Bioteekki (2 kpl)

Sinulle, aikuinen nainen! Vitamore Total on luonnollinen vaihtoehto kaikenikäisille naisille, jotka haluavat tasapainottaa hormonitoimintaansa ilman hormoneja. Vitamore Total sisältää tasapainoisen koostumuksen yrttejä ja ravintoaineita sekä nuoremman että vanhemman naisen hormonitoiminnan tasapainottamiseksi.

Tuoteinfo:

Lakritsi, puna-apila, okarennokki ja fenkoli sisältävät kasviestrogeeneja. Lakritsi ja sitruunaköynnös edistävät limakalvojen hyvinvointia. Sileän lihaksen (mm. kohtu) kouristuksia laukaisee puna-apila, fenkoli ja villijamssi, ja liiallista veden kertymistä estävät sitruunaköynnös ja fenkoli. Monet kasvit (mm. damiana, okarennokki, sitruunaköynnös ja muira puama) sekä aminohappo arginiini voivat myös lisätä seksuaalista halukkuutta. Adaptogeenit (mm. sitruunaköynnös, villijamssi, lakritsi) parantavat stressinsietokykyä, mikä näkyy tasapainoisempana mielialana. Sukuhormonien tuotantoon osallistuvat etenkin E-vitamiini ja sinkki. Valmiste sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Ei sisällä soijaa. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Suositetaan säännöllistä käyttöä. Ravintolisä.

5.0 / 5
Vain myymälässä

40,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. KP 2000 Total on kokonaisvaltaisesti vaikuttava luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. Valmisteen vaikutus on testattu ABER-instituutissa tri Anu Mäkelän johdolla. Tutkimuksen mukaan KP 2000 Total parantaa selkeästi seksuaalista halukkuutta ja kyvykkyyttä.

Tuoteinfo:

Erektiohäiriöt voivat heikentää elämänlaatua aiheuttaessaan tunneperäisiä ongelmia, itsetunnon vähenemistä ja parisuhdeongelmia. Terveellinen ravinto, riittävä unen määrä ja kohtuullinen liikunta ovat tärkeitä, mutta tehokasta apua saa myös lisäravinteista ja yrttiuutteista. Vahva ja monipuolinen KP 2000 Total sisältää muiden ainesosien lisäksi aminohappo arginiinia sekä tribulus- ja withania-uutetta. Ravintolisä miehisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn tukemiseen. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä; Seksuaalisen aktiivisuuden ylläpitämiseksi suositetaan jatkuvaa käyttöä.