American Tourister (4 kpl)

American Tourister Tracklite spinner 55 cm on matkustamokoon nelipyöräinen kevyt ja kestävä matkalaukku. Numerolukko, tuplapyörät, erillinen vetoketjullinen tilanjakaja, sekä elastiset ristikkäisnauhat. 3 vuoden maailmanlaajuinen takuu.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

American Tourister Tracklite spinner 68 cm on keskikoon nelipyöräinen kevyt ja kestävä matkalaukku. TSA- lukko, tuplapyörät, erillinen vetoketjullinen tilanjakaja, sekä elastiset ristikkäisnauhat. 3 vuoden maailmanlaajuinen takuu.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

American Tourister Bon Air 75 cm on polypropyleenista valmistettu 4-pyöräinen kova matkalaukku. Tukeva vetoaisa ja kaksi kantokahvaa. Vetoketjukiinnitys, vetoketjun vetimet voi lukita kiinteään 3-numeroiseen TSA-koodilukkoon. Laukun sisätilat jakautuvat kahteen osastoon jotka erottaa vetoketjullinen välilevy, jossa on pikkutaskuja. Laukulla on 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

5.0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

American Tourister Bon Air 55 cm on polypropyleenista valmistettu 4-pyöräinen kova matkalaukku. Tukeva vetoaisa ja kaksi kantokahvaa. Vetoketjukiinnitys, vetoketjun vetimet voi lukita kiinteään 3-numeroiseen TSA-koodilukkoon. Laukun sisätilat jakautuvat kahteen osastoon jotka erottaa vetoketjullinen välilevy, jossa on pikkutaskuja. Laukulla on 2 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä