Ahava (5 kpl)

Mineral Shower gel -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti tuoden ihoon runsaasti kosteuttavia ja hoitavia mineraaleja. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Koko perheen suihkugeeli. Käytetään normaalin suihkugeelin tavoin. Annetaan vaikuttaa hetki kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksen tehostamiseksi.

Vain myymälässä

12,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Purifying Mud Soap -puhdistava mutasaippua sopii kasvojen ja vartalon pesuun. Puhdistaa kuivattamatta ja tasapainoittaen ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5.0 / 5

Moisturizing Salt Soap -mineraalisaippua soveltuu niin kasvojen kuin vartalon pesuun. Sopii käytettäväksi myös partasaippuana ja intiimialueen pesuun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

4.0 / 5
Vain myymälässä

Natural Dead Sea Bath Salts on aitoa Kuolleen meren suolaa. Voidaan käyttää kylpysuolana tai jalkakylpyihin. Natural Bath Salt -suolaraetta laitetaan 1 pussi kylpyveteen tuomaan Kuolleen meren ihoa hoitavaa mineraalivaikutusta vartalolle. Kylve suolavedessä n. 15-20 min. Kylvyllä on nestekiertoa ja pintaverenkiertoa vilkastuttava vaikutus, joten muista juoda kylvyn jälkeen. Mikäli sinulla on verenpaineongelmia, konsultoi ensin lääkäriä. Antibakteerinen mineraalipommi soveltuu myös vartalokuorintaan, jolloin suolarakeita sekoitetaan esim. suihkugeeliin ja seos hierotaan kevyesti vartalolle ja huuhdellaan pois suihkussa. Sopii hyvin myös jalkakylpyyn. Pehmittää ja kosteuttaa sekä vahvistaa ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

4.6667 / 5
Vain myymälässä

Cream Wash Very Dry -kiinanruusua ja viikunaa sisältävä kuivan ihon suihkuvoide pesee ihoa hellien ja kuivattamatta. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Käytetään suihkugeelin tavoin. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä