{}

Ahava (7 kpl)

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink Pepper kuivaöljysuihke 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt, välittömästi imeytyvä kuivaöljysuihke sisältää pehmittäviä ja hoitavia luonnonöljyjä, Dunaliella-levää sekä E-vitamiinia, jotka elvyttävät ja hidastavat ihon ikääntymistä. Virkistävä ja energisoiva kaktuksen ja punapippurin tuoksu. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille kauniin hehkun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy vartalolle 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy var...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dry Oil Body Mist on virkistävä ja ihoa ravitseva kuivaöljy vartalon ihon hoitoon. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dry Oil on täydellisesti ja välittömästi imeytyvä kuivaöljy, joka pehmittää ihoa ja tuo sille hehkua. Levitetään koko vartalolle suihkun jälkeen.

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovoide 350 ml

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovo...

Caressing Body Sorbet on virkistävä ja ihoa hoitava sekä vahvistava vartalovoide. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Body Sorbet on hyvin imeytyvä virkistävä vartalovoide, joka hellii niin ihoa kuin mieltäkin. Levitetään puhtaalle iholle aina tarvittaessa.

Vain myymälässä
Ahava Dermud Nourishing Body Cream vartalovoide 200 ml

Ahava Dermud Nourishing Body Cream va...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dermud Nourishing Body Cream -vartalovoide sisältää Kuolleen meren mutaa, jonka ansiosta voide välittömästi eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dermud Body Cream on erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon hoitovoide vartalolle. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa paikallisesti tai koko vartalolle.

5,0 / 5
Ahava Dermud Intensive Foot Cream jalkavoide 100 ml

Ahava Dermud Intensive Foot Cream jal...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen tehovoide jaloille. Dermud Intensive Foot Cream -jalkavoide eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa välittömästi sisältämänsä Kuolleen meren mudan ansiosta. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon jalkavoide. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa puhtaisiin jalkoihin. Hierotaan kunnes voide on imeytynyt. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Mineral Body Lotion mineraali vartalovoide 250 ml

Ahava Mineral Body Lotion mineraali v...

Mineral Body Lotion -mineraalivartalovoide rauhoittaa ihoa välittömästi ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Vain myymälässä
{}
Sivun alkuun