{}

Baylis & Harding (8 kpl)

Baylis & Harding Mansikka & Granaattiomena vartalovoi 250 ml

Baylis & Harding Mansikka & Granaatti...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä syväkosteuttava vartalovoi sisältää ravitsevaa mehiläisvahaa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Hedelmällisen makea tuoksu muodostuu mansikoista ja virkistävästä granaattiomenasta.

Baylis & Harding Greippi & Vadelma vartalovoi 250 ml

Baylis & Harding Greippi & Vadelma va...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä syväkosteuttava vartalovoi sisältää ravitsevaa mehiläisvahaa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Parhaimmat verigreipit sekoitettuna raikkaiden vadelmien kanssa luovat herkullisen tuoksukoktailin.

5,0 / 5
Baylis & Harding Mango & Mandariini vartalovoi 250 ml

Baylis & Harding Mango & Mandariini v...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä syväkosteuttava vartalovoi sisältää ravitsevaa mehiläisvahaa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Eksoottinen mango yhdistettynä mandariinin kanssa luovat kirpeän ja raikkaan tuoksun.

4,0 / 5
Baylis & Harding Kookos & Lime vartalovoi 250 ml

Baylis & Harding Kookos & Lime vartal...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä syväkosteuttava vartalovoi sisältää ravitsevaa mehiläisvahaa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Taivaissa luotu tuoksuyhdistelmä kookosöljyä ja raikasta limeä luovat jumalallisen tuoksun hemmottelemaan ihoa.

{}
Sivun alkuun