Barbourin tarina alkoi 125-vuotta sitten kun yritys alkoi valmistaa säänkestävia vaatteita mm: merimiehille, kalastajille ja metsästäjille.  Yrityksen perusti vuonna 1894 John Barbour ja se on edelleen perheen omistuksessa, nyt jo viidennessä polvessa. Yritys markkinoi aluksi tuotteitaan sloganilla: Fit for purpose clothing. Tänä päivänä, 125-vuotta myöhemmin yritys on edelleen tunnettu erinomaisesta laadusta, funktionaalisuudesta sekä ajattomuudesta ja kaikista mallistojen tuotteista on nähtävissä brändin aito ja alkuperäinen DNA.

Barbour on yksi niistä harvoista yrityksistä maailmassa jolle on myönnetty kaikki kolme Englannin Kuningashuoneen laatuvarranttia, The Royal Brittish Warrants.

Barbour julkaisee sesongittain kaksi päämallistoa: Classic & Lifestyle - sekä International – mallistot.

Barbour Classic & Lifestyle

Mallisto tarjoaa laajan valikoiman ajattomia ja elegantteja takkeja niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Kokonaisuuden täydentää kattavat valikoimat niin neuleita kuin paitojakin sekä asusteet.

Mallistolle on ominaista korkean laadun lisäksi erinomainen istuvuus sekä brandille tunnusomaiset erilaiset ruutukuosit jotka ovat tavalla tai toisella osana jokaista tuotetta.

Barbour International

Moottoripyörä inspiroitu mallisto nuorenmielisille ja trenditietoisille kuluttajille.  Mallistosta löydät niin alkuperäiset moottoripyörätakit kuin vapaa-aikaan sopivat tikki- ja toppatakit. Malliston täydentää samaa tyyliä ja henkeä huokuva asuste- ja tarvikemallisto jonka avulla on helppo viimeistellä kokonaisuus.

barbour tuotemerkin alta ei löytynyt tuotteita.

Tyhjennä
Näytetään 0 tuotetta
0 hakutulosta
Saatavuus: 
Tyhjennä

Haulla "barbour" ei löytynyt sisältöä.

Haulla "barbour" ei löytynyt myymälöitä.