Giorgio Armanin hienostuneet tuoksut saavat inspiraationsa luonnosta ollen samallla täydellisyyden ja harmonisuuden ilmentymä. Giorgio Armani luo tuoksuja yhdistämällä hienoimipia raaka-aineita. Tuoksut ovat ajattomia, ja aistillisia ollen samanaikaisesti hienostuneita ja yksinkertaisia, aivan kuten hänen muotinsakin.

Armani (6 kpl)

Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu 30 ml

Giorgio Armani SÌ Intense EdP tuoksu...

74,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Armani Si lanseerattiin vuonna 2013 makeana sekoituksena cassista, ruusua ja vaniljaa. Vuonna 2014 Armani esittelee kehitetyn version tuoksustaan, Armani Si Eau de Parfum Intense. Tuoksu on luotu vahvalle ja intohimoiselle naiselle, joka on rohkea ja haluaa ottaa riskejä. Armanin nainen on karismaattinen, itsevarma ja hienostunut. Tuoksun kasvoksi on valittu Cate Blanchett.
Armani Si on intensiivisempi kuin edeltäjänsä ja sitä voidaan kuvailla moderniksi chypre tuoksuksi. Cassis ja mustaherukka vangitsevat alkutuoksussa. Mandariini, bergamontti ja silkkinen freesia syventävät tuoksua. Sydäntuoksu kehittyy toukokuun ruusun ja nerolin sävyihin. Patchouli, vanilja ja aavistus puisuutta syventävät entisestään monipuolista tuoksua.

4,5 / 5
{}
Sivun alkuun