hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Bic (5 kpl)

Bic Extra Life varsi + 12 terää

Bic Extra Life varsi + 12 terää

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bic Extra Life todella mukavaaan parranajoon. Pakkauksessa mukana 12 kpl 3-teräisiä vaihtoteriä. Terät ruostumatonta terästä, joissa polymeeri- ja kromipinnoitus. Kääntyvä teräosa ja kuminen suojareunus. Voidenauha siältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia, jotka lisäävät liukuvuutta iholla. Pitkä, kaareva ja ergonominen kädensija. Erittäin mukava käyttää ja käsitellä.

Bic 3 Sensitive varsiterä 8 + 4 kpl

Bic 3 Sensitive varsiterä 8 + 4 kpl

8,90
Verkkokaupassa

Bic 3 Sensitive, 3-teräinen varsiterä tarkkaan ja sileään ajoon. Kiinteä teräosa ja polymeeri- ja kromipinnoitetut terät. Teräosassa voidenauha, joka sisältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia ihon pehmentämiseksi ja rauhoittamiseksi. Kaareva kahva takaa mukavan otteen.Erikoispakkaus sisältää yhteensä 12 varsiterää.

Tuoteinfo:

3-teräinen varsiterä ihokarvojen poistoon. Hiero ihoa lämpimällä vedellä, lisää tasainen kerros ajogeeliä tai -vaahtoa ja poista karvat lyhyillä ja tarkoilla varsiterän vedoilla.

Bic Flex 4 Comfort varsiterä 3+1 kpl

Bic Flex 4 Comfort varsiterä 3+1 kpl

8,90
Verkkokaupassa

Bic varsiterä Flex 4 Comfort 3+1 kpl todella mukavaan parranajoon. 4 itsenäisesti liikkuvaa joustavaa terää tarkkaan ja sileään ajoon. Kääntyvä teräosa ja kuminen suojaeste. Terät ruostumatonta terästä, joissa polymeeri- ja kromipinnoitus. Voidenauha siältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia, jotka lisäävät liukuvuutta iholla. Muotoiltu ergonominen kädensija, jossa kuminen otepinta. Erittäin mukava käyttää ja käsitellä. Helppo huuhdella.

Bic Flex 3 Easy varsi & 4+1 terää

Bic Flex 3 Easy varsi & 4+1 terää

9,90
Verkkokaupassa

Bic Flex 3 Easy varsi ja 4+1 vaihtoterää todella mukavaan parranajoon. 3 itsenäisesti liikkuvaa joustavaa terää tarkkaan ja sileään ajoon. Kääntyvä teräosa ja kuminen suojaeste. Terät ruostumatonta terästä, joissa polymeeri- ja kromipinnoitus. Voidenauha siältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia, jotka lisäävät liukuvuutta iholla. Pitkä kaareva ja ergonominen varsi. Erittäin mukava käyttää ja käsitellä. Helppo huuhdella.

Bic Flex Easy + Bic Sensitive Mini gel 75 ml

Bic Flex Easy + Bic Sensitive Mini ge...

Bic Flex & Easy hybridivarsiterä, varsi + 4 terää yhdessä pakkauksessa. Bicin parasta joustavien terien teknologiaa! Pitkä, kaareva ja ergonomisesti muotoiltu varsi mahdollistaa mukavan otteen. Varsi on lisäksi kevennetty ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Kolme toisistaan riippumattomasti liikkuvaa joustavaa terää antavat erityisen tarkan ja miellyttävän ajon. Kääntyvän teräosan kuminen suojaeste venyttää ihoa tasaisemman ajon aikaansaamiseksi. Terässä on myös voidenauha, joka sisältää Aloe Veraa ja E-vitamiinia. Tämä rauhoittaa ihoa ja mahdollistaa paremman liu'un.Erikoispakkaus, jossa mukana 75ml partageelipullo. Riittoisa geeli sisältää E-vitamiinia, ja takaa entistäkin pehmeämmän ajon.

Tuoteinfo:

3-teräinen hybridivarsiterä ihokarvojen poistoon. Hiero ihoa lämpimällä vedellä, lisää tasainen kerros ajogeeliä tai -vaahtoa ja poista karvat lyhyillä ja tarkoilla varsiterän vedoilla.

Vain myymälässä
Sivun alkuun