hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Baba de Caracol (4 kpl)

Baba de Caracol Reg.Night Treatment hoitovoide 50 ml

Baba de Caracol Reg.Night Treatment h...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erittäin ravitseva ja ihoa tehokkaasti uudistava hoitovoide täynnä luonnon tehoaineita. Voiteen sisältämä etanaseerumi ja kollageeni aktivoivat ihon uudistumisprosessia, barosma betulina- eli buchu-uute supistaa laajentuneita ihohuokosia ja silottaa ihoa, sekä macadamiaöljy kosteuttaa ja ravitsee. Hoitovoide, joka soveltuu yövoiteeksi tai käytettäväksi aina kun iho kaipaa tehokasta kosteutusta. Levitetään puhtaalle iholle kevyesti hieroen.

4,0 / 5
Baba de Caracol Day & Night Cream kasvovoide 100 ml

Baba de Caracol Day & Night Cream kas...

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Baba de Caracol Regenerating Day & Night Cream on päivä- ja yövoiteena käytettävä, tehokkaasti ihoa uudistava hoitovoide kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Baba de Caracol Regenerating Day & Night Cream on päivä- ja yövoiteena käytettävä, tehokkaasti ihoa uudistava hoitovoide kaikille ihotyypeille. Voiteen pehmeä, nopeasti imeytyvä koostumus tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi aamuin illoin, ja sitä voidaan käyttää myös meikin alla.

4,0 / 5
Baba de Caracol Active Gel etanaseerumi geeli 50 ml

Baba de Caracol Active Gel etanaseeru...

60,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Stimuloi ihoa uudistumaan ja häivyttämään arpia, ryppyjä, maksaläiskiä ym.

Tuoteinfo:

Rasvaton etanaseerumigeeli kaikille ihoalueille. Uudistaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Madaltaa kasvojen juonteita ja ryppyjä. Häivyttää ja vaalentaa iholäiskiä (palovammat, maksaläiskät ym.). Levitetään puhtaalle iholle, kevyesti hieroen, kunnes geeli on kokonaan imeytynyt.

3,8571 / 5
Baba de Caracol Regenerating Cream kasvovoide 100 ml

Baba de Caracol Regenerating Cream ka...

49,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Stimuloi ihoa uudistumaan ja häivyttämään arpia, ryppyjä sekä maksaläiskiä. Madaltaa kasvojen juonteita ja ryppyjä. Häivyttää ja vaalentaa iholäiskiä (palovammat, maksaläiskät, ym.).

Tuoteinfo:

Päivä- ja yövoide uudistaamaan, kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Levitetään puhtaalle iholle, kevyesti hieroen, kunnes voide on kokonaan imeytynyt.

4,625 / 5
Sivun alkuun