Ahava (6 kpl)

Ahava Purifying Mud Mask mutanaamio 125 g

Ahava Purifying Mud Mask mutanaamio 1...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Purifying Mud Mask puhdistaa ja tasapainottaa normaalia ja kuivaa ihoa. Kirkastaa ja napakoittaa ihon. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Mutanaamio, joka levitetään kasvoille ja kaulalle n. kerran viikossa tai tarvittaessa. Anna vaikuttaa 2 min. ja huuhtele pois ennen naamion kuivumista.

Ahava Facial Mud Exfoliator mutakuorinta 100 ml

Ahava Facial Mud Exfoliator mutakuori...

33,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Facial Mud Exfoliator on mutakuorinta kasvoille, joka puhdistaa ja tasapainottaa normaalia ja kuivaa ihoa. Kirkastaa ja napakoittaa ihon. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Facial Mud Exfoliator mutakuorinta kasvoille käytetään n. kerran viikossa tai tarvittaessa. Anna vaikuttaa 2 min. ja hiero kevyesti sormenpäillä. Huuhtele pois ennen naamion kuivumista.

4,5 / 5
Ahava Exfoliator Mask kuorintavoide pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Exfoliator Mask kuorintavoide p...

3,50
Verkkokaupassa

Hellävaraisesti ihoa kuoriva kuorintavoide, joka sisältää antibakteerista ja kosteuttavaa Kuolleen meren mutaa. Levitä kasvoille ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Mud Mask mutanaamio pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Mud Mask mutanaamio pussi 8 ml,...

3,50
Verkkokaupassa

Ihoa kosteuttava ja tasapainottava mutanaamio. Antibakteerinen naamio sopii hyvin myös tasapainottamaan rasvaista ihoa. Levitä naamio kasvoille ja kaulalle tai paikallisesti esim. näppyjen päälle ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Poista haalealla vedellä ja pyyhi kasvovedellä. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Hydrative Mask tehokosteuttava naamio pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Hydrative Mask tehokosteuttava...

3,50
Verkkokaupassa

Kuivan ihon tehokosteuttava naamio. Pitkäkestoinen ja nopea vaikutus pehmittää ja kosteuttaa kasvojen ihoa välittömästi. Auttaa ihoa korjaamaan kuivuuden aiheuttamat iho-ongelmat. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa n. 10 min. pyyhi ylimääräinen pois kasvopaperille. Naamiota voi käyttää myös yövoiteena ihon tehokosteuttamiseksi. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Sivun alkuun