hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Baylis & Harding (18 kpl)

Baylis & Harding Mansikka & Granaattiomena vartalosuihke 100 ml

Baylis & Harding Mansikka & Granaatti...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä raikastava ja kosteuttava tuoksusuihke sopii vaikka matkalle otettavaksi ja tilanteisiin, joissa iho tarvitsee nopeaa virkistytymistä. Hedelmällisen makea tuoksu muodostuu mansikoista ja virkistävästä granaattiomenasta.

4,0 / 5
Baylis & Harding Greippi & Vadelma vartalosuihke 100 ml

Baylis & Harding Greippi & Vadelma va...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä raikastava ja kosteuttava tuoksusuihke sopii vaikka matkalle otettavaksi ja tilanteisiin, joissa iho tarvitsee nopeaa virkistytymistä. Parhaimmat verigreipit sekoitettuna raikkaiden vadelmien kanssa luovat herkullisen tuoksukoktailin.

Baylis & Harding Mango & Mandariini vartalosuihke 100 ml

Baylis & Harding Mango & Mandariini v...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä raikastava ja kosteuttava tuoksusuihke sopii vaikka matkalle otettavaksi ja tilanteisiin, joissa iho tarvitsee nopeaa virkistytymistä. Eksoottinen mango yhdistettynä mandariinin kanssa luovat kirpeän ja raikkaan tuoksun.

1,0 / 5
Baylis & Harding Kookos & Lime vartalosuihke 100 ml

Baylis & Harding Kookos & Lime vartal...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä raikastava ja kosteuttava tuoksusuihke sopii vaikka matkalle otettavaksi ja tilanteisiin, joissa iho tarvitsee nopeaa virkistytymistä. Taivaissa luotu tuoksuyhdistelmä kookosöljyä ja raikasta limeä luovat jumalallisen tuoksun hemmottelemaan ihoa.

4,0 / 5
Baylis & Harding Mansikka & Granaattiomena käsivoide 75 ml

Baylis & Harding Mansikka & Granaatti...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kosteuttava käsivoide on tarkoitettu suojaamaan ja pehmentämään käsiä. Tuotteeseen on lisätty E-vitamiineja. Hedelmällisen makea tuoksu muodostuu mansikoista ja virkistävästä granaattiomenasta.

Baylis & Harding Greippi & Vadelma käsivoide 75 ml

Baylis & Harding Greippi & Vadelma kä...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kosteuttava käsivoide on tarkoitettu suojaamaan ja pehmentämään käsiä. Tuotteeseen on lisätty E-vitamiineja. Parhaimmat verigreipit sekoitettuna raikkaiden vadelmien kanssa luovat herkullisen tuoksukoktailin.

Baylis & Harding Mango & Mandariini käsivoide 75 ml

Baylis & Harding Mango & Mandariini k...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kosteuttava käsivoide on tarkoitettu suojaamaan ja pehmentämään käsiä. Tuotteeseen on lisätty E-vitamiineja. Eksoottinen mango yhdistettynä mandariinin kanssa luovat kirpeän ja raikkaan tuoksun.

Baylis & Harding Kookos & Lime käsivoide 75 ml

Baylis & Harding Kookos & Lime käsivo...

4,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, kosteuttava käsivoide on tarkoitettu suojaamaan ja pehmentämään käsiä. Tuotteeseen on lisätty E-vitamiineja. Taivaissa luotu tuoksuyhdistelmä kookosöljyä ja raikasta limeä luovat jumalallisen tuoksun hemmottelemaan ihoa.

4,0 / 5
Baylis & Harding Kookos & Lime vartalovoi 250 ml

Baylis & Harding Kookos & Lime vartal...

4,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Helli vartaloasi ja aistejasi tällä hedelmällisen herkullisella ja hauskalla tuoksulla, joka on suunniteltu saamaan hymy huulillesi. Tämä syväkosteuttava vartalovoi sisältää ravitsevaa mehiläisvahaa ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Taivaissa luotu tuoksuyhdistelmä kookosöljyä ja raikasta limeä luovat jumalallisen tuoksun hemmottelemaan ihoa.

Sivun alkuun