hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Aussie (28 kpl)

Aussie 3 Minute Miracle Moisture  tehohoito 250 ml

Aussie 3 Minute Miracle Moisture teh...

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Huutavatko hiuksesi huolenpitoa? Tarjoa niille rakkautta Aussie 3 Minutes Miracle Moisture -tehohoidolla, joka sisältää australialaista makadamiapähkinäöljyä. Se kosteuttaa kuivia hiuksia ja tekee niistä kiiltäviä hetkessä. Tarkemmin sanottuna kolmessa minuutissa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi (kuinkas muutenkaan...) käytä Aussie Miracle Moist -shampoon kanssa.

Aussie Repair Miracle hoitoaine 250 ml

Aussie Repair Miracle hoitoaine 250 ml

Oletko tupeerannut ja kihartanut hiuksesi lähes henkihieveriin? Ei hätää! Pelastuksesi on Aussie Repair Miracle -hoitoaine kaikenlaisille vallattomille hiuksille. Sen korjaava erikoiskoostumus sisältää australialaista makadamiapähkinäöljyä, jojobansiemenöljyä ja avokadoöljyä. Tai oikeastaan se on hiustesi pelastus. Pehmeiden, kiiltävien ja upean hoidettujen hiustesi.

Vain myymälässä
Aussie Repair Miracle shampoo 300 ml

Aussie Repair Miracle shampoo 300 ml

Onko tukkasi hieman rähjäinen? Ei hätää! Kokeile tätä kaikenlaisille vallattomille hiuksille tarkoitettua shampoota ennen kuin harkitset (huokaus!) rauhallista koti-iltaa. Aussie Repair Miracle -shampoon erikoiskoostumus, joka sisältää australialaista makadamiapähkinäöljyä, jojobansiemenöljyä ja avokadoöljyä, tekee kuivista, vaurioituneista hiuksista helposti käsiteltävät, kiiltävät kutrit. Mitä tahansa hiuksesi joutuvatkin kokemaan, tämä kätevä pikku korjaaja auttaa palauttamaan ne takaisin entiseen loistoonsa.

Vain myymälässä
Aussie Beach Waves spray 150 ml

Aussie Beach Waves spray 150 ml

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pidätkö rantalookista, mutta asut kaukana merestä? Ei hätää! Aussie Miracle Beach Waves -suihke antaa mattapinnan, rakennetta ja pörröisyyttä hiuksillesi, jotka näyttävät siltä, että olisit tulossa suoraan rannalta surffattuasi merituulessa. (Erittäin Aussiemaista!) Kunpa voisitkin kiirehtiä aalloille bussin sijaan. Se sisältää ruskoleväuutetta nimeltä Fucus Vesiculosis, joka on erittäin runsasravinteista merilevää ja sillä on uskottu olevan ihoa pehmentäviä ominaisuuksia.

Aussie Curl Define+Shine muotovaahto 150 ml

Aussie Curl Define+Shine muotovaahto...

Jos haluat kiiltoa (jota kaikki kauniit kiharat tarvitsevat), haluat tämän muotovaahdon! Aussie Miracle Styling Mousse Curl Define+Shine -muotovaahto antaa hiuksille kimmoisuutta ja tekee kiharoista taivaalliset. Lisäksi se on tahmaamaton ja helppo harjata pois. Se sisältää villikirsikan kuoriuutetta, jonka uskottiin olleen suosittu takamaiden leirinuotioilla, sillä palaessa siitä lähtee kukkaistuoksu.

Vain myymälässä
Aussie Miracle Hair Insurance Treatment hoitosuihke 250 ml

Aussie Miracle Hair Insurance Treatme...

Hiuksiin jätettävä, kevyt Aussie Miracle Hair Insurance -hoitoaine sisältää hieman australialaista jojobansiemenöljyä. Se auttaa poistamaan takkuisuutta, suojaa hiuksia, tuoksuu ylelliseltä, on ehdoton tuote rannalle, tekee muotoilusta helpompaa ja... anteeksi jaarittelu, mutta se on meidän mielestä aivan mieletön tuote. Ihmiset ovat käyttäneet jojobansiemenöljyä vuosisatoja hoitamaan hiuksia luonnollisesti. Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Recharge Moisture Treatment hoitosuihke 250 ml

Aussie Miracle Recharge Moisture Trea...

Olet varmasti juonut mehua, kahvia, teetä ja vettä kaiken päivää, mutta kuulitko lainkaan hiustesi huutavan kosteutusta? Emme uskoneetkaan niin. Anna hiuksille elvyttävä suihkaus kevyen ihanaa hiuksiin jätettävää Aussie Moisture -hoitoainetta, joka sisältää australialaista macadamiapähkinäöljyä. Tämä kosteutusihme sisältää myös pantenolia (joka tunnetaan myös kauneusvitamiinina), joka auttaa tekemään hiuksista upeasti hallittavat. Hiuksiin jätettävä herkullisuus, joka hullaannuttaa. Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

3,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Miracle Moist hoitoaine 400 ml

Aussie Miracle Moist hoitoaine 400 ml

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

On aika sanoa hyvästit kuiville hiuksille! Miracle Moist Conditioner sisältää Australian Macadamia -pähkinää. Hiuksistasi tulee todella kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Miracle Moist Conditioner auttaa palauttamaan ja ylläpitämään hiustesi luonnollisen kosteustasapainon ja saat pehmeät suortuvat, joista olet aina haaveillut. Elämä voi olla kovaa, mutta Miracle Moist Conditionerin ansiosta hiuksesi ovat pehmeät ja täynnä elinvoimaa!

Levitä pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhtele.

4,625 / 5
Aussie Colour Mate Shampoo 300 ml

Aussie Colour Mate Shampoo 300 ml

Hoitava ja suojaava Aussie Colour Mate -shampoo syväkosteuttaa hiuksesi, sekä säilyttää niiden luonnollisen terveyden ja kiillon.

Tuoteinfo:

Shampoo värjätyille hiuksille. Levitä hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Aussie Colour Mate Conditioner hoitoaine 250 ml

Aussie Colour Mate Conditioner hoitoa...

Australialaista villipersikkaa sisältävä Colour Mate -hoitoaine palauttaa kiillon värjättyihin hiuksiin ja niistä tulee pehmeät ja helpot hallita.

Tuoteinfo:

Hoitoaine värjätyille hiuksille. Levitä hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Vain myymälässä
Aussie Colour Mate 3 Minute Miracle Deep Treatment tehohoito 250 ml

Aussie Colour Mate 3 Minute Miracle D...

Täydellinen apu värjätyille hiuksille ja pursuaa karismaa. Ainutlaatuinen koostumus sisältää australialaista quandong-uutetta ja saa hiusten värin näyttämään uudelta ja kiiltävältä – vain 3 minuutissa.

Tuoteinfo:

Tehohoito värjätyille hiuksille. Levitä hiuksiin, anna vaikuttaa 3 min. ja huuhtele.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Aussie Hi-hold + Hi-shine hiuskiinne

Aussie Hi-hold + Hi-shine hiuskiinne

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aussie Hi-hold + Hi-Shine hiuskiinnekiinne pitää tyylisi paikoillaan ilman että joutuisit tekemään kompromisseja hiustesi luonnoliselle kiillolle – ikinä. Tämä ravinnerikasta rakkolevää sisältävä hiuskiinne sopii superpitoa ja kiiltävää kiiltoa rakastaville!

Tuoteinfo:

Kestävää ja kiiltävää pitoa. Suihkuta hiuksiisi 20-30 cm:n etäisyydeltä kaikkialle hiuksiin tai vain osaan hiuksista niiden korostamiseksi.

3,0 / 5
Aussie Aussome Volume + Conditioning muotovaahto 150 ml

Aussie Aussome Volume + Conditioning...

13,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aussie Aussome Volume + Conditioning muotovaahto sisältää ihastuttavaa villikirsikkaa, joka auttaa kiharoitasi näyttämään uskomattoman joustavilta ja kiiltäviltä. Marjainen tuoksu kruunaa kampauksesti ja tekee kihartuvistasi syötävän hyviä!

Tuoteinfo:

Joustava ja hoitava muotovaahto, joka antaa kampauksellesi upean pidon. Ravista ennen käyttöä. Levitä omenankokoinen määrä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin. Föönaa ja muotoile tai anna hiusten kuivua vapaasti.

3,0 / 5
Aussie Mega Instant kuivashampoo 120 ml

Aussie Mega Instant kuivashampoo 120 ml

Etkö kuullut herätyskelloa? Oletko myöhässä? Ovatko hiuksesi rasvaiset? Ei hätää, tämä Aussie Mega Instant Miracle Dry Shampoo -kuivashampoo on pelastuksesi! Vain suihkaus Mega Instant -kuivashampoota ja hieman harjausta antaa hiuksiisi välittömästi vastapestyä Aussiemaisuutta ja tuoksua ja palauttaa hiusten upeuden muutamassa minuutissa (tiedämme, että vihaat odottamista). Kuivashampoo sisältää jojobansiemenuutetta, jota Australian alkuperäiskansat ovat käyttäneet vuosisatoja, koska sen on uskottu hoitavan hiuksia luonnollisesti.

Vain myymälässä
Aussie Aussome Volume kuivashampoo 120 ml

Aussie Aussome Volume kuivashampoo 12...

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Onko tuuheudesta pulaa? Onko kiire? Ei hätää! Nopea suihkaus Aussie Aussome Volume Miracle Dry Shampoo -kuivashampoota puhdistaa hiukset juuresta ja antaa välittömästi lisää tuuheutta ja rakennetta sekä uskomattoman tuoksun!. Se tekee hennoista hiuksista runsaammat, virkeämmät ja helpommin käsiteltävät (mikä ei jää keneltäkään huomaamatta!). Kuivashampoo sisältää jojobansiemenuutetta, jota Australian alkuperäiskansat ovat käyttäneet vuosisatoja, koska sen on uskottu hoitavan hiuksia luonnollisesti.

Sivun alkuun