hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Ahava (6 kpl)

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli 200 ml

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mineral Shower gel -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti tuoden ihoon runsaasti kosteuttavia ja hoitavia mineraaleja. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Koko perheen suihkugeeli. Käytetään normaalin suihkugeelin tavoin. Annetaan vaikuttaa hetki kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksen tehostamiseksi.

Ahava Purifying Mud Soap mutasaippua 100g

Ahava Purifying Mud Soap mutasaippua...

Purifying Mud Soap -puhdistava mutasaippua sopii kasvojen ja vartalon pesuun. Puhdistaa kuivattamatta ja tasapainoittaen ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä
Ahava Moisturizing Salt Soap mineraalisaippua 100g

Ahava Moisturizing Salt Soap mineraal...

Moisturizing Salt Soap -mineraalisaippua soveltuu niin kasvojen kuin vartalon pesuun. Sopii käytettäväksi myös partasaippuana ja intiimialueen pesuun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä
Ahava Liquid Dead Sea Salt nestemäinen Kuolleen meren suola 200 ml

Ahava Liquid Dead Sea Salt nestemäine...

17,00
Verkkokaupassa

Liquid Dead Sea Salt -nestemäinen aito Kuolleen meren suola soveltuu vartalonpesuun tuomaan iholle antibakteerista vaikutusta. Käytetään suihkugeelin tavoin. Voidaan käyttää myös päänahan pesuun, mutta ei kasvoille. Levitetään vartalolle ja annetaan vaikuttaa hetki. Huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä. Tuoksuton. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Natural Dead Sea Bath Salts Kuolleen meren suolarae 250 g

Ahava Natural Dead Sea Bath Salts Kuo...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Natural Dead Sea Bath Salts on aitoa Kuolleen meren suolaa. Voidaan käyttää kylpysuolana tai jalkakylpyihin. Natural Bath Salt -suolaraetta laitetaan 1 pussi kylpyveteen tuomaan Kuolleen meren ihoa hoitavaa mineraalivaikutusta vartalolle. Kylve suolavedessä n. 15-20 min. Kylvyllä on nestekiertoa ja pintaverenkiertoa vilkastuttava vaikutus, joten muista juoda kylvyn jälkeen. Mikäli sinulla on verenpaineongelmia, konsultoi ensin lääkäriä. Antibakteerinen mineraalipommi soveltuu myös vartalokuorintaan, jolloin suolarakeita sekoitetaan esim. suihkugeeliin ja seos hierotaan kevyesti vartalolle ja huuhdellaan pois suihkussa. Sopii hyvin myös jalkakylpyyn. Pehmittää ja kosteuttaa sekä vahvistaa ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

4,6667 / 5
Ahava Cream Wash Very Dry suihkuvoide 500 ml

Ahava Cream Wash Very Dry suihkuvoide...

Cream Wash Very Dry -kiinanruusua ja viikunaa sisältävä kuivan ihon suihkuvoide pesee ihoa hellien ja kuivattamatta. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Käytetään suihkugeelin tavoin. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä
Sivun alkuun