hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

BaByliss (6 kpl)

Babyliss 10 in 1 style mix setti hiusmuotoilu sarja

Babyliss 10 in 1 style mix setti hius...

Laadukas Babyliss Style mix -setti. Kaikki yhdessä paketissa: suoristaja, kreppirauta, isot lainekihararaudat, 19 mm:n piippausrauta, 32 mm:n piippausrauta, korkkiruuvikiharan teko -lisäosa ja muovinen kiharruskampa, 3 hiuspinniä ja säilytyspussi. 2 vuoden takuu.

3 / 5
Vain myymälässä
Babyliss letitysautomaatti ja Fun tarvikesetti

Babyliss letitysautomaatti ja Fun tar...

29,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Babyliss Twist secret letitysautomaatilla teet helposti hienot letit. Twist secretillä luot nopeasti ja hauskasti uusia kampauksia vain mielikuvitus on rajana. Twist secretillä on myös oma some-sivusto. Twist secret sovelluksella voit jakaa valokuvia ja luoda luomuksillesi ohjeita yhteisön jäsenille. Paristokäyttöinen paristot mukana pakkauksessa. Mukana myös Fun tarvikesetti joilla teet muodikkaat hiuskoristeet, rannekkeet ja otsanauhat.

5 / 5
Babyliss BST327E suoristusrauta

Babyliss BST327E suoristusrauta

49,95
Verkkokaupassa

Babyliss BST327E suoristajassa on timanttipinnoitetut keraamiset kevyesti liukuvat ja kestävät levyt jotka suojaavat hiuksia. Suoristimessa on 6 digitaalista lämpötila-asetusta 140-235 C, käynnistyy 200 C oletuksena. 235 C lämpötilassa hiukset suoristuvat yhdellä vedolla. Nopea lämpeneminen 20 sek. Sopii kaikille hiustyypeille. Wet&Dry ominaisuus mahdollistaa käytön myös kosteille hiuksille. Tasainen lämmön jakautuminen varmistaa hyvän lopputuloksen. Kelluvat levyt. Virtakytkin ja LED merkkivalo. Pyörivä johto. Tyylikäs muotoilu ja väri. Takuu 2 vuotta.

3,5 / 5
Sivun alkuun