhanen sisältää tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet kilpirauhasen hyvinvoinnille. Esimerkiksi jodi ja seleeni edistävät kilpirauhasen normaalia toimintaa ja C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Annostus 1-2 kapselia päivässä, niellään kokonaisina aterian yhteydessä.

BIOTEEKIN Unia Nova 1,9 mg 100 tabl.

BIOTEEKIN Unia Nova 1,9 mg 100 tabl.

15,90 (19,95)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lyhentämään nukahtamisaikaa ja lisäämään päivittäistä vireyttä. Rauhallinen ja riittävä uni on tärkeää, jotta jaksamme arjen askareissa. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Unia Novan muut ainesosat tukevat melatoniinin vaikutusta. Magnesium edistää lihasten hyvinvointia ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää oppimista ja B5-vitamiini henkistä suorituskykyä. B3-vitamiini tasapainottaa hermoston normaalia toimintaa ja B6-vitamiini on tärkeä hormonitoiminnan säätelijä. Näin vireystila pysyy hyvänä päivällä ja uni maistuu yöllä. Annostus 1 tabletti päivässä hieman ennen nukkumaanmenoaikaa.

Bioteekin Teho Punariisi+Q10 60 kaps.

Bioteekin Teho Punariisi+Q10 60 kaps.

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kolesterolin ja homokysteiinin hallintaan. Nykytiedon mukaan alhainen veren homokysteiinipitoisuus on yhtä tärkeää kuin tasapainoinen veren kolesterolipitoisuus. Teho Punariisi+Q10 sisältää 2,5 mg monakoliini-K:ta fermentoidusta punariisistä sekä foolihappoa ja B6- ja B12-vitamiinia, jotka edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Valmiste sisältää lisäksi ubikinonia (Q10).

Tuoteinfo:

Punariisivalmistetta ja vitamiineja sisältävä ravintolisä. Yksi kapseli sisältää 420 mg punariisivalmistetta, josta 2,5 mg monakoliini K:ta, sekä 3 mg B6-vitamiinia, 300 µg foolihappoa, 1,5 µg B12-vitamiinia ja 5 mg ubikinonia (Q10).

Bioteekin Unia melatoniinivalmiste 100 tabl.

Bioteekin Unia melatoniinivalmiste 10...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kauniita unia! Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Tuoteinfo:

Bioteekin Unia sisältää melatoniinia 1 mg / tabletti. Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa.Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½-5 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.Ei suositella samanaikaiseen käyttöön uni- tai nukahtamislääkkeiden kanssa. Melatoniinin käytöstä raskaus- tai imetysaikana ei ole turvallisuustutkimuksia.

4,0 / 5
Bioteekin Auringonhattutipat ravintolisä 50 ml

Bioteekin Auringonhattutipat ravintol...

Luonnollista vastustuskykyä! Jo vuosituhansia sitten Pohjois-Amerikan intiaanit tunsivat auringonhatun terveyttä edistävät vaikutukset. Nykyisin se on myös Euroopassa paljon käytetty ja modernin kasvilääkinnän hyvin tuntema rohdoskasvi. Auringonhattu vahvistaa luonnollista vastustuskykyämme mm. lisäämällä puolustussolujen aktiivisuutta. Auringonhattu sopii kuuriluonteiseen käyttöön.

Tuoteinfo:

Sekoitetaan veteen, käytetään kuuriluontoisesti. Annostus: 15-30 tippaa vedellä laimennettuna 2-5 kertaa päivässä. Annostusta voi hetkellisesti lisätä 2-3 -kertaiseksi. Käytetään enintään kuuden viikon kuureina. 1 ml = 30 tippaa.Voidaan käyttää myös iholla hyönteispuremiin tai ulkoisesti pari tippaa haavaan useita kertoja päivässä. Ravintolisä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Bioteekin Cibusine forte 30 tabl.

Bioteekin Cibusine forte 30 tabl.

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva, hyvin imeytyvä kurkumauute! Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon. Se suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön. Cibusine forten TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Yksi tabletti vastaa 4800 mg kurkumiinia. Cibusine fortea voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esim. nivelongelmissa. Annostus 1-2 tablettia tarvittaessa.

Bioteekin Unia Mint 1 mg melatoniini 100 tabl.

Bioteekin Unia Mint 1 mg melatoniini...

12,90 (17,90)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Nuku hyvin! Hyvänmakuinen, hammasystävällinen melatoniini.
Bioteekin Unia Mint sisältää 1 mg melatoniinia yhdessä tabletissa. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Siten purkkia voi säilyttää yöpöydällä. Melatoniin auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Siksi sen käyttö sopii esimerkiksi raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Usean aikavyöhykkeen yli siirtyvä voi helpottaa sopeutumista paikalliseen aikaan nauttimalla melatoniinia juuri ennen nukkumaan menoa. Valmistettu Suomessa.

Bioteekin Unia Nova melatoniinivalmiste 100 tabl.

Bioteekin Unia Nova melatoniinivalmis...

19,95
Verkkokaupassa

Rauhallinen ja riittävä uni on tärkeää, jotta jaksamme arjen askareissa. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg (1 tabl.) melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Unia Novan muut ainesosat tukevat melatoniinin vaikutusta. Magnesium edistää lihasten hyvinvointia ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää oppimista ja B5-vitamiini henkistä suorituskykyä. B3-vitamiini tasapainottaa hermoston normaalia toimintaa ja B6-vitamiini on tärkeä hormonitoiminnan säätelijä. Näin vireystila pysyy hyvänä päivällä ja uni maistuu yöllä.

Tuoteinfo:

Lyhentämään nukahtamisaikaa ja lisäämään päivittäistä vireyttä. 1 tabletti päivässä.

Vain verkkokaupassa
Bioteekin Unia Melatoniini 1 mg 30 tabl

Bioteekin Unia Melatoniini 1 mg 30 tabl

8,35
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kauniita unia! Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa sekä auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Tuoteinfo:

Bioteekin Unia sisältää melatoniinia 1 mg / tabletti. Annostus: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: ½–5 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Bioteekin Dentiplus Erittäin Raikas imeskelytabletti 180 tabl.

Bioteekin Dentiplus Erittäin Raikas i...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dentiplus imeskelytabletit vahvistavat ja uudistavat hammaskiillettä, lisäävät heikentynyttä syljeneritystä ja katkaisevat happohyökkäyksen.

Tuoteinfo:

Dentiplus sisältää kaikki hammaskiilteen sisältämät mineraalit, fluorin, kalsiumin ja fosfaatin sekä ksylitolia. Imeskelytableteissa on myös vähän limakalvoille tärkeitä C-vitamiinia ja sinkkiä. Suun ja hampaiden hoitoon ja ennaltaehkäisemään reikien muodostumista. Annostus: 1 tabletti 3 - 6 kertaa päivässä, imeskellään hitaasti aterioiden ja hampaiden harjauksen jälkeen.

4,0 / 5
Bioteekin Garlimin 5000 valkosipulivalmiste 150 tabl.

Bioteekin Garlimin 5000 valkosipuliva...

19,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Garlimin 5000 on markkinoiden vahvimpia valkosipulivalmisteita. Yksi tabletti vastaa noin kahta valkosipulinkynttä. Se on vahva mutta silti lähes jälkihajuton valkosipulivalmiste. Yleiskuntoa ja vastustuskykyä vahvistava ravintolisä.

Tuoteinfo:

Raaka-aineet on valmistettu hellävaraisella kuivausmenetelmällä, joka säilyttää valkosipulin alliinin, josta muodostuu elimistössä yhtä valkosipulin monista vaikuttavista aineista, allisiinia. Erikoispinnoitteen ansiosta valmisteen alliini/allisiini ei hajoa vatsassa, vaan vapautuu vasta suolistossa, jossa sen hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Samasta syystä Garlimin 5000 aiheuttaa harvoin epämiellyttävää hajua hengityksessä. Pinnoitteen ansiosta valmiste sopii myös herkkämahaisille. Pitkän käyttöhistoriansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa sekä tieteellisen näytön perusteella valkosipuli on ansainnut Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden 2009 rohdoskasvin arvon. Annostus: 1 - 2 tablettia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä; niellään kokonaisina veden kera. Sopii jatkuvaan käyttöön.

{}
Sivun alkuun