{}

Beyoncé (5 kpl)

Beyonce Heat EdP tuoksu 30 ml

Beyonce Heat EdP tuoksu 30 ml

32,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Naisten tuoksu, seksikäs nainen. 'Kuin pisara aurinkoa'. Voit tuntea sen huokuvan lämmön tihkuvan seksikkyyttä ollen samalla raikas. Ensituoksun aisteja hellii passionhedelmä -sorbet, veriappelsiini ja kirsikka. Sydäntuoksussa kukkivat tiikeriorkidea, mangonkukka ja hibiscus -kukka. Pohjatuoksun tunnelman luovat hunajainen meripihka, tiikki ja lämmin myski.

Tuoteinfo:

Naisten EdP -tuoksu.

Beyoncé Heat Kissed EdP tuoksu 30 ml

Beyoncé Heat Kissed EdP tuoksu 30 ml

32,00
Verkkokaupassa

Beyonce Heat Kissed tuoksu on vanginnut pulloonsa sen intensiivisen aistillisen tunteen, kun kahden ihmisen välinen kipinä roihahtaa liekkeihin huulien kohdatessa suudelmaan. Tuoksun sydän kietoutuu Blazing Red Fury orkidean ympärille, jonka lämmintä, eloista tuoksua täyteläiset jasmiini ja marokkon ruusuöljy korostavat. Sydäntuoksua ympäröivät ensituoksun Sri Lankan dragon fruit, litsi sekä kypsä mango, jotka yhdessä antavat tuoksulle sen eloisuuden. Patsulin ja Afrikan santelipuun eksoottinen puinen tuoksu yhdistettynä vaniljaan saa aikaan lumoavan lemmentuoksun.

Beyoncé Rise EdP tuoksu 30 ml

Beyoncé Rise EdP tuoksu 30 ml

32,00
Verkkokaupassa

Beyoncé Rise EdP -hajuvesi. Pakkauskoko 30 ml. Eau de Parfum -tuoksu naiselle. Suihkauta tuoksua ranteisiin, kyynärtaipeeseen, korvan alle tai sydämen lähelle.Addiktoiva kukkainen tuoksu, joka avautuu yhdistelmällä bergamottia, aprikoosia ja basilika sorbettia. Sydäntuoksussa kukkivat kultainen orkidea, freesia ja jasmiini. Tuoksun viimeistelee aistilliset kashmir myski, vetiver ja puun tuoksu.

Tuoteinfo:

Eau de Parfum -tuoksu naiselle. Suihkauta tuoksua ranteisiin, kyynärtaipeeseen, korvan alle tai sydämen lähelle.

{}
Sivun alkuun