{}

Alessandro International (15 kpl)

Alessandro Hand!Spa Age Complex Cream Rich kiinteyttävä voide käsille 100 ml

Alessandro Hand!Spa Age Complex Cream...

23,90
Verkkokaupassa

Intensiivisesti kosteuttava käsivoide. Vahvistaa ihon elastisuutta ja pehmeyttä. Hiero kevyesti käsiin. Käytä tarvittaessa useita kertoja päivässä.

Vain verkkokaupassa
Alessandro Color Code kynsilakka 5 ml

Alessandro Color Code kynsilakka 5 ml

6,50
Verkkokaupassa

Totaalisesti suuri Alessandron minilakka! Alessandro kynsilakat ovat saaneet inspiraationsa muodin metropoleista Pariisi – Milano – New York – Lontoo. Alessandro Internationalin laaja kynsilakkojen sävyvalikoima täyttää jokaisen kynsilakkafanin toiveet. Alessandro-kynsilakkojen uusi patentoitu koostumus tuo enemmän upeaa kiiltoa kynsille, pysyy uskomattoman pitkään, kuivuu nopeasti, ei lohkeile ja levittyy tasaisesti. Intensiivinen väri UV-suojan ansiosta.

Alessandron lakkapulloissa on patentoitu Quick Brush -sivellin, joka takaa helpon ja täydellisen lakan levityksen. Puhdista kynnen pinta ja siisti/ muotoile kynnen kärki viilalla. Levitä kynnelle aluslakka ja anna kuivua. Levitä aluslakan päälle värilakkaa 1-2 kerrosta ja anna kuivua. Viimeistele lakkaus päällyslakalla ja anna kuivua. Erinomainen peittävyys yhden kerroksen lakkauksella.

Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Alessandro Professional Manicure Gel look Top Coat geeliefekti päällyslakka 10 ml

Alessandro Professional Manicure Gel...

12,00
Verkkokaupassa

Briljantti, erittäin kiiltävä geeliefektipäällyslakka, joka viimeistelee lakatut kynnet täydellisesti. Suojaa halkeilua ja saa kynsilakan pysymään kauemmin.

4,0 / 5
Vain verkkokaupassa
Alessandro Professional Manicure Nail Polish Speed Dry kynsilakan kuivatusspray 50 ml

Alessandro Professional Manicure Nail...

18,00
Verkkokaupassa

Kuivattava suihke kynsilakalle. Helppokäyttöinen suihke nopeuttaa kynsilakan kuivumista. Käyttö: suihkuta kynsilakan päälle n. 10 cm etäisyydeltä kynnestä.

Vain verkkokaupassa
Alessandro Striplac Peel-off kestolakka 8 ml

Alessandro Striplac Peel-off kestolak...

23,50
Verkkokaupassa

Striplac on ensimmäinen UV-kovetteinen peel-off -kynsilakka, joka kestää jopa 10 päivää, ei lohkeile eikä vaadi liuottimia tai kynsilakanpoistoainetta poistamiseen.

Striplac levitetään kuten kynsilakka, kovetetaan 60 sekunnin ajan kätevän LED-lampun alla ja lopputuloksena on täydellisen kiiltävä lakkaus. Levitä värilakka Twin Coat -lakan kovetuksen jälkeen, koveta ja toista levitys jos haluat peittävämmän lopputuloksen. Viimeistele Striplac-lakkaus ohuella Twin Coat -lakkakerroksella ja koveta. Striplac poistetaan yksinkertaisesti ”kuorimalla” pois kynneltä, kun sävyä halutaan vaihtaa. Poistamisessa voi tarviittaessa käyttää apuna Peel-off Activator -poistoa aktivoivaa nestettä.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Alessandro Professional Manicure White French kirkastava efektilakka 10 ml

Alessandro Professional Manicure Whit...

12,00
Verkkokaupassa

Efektilakka, french. Optisesti kirkastava efektilakka keltaisuutta poistavalla ominaisuudella. Erityisen pigmentin ansiosta Pro White French neutralisoi värjäytymiä kynnen pinnassa saaden aikaan luonnollisen Ranskalais-manikyyri -efektin.

Vain verkkokaupassa
Alessandro Professional Manicure White Glitter glitter efektilakka 10 ml

Alessandro Professional Manicure Whit...

12,00
Verkkokaupassa

Efektilakka, french glitter. Optisesti kirkastava efektilakka keltaisuutta poistavalla ominaisuudella. Erityisen pigmentin ansiosta Pro White Glitter neutralisoi värjäytymiä kynnen pinnassa saaden aikaan luonnollisen glitter -efektin.

Vain verkkokaupassa
Alessandro Color Code kynsilakka 10 ml

Alessandro Color Code kynsilakka 10 ml

Alk. 6,95 (13,90)
Verkkokaupassa

Alessandro kynsilakat ovat saaneet inspiraationsa muodin metropoleista Pariisi – Milano – New York – Lontoo. Alessandro Internationalin laaja kynsilakkojen sävyvalikoima täyttää jokaisen kynsilakkafanin toiveet. Alessandro-kynsilakkojen uusi patentoitu koostumus tuo enemmän upeaa kiiltoa kynsille, pysyy uskomattoman pitkään, kuivuu nopeasti, ei lohkeile, levittyy tasaisesti, intensiivinen väri UV-suojan ansiosta ja suojaa kynsiä.Tehdäkseen kynsilakan levityksestä entistäkin helpompaa lakkapulloissa on patentoitu Quick Brush -sivellin, joka takaa helpon ja täydellisen lakan levityksen. Puhdista kynnen pinta ja siisti/ muotoile kynnen kärki viilalla. Levitä kynnelle Base Coat -aluslakka ja anna kuivua. Levitä aluslakan päälle värilakkaa 1-2 kerrosta ja anna kuivua. Viimeistele lakkaus kiiltävän pinnan jättävällä ja lakkausta suojaavalla Top Coat -päällyslakalla. Anna lakkauksen kuivua.

Tuoteinfo:

Tehdäkseen kynsilakan levityksestä entistäkin helpompaa lakkapulloissa on patentoitu Quick Brush -sivellin, joka takaa helpon ja täydellisen lakan levityksen. Puhdista kynnen pinta ja siisti/ muotoile kynnen kärki viilalla. Levitä kynnelle Base Coat -aluslakka ja anna kuivua. Levitä aluslakan päälle värilakkaa 1-2 kerrosta ja anna kuivua. Viimeistele lakkaus kiiltävän pinnan jättävällä ja lakkausta suojaavalla Top Coat -päällyslakalla. Anna lakkauksen kuivua.

Useita vaihtoehtoja
Vain verkkokaupassa
Alessandro Hand!Spa Age Complex Luminatic vaalentava käsivoide 50 ml

Alessandro Hand!Spa Age Complex Lumin...

30,90
Verkkokaupassa

Ihoa kirkastava ja vaalentava voide. Voide vaalentaa pigmenttimuutoksia ja hillitsee melaniinin muodostumista. Ihosta tulee tasaisempi ja kirkkaampi. Levitä kaksi kertaa päivässä kämmenselkiin ja imeytä kevyesti hieroen ihoon. Näkyvät tulokset noin 4 viikon käytön jälkeen.

Vain verkkokaupassa
{}
Sivun alkuun