hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%
Giorgio Armanin hienostuneet tuoksut saavat inspiraationsa luonnosta ollen samallla täydellisyyden ja harmonisuuden ilmentymä. Giorgio Armani luo tuoksuja yhdistämällä hienoimipia raaka-aineita. Tuoksut ovat ajattomia, ja aistillisia ollen samanaikaisesti hienostuneita ja yksinkertaisia, aivan kuten hänen muotinsakin.

Armani (9 kpl)

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Jasmine EdP tuoksu 30 ml

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Jasmine...

Jatka kesän lämpöä ja iloa Jasmiinilla; sydäntuoksuna vihreydellä verhottu herkkä jasmiini, pohjatuoksu makean houkutteleva. Suihkutetaan puhtaalle iholle.

4,5 / 5
Vain myymälässä
Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu 30 ml

Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu...

74,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Armani Si lanseerattiin vuonna 2013 makeana sekoituksena cassista, ruusua ja vaniljaa. Vuonna 2014 Armani esittelee kehitetyn version tuoksustaan, Armani Si Eau de Parfum Intense. Tuoksu on luotu vahvalle ja intohimoiselle naiselle, joka on rohkea ja haluaa ottaa riskejä. Armanin nainen on karismaattinen, itsevarma ja hienostunut. Tuoksun kasvoksi on valittu Cate Blanchett.
Armani Si on intensiivisempi kuin edeltäjänsä ja sitä voidaan kuvailla moderniksi chypre tuoksuksi. Cassis ja mustaherukka vangitsevat alkutuoksussa. Mandariini, bergamontti ja silkkinen freesia syventävät tuoksua. Sydäntuoksu kehittyy toukokuun ruusun ja nerolin sävyihin. Patchouli, vanilja ja aavistus puisuutta syventävät entisestään monipuolista tuoksua.

4,5 / 5
Giorgio Armani Acqua Di Gioia EdT tuoksu 50 ml

Giorgio Armani Acqua Di Gioia EdT tuo...

Naisellinen ja herkkä, sitrus-kukkainen tuoksu. Pionin ja vesijasmiinin duo.
Tuoksua suihkutetaan puhtaalle iholle pulssi kohtiin.

Vain myymälässä
Sivun alkuun