{}

Aussie (13 kpl)

Aussie 3 Minute Miracle Moisture  tehohoito 250 ml

Aussie 3 Minute Miracle Moisture teh...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Huutavatko hiuksesi huolenpitoa? Tarjoa niille rakkautta Aussie 3 Minutes Miracle Moisture -tehohoidolla, joka sisältää australialaista makadamiapähkinäöljyä. Se kosteuttaa kuivia hiuksia ja tekee niistä kiiltäviä hetkessä. Tarkemmin sanottuna kolmessa minuutissa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi (kuinkas muutenkaan...) käytä Aussie Miracle Moist -shampoon kanssa.

Aussie Repair Miracle hoitoaine 250 ml

Aussie Repair Miracle hoitoaine 250 ml

Oletko tupeerannut ja kihartanut hiuksesi lähes henkihieveriin? Ei hätää! Pelastuksesi on Aussie Repair Miracle -hoitoaine kaikenlaisille vallattomille hiuksille. Sen korjaava erikoiskoostumus sisältää australialaista makadamiapähkinäöljyä, jojobansiemenöljyä ja avokadoöljyä. Tai oikeastaan se on hiustesi pelastus. Pehmeiden, kiiltävien ja upean hoidettujen hiustesi.

Vain myymälässä
Aussie Miracle Hair Insurance Treatment hoitosuihke 250 ml

Aussie Miracle Hair Insurance Treatme...

Hiuksiin jätettävä, kevyt Aussie Miracle Hair Insurance -hoitoaine sisältää hieman australialaista jojobansiemenöljyä. Se auttaa poistamaan takkuisuutta, suojaa hiuksia, tuoksuu ylelliseltä, on ehdoton tuote rannalle, tekee muotoilusta helpompaa ja... anteeksi jaarittelu, mutta se on meidän mielestä aivan mieletön tuote. Ihmiset ovat käyttäneet jojobansiemenöljyä vuosisatoja hoitamaan hiuksia luonnollisesti. Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Recharge Moisture Treatment hoitosuihke 250 ml

Aussie Miracle Recharge Moisture Trea...

Olet varmasti juonut mehua, kahvia, teetä ja vettä kaiken päivää, mutta kuulitko lainkaan hiustesi huutavan kosteutusta? Emme uskoneetkaan niin. Anna hiuksille elvyttävä suihkaus kevyen ihanaa hiuksiin jätettävää Aussie Moisture -hoitoainetta, joka sisältää australialaista macadamiapähkinäöljyä. Tämä kosteutusihme sisältää myös pantenolia (joka tunnetaan myös kauneusvitamiinina), joka auttaa tekemään hiuksista upeasti hallittavat. Hiuksiin jätettävä herkullisuus, joka hullaannuttaa. Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

3,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Moist hoitoaine 400 ml

Aussie Miracle Moist hoitoaine 400 ml

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

On aika sanoa hyvästit kuiville hiuksille! Miracle Moist Conditioner sisältää Australian Macadamia -pähkinää. Hiuksistasi tulee todella kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Miracle Moist Conditioner auttaa palauttamaan ja ylläpitämään hiustesi luonnollisen kosteustasapainon ja saat pehmeät suortuvat, joista olet aina haaveillut. Elämä voi olla kovaa, mutta Miracle Moist Conditionerin ansiosta hiuksesi ovat pehmeät ja täynnä elinvoimaa!

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele.

4,625 / 5
Aussie Colour Mate Conditioner hoitoaine 250 ml

Aussie Colour Mate Conditioner hoitoa...

Australialaista villipersikkaa sisältävä Colour Mate -hoitoaine palauttaa kiillon värjättyihin hiuksiin ja niistä tulee pehmeät ja helpot hallita.

Tuoteinfo:

Hoitoaine värjätyille hiuksille. Levitä hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Vain myymälässä
Aussie Colour Mate 3 Minute Miracle Deep Treatment tehohoito 250 ml

Aussie Colour Mate 3 Minute Miracle D...

Täydellinen apu värjätyille hiuksille ja pursuaa karismaa. Ainutlaatuinen koostumus sisältää australialaista quandong-uutetta ja saa hiusten värin näyttämään uudelta ja kiiltävältä – vain 3 minuutissa.

Tuoteinfo:

Tehohoito värjätyille hiuksille. Levitä hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min. ja huuhtele.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Shine conditioner hoitoaine 250 ml

Aussie Miracle Shine conditioner hoit...

Kiiltoa tuova hoitoaine.

Tuoteinfo:

Aussien kiiltoa tuova hoitoaine sisältää energisoivaa inkivääriuutetta sekä luonnollista helmiuutetta, joka saa hiuksesi säkenöimään helmien lailla. Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki (ja nauti herkullisesta tuoksusta) ja huuhtele.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Shine 3 Minute Miracle Treatment tehohoito hiuksille 250 ml

Aussie Miracle Shine 3 Minute Miracle...

Kiiltoa tuova 3 minuutin tehohoito.

Tuoteinfo:

Aussie 3 Minute Miracle Shine Deep Treatment ravitsee hiuksia syvältä ja lisää kiiltoa jokaiseen hiussuortuvaan, jolloin sinä ja hiuksesi pääsette loistamaan sensaatiomaisesti, täynnä energiaa ja eloisuutta kiitos inkiväärin ja aitojen helmien uutteen. Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min (ja nauti hattaran tuoksusta). Huuhtele lämpimällä vedellä.

Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun