hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Ahava (13 kpl)

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink Pepper kuivaöljysuihke 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt, välittömästi imeytyvä kuivaöljysuihke sisältää pehmittäviä ja hoitavia luonnonöljyjä, Dunaliella-levää sekä E-vitamiinia, jotka elvyttävät ja hidastavat ihon ikääntymistä. Virkistävä ja energisoiva kaktuksen ja punapippurin tuoksu. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille kauniin hehkun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli 200 ml

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mineral Shower gel -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti tuoden ihoon runsaasti kosteuttavia ja hoitavia mineraaleja. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Koko perheen suihkugeeli. Käytetään normaalin suihkugeelin tavoin. Annetaan vaikuttaa hetki kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksen tehostamiseksi.

Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy vartalolle 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy var...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dry Oil Body Mist on virkistävä ja ihoa ravitseva kuivaöljy vartalon ihon hoitoon. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dry Oil on täydellisesti ja välittömästi imeytyvä kuivaöljy, joka pehmittää ihoa ja tuo sille hehkua. Levitetään koko vartalolle suihkun jälkeen.

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovoide 350 ml

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovo...

Caressing Body Sorbet on virkistävä ja ihoa hoitava sekä vahvistava vartalovoide. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Body Sorbet on hyvin imeytyvä virkistävä vartalovoide, joka hellii niin ihoa kuin mieltäkin. Levitetään puhtaalle iholle aina tarvittaessa.

Vain myymälässä
Ahava Dermud Nourishing Body Cream vartalovoide 200 ml

Ahava Dermud Nourishing Body Cream va...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dermud Nourishing Body Cream -vartalovoide sisältää Kuolleen meren mutaa, jonka ansiosta voide välittömästi eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dermud Body Cream on erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon hoitovoide vartalolle. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa paikallisesti tai koko vartalolle.

5,0 / 5
Ahava Dermud Intensive Foot Cream jalkavoide 100 ml

Ahava Dermud Intensive Foot Cream jal...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen tehovoide jaloille. Dermud Intensive Foot Cream -jalkavoide eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa välittömästi sisältämänsä Kuolleen meren mudan ansiosta. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon jalkavoide. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa puhtaisiin jalkoihin. Hierotaan kunnes voide on imeytynyt. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Mineral Body Lotion mineraali vartalovoide 250 ml

Ahava Mineral Body Lotion mineraali v...

Mineral Body Lotion -mineraalivartalovoide rauhoittaa ihoa välittömästi ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Ahava Purifying Mud Soap mutasaippua 100g

Ahava Purifying Mud Soap mutasaippua...

Purifying Mud Soap -puhdistava mutasaippua sopii kasvojen ja vartalon pesuun. Puhdistaa kuivattamatta ja tasapainoittaen ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä
Ahava Moisturizing Salt Soap mineraalisaippua 100g

Ahava Moisturizing Salt Soap mineraal...

Moisturizing Salt Soap -mineraalisaippua soveltuu niin kasvojen kuin vartalon pesuun. Sopii käytettäväksi myös partasaippuana ja intiimialueen pesuun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä
Ahava Liquid Dead Sea Salt nestemäinen Kuolleen meren suola 200 ml

Ahava Liquid Dead Sea Salt nestemäine...

17,00
Verkkokaupassa

Liquid Dead Sea Salt -nestemäinen aito Kuolleen meren suola soveltuu vartalonpesuun tuomaan iholle antibakteerista vaikutusta. Käytetään suihkugeelin tavoin. Voidaan käyttää myös päänahan pesuun, mutta ei kasvoille. Levitetään vartalolle ja annetaan vaikuttaa hetki. Huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä. Tuoksuton. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Natural Dead Sea Bath Salts Kuolleen meren suolarae 250 g

Ahava Natural Dead Sea Bath Salts Kuo...

7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Natural Dead Sea Bath Salts on aitoa Kuolleen meren suolaa. Voidaan käyttää kylpysuolana tai jalkakylpyihin. Natural Bath Salt -suolaraetta laitetaan 1 pussi kylpyveteen tuomaan Kuolleen meren ihoa hoitavaa mineraalivaikutusta vartalolle. Kylve suolavedessä n. 15-20 min. Kylvyllä on nestekiertoa ja pintaverenkiertoa vilkastuttava vaikutus, joten muista juoda kylvyn jälkeen. Mikäli sinulla on verenpaineongelmia, konsultoi ensin lääkäriä. Antibakteerinen mineraalipommi soveltuu myös vartalokuorintaan, jolloin suolarakeita sekoitetaan esim. suihkugeeliin ja seos hierotaan kevyesti vartalolle ja huuhdellaan pois suihkussa. Sopii hyvin myös jalkakylpyyn. Pehmittää ja kosteuttaa sekä vahvistaa ihoa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

4,6667 / 5
Ahava Cream Wash Very Dry suihkuvoide 500 ml

Ahava Cream Wash Very Dry suihkuvoide...

Cream Wash Very Dry -kiinanruusua ja viikunaa sisältävä kuivan ihon suihkuvoide pesee ihoa hellien ja kuivattamatta. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Käytetään suihkugeelin tavoin. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Vain myymälässä

Kategorian kuvaus

Meiltä löydät vartalonhoitotuotteet, joiden avulla saat ihosi tuntumaan jumalaisen silkkiseltä. Hoitamalla ihoasi päivittäin varmistat, että ihosi pysyy kauniina ja kimmoisena koko ajan. Sokoksen verkkokaupasta löydät vartalonhoidon klassikot sekä uutuustuotteet.<br/><br/><span style='font-weight:bold;'>Vartalonhoito avain kauniiseen ihoon</span><br/><br/>Hoitamalla vartalosi ihoa hyvin ehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon kuivumista. Valikoimistamme löydät kiinteyttäviä sekä hyvin kosteuttavia voiteita, joiden avulla voit hoitaa ihon ongelmakohtia. Vartalonhoidossa tulee muistaa myös kuorinta, jotta iho pysyy ihanan kuulaana sekä terveenä. <br/>

Sivun alkuun