Biorich (4 kpl)

6,30
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sopii kaikille ihotyypeille, niin vartalolle kuin kasvoillekin. Miedosti hajustettu. Sisältää aloe veraa.

Tuoteinfo:

BioRich Aloe Vera on kosteusvoide, joka palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä voidetta ohuelti, sopii koko vartalolle myös kasvoihin. Päivittäiseen käyttöön.

4.125 / 5

3,90 (6,30)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sopii kaikille ihotyypeille, niin vartalolle kuin kasvoillekin. Miedosti hajustettu.

Tuoteinfo:

BioRich Vitamin A&E on vitamiinipitoinen kosteusvoide, joka palauttaa ihon normaalin kosteustasapainon ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Levitä voidetta ohuelti, sopii koko vartalolle myös kasvoihin. Päivittäiseen käyttöön.

4.5 / 5

2,94 (4,90)
Verkkokaupassa

Nopeasti imeytyvä, kosteuttava ja hoitava Oliivi Hoitava -vartalovoide herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Ehkäisee tehokkaasti ihon kuivumista sekä pitää ihon virkeänä ja pehmeänä pitkään. Sisältää B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä hoitavaa oliviöljyä. Tuote ei sisällä väriaineita ja on miedosti hajustettu.

2,94 (4,90)
Verkkokaupassa

Oliivi Virkistävä -kuorintavoide vartalon sekä kasvojen kuorintaan. Sisältää runsaasti ihoa tehokkaasti kuorivia hienonnettuja aprikoosin- ja oliivinkiviä, sekä oliiviöljyä. Hellävarainen ja tehokas kuorintavoide, joka parantaa verenkiertoa ja pitää ihon virkeänä sekä pehmeänä. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää väri- ja hajuaineita. Miedosti hajustettu.