{}

Australian Gold (5 kpl)

Australian Gold SPF 50 FACE GUARD STICK aurinkosuoja-stickvoide14 g

Australian Gold SPF 50 FACE GUARD STI...

11,90
Verkkokaupassa

AUSTRALIAN GOLD SPF 50 FACE GUARD STICK Aurinkosuoja-stickvoide kasvoille ja tatuointisuoja 14 g. Aurinkovaurioita korjaava ja suojaava puikko mahtuu vaikka taskuun. Antaa laajan ja vahvan aurinkosuojan kasvoille ja tatuoinneille. Vettä ja hikeä hylkivä, öljytön koostumus.

Tuoteinfo:

Vahvan aurinkosuojan antava stick kasvoille, huulille ja paikallisesti aroille ihoalueille ja tatuoinneille. Korjaa aurinkovaurioita ja hoitaa pitkäkestoisesti ihoa. Vettä ja hikeä hylkivä, öljytön koostumus. Levitetään suoraan puikosta iholle. Lisätään aina tarpeen mukaan.

3,75 / 5
Australian Gold SPF 15 SPRAY GEL aurinkosuojasuihke 237 ml

Australian Gold SPF 15 SPRAY GEL auri...

20,50
Verkkokaupassa

AUSTRALIAN GOLD SPF 15 SPRAY GEL aurinkosuojasuihke 237 ml. Yhdistää geelin erinomaisen imeytymiskyvyn ja voiteen kosteuttavat ominaisuudet. Antaa tehokkaan ja tärkeän aurinkosuojan. Miellyttävä ja helppokäyttöinen spray geeliteknologia mahdollistaa tasaisen ja täydellisen levittyvyyden. Helppokäyttöinen – viilentävä koostumus, joka kosteuttaa, suojaa, ravitsee ja hoitaa ihoa.

Tuoteinfo:

Aurinkogeeliemulsio, joka imeytyy täydellisesti. Suojaa ihoa laajasti auringon haitallisilta UV-säteiltä. Suihkaise suoraan iholle ja levitä. Lisätään säännöllisesti koko auringossa oleskelun ajan. Ainutlaatuinen geeliemulsio spray imeytyy välittömästi. Ihanan raikas uniikki tuoksu hedelmistä ja kukista. Tuote ei ole itseruskettava. Vettä ja hikeä hylkivä.

5,0 / 5
Australian Gold Premium Coverage spf 45 Sheer face Self tanner aurinkosuojavoide 88 ml

Australian Gold Premium Coverage spf...

21,90
Verkkokaupassa

AUSTRALIAN GOLD SPF 45 BRONZER kevyesti itseruskettava aurinkosuojavoide levitetään kasvoille ennen aurinkoon asettumista. Voide imeytyy hyvin antaa iholle tehokkaan aurinkosuojan samalla hoitaen ja estäen ihon ennenaikaista vanhenemista. Säännöllisesti kätettynä voide itseruskettaa ihoa asteittain. Mitä useammin käytetään sitä vahvempi sävy.

{}
Sivun alkuun