Bamix (6 kpl)

Hintaa ei saatavilla

Bamix M140 Mono lakattu metallinpunainen sauvasekoitin on varustettu 140W vaihtovirtamoottorilla. Laitteen mukana 0,6 litran kulho, seinäteline sekä kolme terää: yleisterä, soseutuslevy ja vaahdotuslevy. Tuotteella on 25 vuoden takuu.

Tilapäisesti loppu

199,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bamix Swissline200 -sauvasekoittimessa on tehokas 200 W vaihtovirtamoottori, jossa on kaksi nopeutta. Laitteen mukana tulee Bamix-prosessori, joka tekee sauvasekoittimesta keittiön pienimmän monitoimilaitteen, mikä sopii kaikille ruoka-aineille. Swissline-pöytätelineessä säilytät laitteen aina saatavilla. Telineessä säilytyspaikat myös terille ja prosessorille. Laitteen mukana tulee 0,9 l polykarbonaattikulho, joka kestää kiehuvaa vettä, pakastamista, mirkoaaltouunin sekä konepesun. Pakkaukseen kuuluu kolme terää: yleisterä, vaahdotuslevy ja soseutuslevy.

149,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bamix M160 DeLuxe Valkoinen sauvasekoitin on varustettu 160W vaihtovirtamoottorilla. Laitteen mukana tulee mylly kuivien ruoka-aineiden jauhamiseen, pöytäteline sekä kolme terää: yleisterä, soseutuslevy ja vaahdotuslevy.