hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Aussie (3 kpl)

Aussie Beach Waves spray 150 ml

Aussie Beach Waves spray 150 ml

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pidätkö rantalookista, mutta asut kaukana merestä? Ei hätää! Aussie Miracle Beach Waves -suihke antaa mattapinnan, rakennetta ja pörröisyyttä hiuksillesi, jotka näyttävät siltä, että olisit tulossa suoraan rannalta surffattuasi merituulessa. (Erittäin Aussiemaista!) Kunpa voisitkin kiirehtiä aalloille bussin sijaan. Se sisältää ruskoleväuutetta nimeltä Fucus Vesiculosis, joka on erittäin runsasravinteista merilevää ja sillä on uskottu olevan ihoa pehmentäviä ominaisuuksia.

Aussie Hi-hold + Hi-shine hiuskiinne

Aussie Hi-hold + Hi-shine hiuskiinne

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aussie Hi-hold + Hi-Shine hiuskiinnekiinne pitää tyylisi paikoillaan ilman että joutuisit tekemään kompromisseja hiustesi luonnoliselle kiillolle – ikinä. Tämä ravinnerikasta rakkolevää sisältävä hiuskiinne sopii superpitoa ja kiiltävää kiiltoa rakastaville!

Tuoteinfo:

Kestävää ja kiiltävää pitoa. Suihkuta hiuksiisi 20-30 cm:n etäisyydeltä kaikkialle hiuksiin tai vain osaan hiuksista niiden korostamiseksi.

3,0 / 5
Aussie Volume&Hold hiuskiinne 250 ml

Aussie Volume&Hold hiuskiinne 250 ml

Suurempi on parempi, kun on kyse hiuksista! Aussie Miracle Hairspray Volume+Hold -muotoilukiinne antaa kampauksille uskomatonta tuuheutta sekä samaa hohtoa kuin supertähtien hiuksissa. Pito on kevyt, tahmaamaton ja pitkäkestoinen myös tavallista paksummissa hiuksissa. Tuuli ei sotke kampaustasi, mutta muotoilukiinne on kuitenkin helppo harjata pois. Se sisältää ruskolevää nimeltä Fucus Vesiculosis. Se on erittäin runsasravinteista merilevää ja sillä on uskottu olevan ihoa pehmentäviä ominaisuuksia.

Vain myymälässä
Sivun alkuun