hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Ahava (5 kpl)

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate seerumi 30 ml

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate see...

50,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate on kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille tarkoitettu ihoa nuorentava ja nuoruutta ylläpitävä tehoseerumi. Seerumi uusii ihoa, kirkastaa, heleyttää, silottaa ihon pintaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi

Tuoteinfo:

Levitetään puhtaalle iholle päivä-ja/tai yövoiteen alle. Voidaan käyttää kuuriluonteisesti tai jatkuvasti kakille ihotyypeille.

Ahava Essential Day Moisturizer Very Dry kosteusvoide 50 ml

Ahava Essential Day Moisturizer Very...

45,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Essential Day Moisturizer Very Dry on erittäin kuivan ihon tehokosteuttaja. Tasapainottaa pitkäkestoisesti ihon kosteuspitoisuutta ja eheyttää, sekä helpottaa välittömästi kuivan ihon oireilua. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Day Moisturizer for Very Dry Skin on pitkäkestoisen kosteutuksen antava päivävoide päivittäiseen käyttöön. Levitetään puhdistetuille kasvoille.

Ahava Age Control Day Moist SPF15 kosteusvoide 50 ml

Ahava Age Control Day Moist SPF15 kos...

Age Control Day Moisturizer SPF 15 on suojaava ja kiinteyttävä päivävoide ikääntyvälle iholle. Ravitsee ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Levitetään puhtaalle iholle aamuisin. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sivun alkuun