{}

Ahava (36 kpl)

Ahava Refreshing Cleansing Gel puhdistusgeeli 100 ml

Ahava Refreshing Cleansing Gel puhdis...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Refreshing Cleansing Gel puhdistaa hellävaraisesti lian ja meikin kuivattamatta ihoa. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita.Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Gleansing Gel on päivittäiseen käyttöön sopiva kasvojen puhdistusgeeli. Levitä tuotetta pieni määrä sormenpäillä kostealle kasvojen iholle ja vaahdota. Huuhtele runsaalla, haalealla vedellä.

Ahava Purifying Mud Mask mutanaamio 125 g

Ahava Purifying Mud Mask mutanaamio 1...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Purifying Mud Mask puhdistaa ja tasapainottaa normaalia ja kuivaa ihoa. Kirkastaa ja napakoittaa ihon. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Mutanaamio, joka levitetään kasvoille ja kaulalle n. kerran viikossa tai tarvittaessa. Anna vaikuttaa 2 min. ja huuhtele pois ennen naamion kuivumista.

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink Pepper kuivaöljysuihke 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist Cactus & Pink...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kevyt, välittömästi imeytyvä kuivaöljysuihke sisältää pehmittäviä ja hoitavia luonnonöljyjä, Dunaliella-levää sekä E-vitamiinia, jotka elvyttävät ja hidastavat ihon ikääntymistä. Virkistävä ja energisoiva kaktuksen ja punapippurin tuoksu. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa sille kauniin hehkun. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate seerumi 30 ml

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate see...

50,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ahava Dea Sea Osmoter Concentrate on kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille tarkoitettu ihoa nuorentava ja nuoruutta ylläpitävä tehoseerumi. Seerumi uusii ihoa, kirkastaa, heleyttää, silottaa ihon pintaa välittömästi ja pitkäkestoisesti. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi

Tuoteinfo:

Levitetään puhtaalle iholle päivä-ja/tai yövoiteen alle. Voidaan käyttää kuuriluonteisesti tai jatkuvasti kakille ihotyypeille.

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli 200 ml

Ahava Mineral Shower Gel suihkugeeli...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mineral Shower gel -suihkugeeli puhdistaa hellävaraisesti tuoden ihoon runsaasti kosteuttavia ja hoitavia mineraaleja. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Koko perheen suihkugeeli. Käytetään normaalin suihkugeelin tavoin. Annetaan vaikuttaa hetki kosteuttavan ja hoitavan vaikutuksen tehostamiseksi.

Ahava Facial Mud Exfoliator mutakuorinta 100 ml

Ahava Facial Mud Exfoliator mutakuori...

33,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Facial Mud Exfoliator on mutakuorinta kasvoille, joka puhdistaa ja tasapainottaa normaalia ja kuivaa ihoa. Kirkastaa ja napakoittaa ihon. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Facial Mud Exfoliator mutakuorinta kasvoille käytetään n. kerran viikossa tai tarvittaessa. Anna vaikuttaa 2 min. ja hiero kevyesti sormenpäillä. Huuhtele pois ennen naamion kuivumista.

4,5 / 5
Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy vartalolle 100 ml

Ahava Dry Oil Body Mist kuivaöljy var...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dry Oil Body Mist on virkistävä ja ihoa ravitseva kuivaöljy vartalon ihon hoitoon. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dry Oil on täydellisesti ja välittömästi imeytyvä kuivaöljy, joka pehmittää ihoa ja tuo sille hehkua. Levitetään koko vartalolle suihkun jälkeen.

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovoide 350 ml

Ahava Caressing Body Sorbet vartalovo...

Caressing Body Sorbet on virkistävä ja ihoa hoitava sekä vahvistava vartalovoide. Sisältää antioksidanttista dunaliella-levää. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Body Sorbet on hyvin imeytyvä virkistävä vartalovoide, joka hellii niin ihoa kuin mieltäkin. Levitetään puhtaalle iholle aina tarvittaessa.

Vain myymälässä
Ahava Essential Day Moisturizer Very Dry kosteusvoide 50 ml

Ahava Essential Day Moisturizer Very...

45,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Essential Day Moisturizer Very Dry on erittäin kuivan ihon tehokosteuttaja. Tasapainottaa pitkäkestoisesti ihon kosteuspitoisuutta ja eheyttää, sekä helpottaa välittömästi kuivan ihon oireilua. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Day Moisturizer for Very Dry Skin on pitkäkestoisen kosteutuksen antava päivävoide päivittäiseen käyttöön. Levitetään puhdistetuille kasvoille.

Ahava Dermud Nourishing Body Cream vartalovoide 200 ml

Ahava Dermud Nourishing Body Cream va...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Dermud Nourishing Body Cream -vartalovoide sisältää Kuolleen meren mutaa, jonka ansiosta voide välittömästi eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Dermud Body Cream on erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon hoitovoide vartalolle. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa paikallisesti tai koko vartalolle.

5,0 / 5
Ahava Dermud Intensive käsivoide 100 ml

Ahava Dermud Intensive käsivoide 100 ml

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen tehovoide käsille. Dermud Intensive Hand Cream -käsivoide eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa välittömästi sisältämänsä Kuolleen meren mudan ansiosta. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Dermud Intensive Foot Cream jalkavoide 100 ml

Ahava Dermud Intensive Foot Cream jal...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Intensiivinen tehovoide jaloille. Dermud Intensive Foot Cream -jalkavoide eheyttää ja kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa välittömästi sisältämänsä Kuolleen meren mudan ansiosta. Parantaa kuivuuden aiheuttamat ihovauriot ja haavaumat. Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista pintaa. Erittäin kuivan ja atooppisen ongelmaihon jalkavoide. Käytetään päivittäin ja aina tarvittaessa puhtaisiin jalkoihin. Hierotaan kunnes voide on imeytynyt. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Mineral Body Lotion mineraali vartalovoide 250 ml

Ahava Mineral Body Lotion mineraali v...

Mineral Body Lotion -mineraalivartalovoide rauhoittaa ihoa välittömästi ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Ahava All in One Toning Cleanser puhdistusmaito 250 ml

Ahava All in One Toning Cleanser puhd...

All in One Toning Cleanser virkistää ja puhdistaa hellävaraisesti lian ja meikin, myös silmämeikin. Sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä ihoa ärsyttäviä SLS/SLES saippua-aineita. Parabeeniton. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Tuoteinfo:

Puhdistusmaito päivittäiseen käyttöön. Levitetään kasvoille ja pyyhitään vanulla tai kasvosienellä. Ei vaadi vesihuuhtelua.

Vain myymälässä
Ahava Gentle Eye Cream silmänympärysvoide 15 ml

Ahava Gentle Eye Cream silmänympärysv...

37,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Gentle Eye Cream -silmänympärysvoide kosteuttaa ja kirkastaa herkkää silmänympärysihoa ja tekee siitä joustavan ja heleän. Napakoittaa ja pehmittää ihoa. Parabeeniton. Levitä nuppineulan kokoinen nokare kevyesti taputellen silmänympärysiholle. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

5,0 / 5
Ahava Exfoliator Mask kuorintavoide pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Exfoliator Mask kuorintavoide p...

3,50
Verkkokaupassa

Hellävaraisesti ihoa kuoriva kuorintavoide, joka sisältää antibakteerista ja kosteuttavaa Kuolleen meren mutaa. Levitä kasvoille ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Huuhtele pois haalealla vedellä. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Mud Mask mutanaamio pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Mud Mask mutanaamio pussi 8 ml,...

3,50
Verkkokaupassa

Ihoa kosteuttava ja tasapainottava mutanaamio. Antibakteerinen naamio sopii hyvin myös tasapainottamaan rasvaista ihoa. Levitä naamio kasvoille ja kaulalle tai paikallisesti esim. näppyjen päälle ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Poista haalealla vedellä ja pyyhi kasvovedellä. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

Ahava Hydrative Mask tehokosteuttava naamio pussi 8 ml, erikoiskoko

Ahava Hydrative Mask tehokosteuttava...

3,50
Verkkokaupassa

Kuivan ihon tehokosteuttava naamio. Pitkäkestoinen ja nopea vaikutus pehmittää ja kosteuttaa kasvojen ihoa välittömästi. Auttaa ihoa korjaamaan kuivuuden aiheuttamat iho-ongelmat. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa n. 10 min. pyyhi ylimääräinen pois kasvopaperille. Naamiota voi käyttää myös yövoiteena ihon tehokosteuttamiseksi. Valmistuspaikka Israelin siirtokunta Mitzpe Shalem, miehitetyt Palestiinalaisalueet. Maahantuoja www.mikacos.fi.

{}
Sivun alkuun