hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Adidas (5 kpl)

Adidas Cool & Care Control 48h antiperspirantti spray 150 ml

Adidas Cool & Care Control 48h antipe...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Erityisesti naisten tarpeisiin kehitetty tehokas antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista ja epämiellyttävän hajun muodostumista. Deodorantti jättää iholle raikkaan tunteen ja sisältää hoitavia aineosia, jotka rauhoittavat ihoa. Deodorantin vaikutus säilyy 48 tunnin ajan. Control-versio antaa eritysen tehokkaan suojan. Kehitetty urheilijoiden kanssa.

Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

Adidas adipure spray deodorantti 150 ml

Naisten alumiiniton deodorantti spray tarjoaa 24 tunnin suojan hikoilun haittoja vastaan kosteutta imevän Cotton Tech -teknologian ansiosta. Antibakteeriset aktiiviaineet ja pitkäkestoinen tuoksu estävät epämiellyttäviä hajuja ja antavat tehokkaan suojan. Ihoa kunnioittava koostumus, joka antaa ihon hengittää. Ei sisällä alkoholia.

Vain myymälässä
Adidas Climacool antiperspirantti spray 150 ml

Adidas Climacool antiperspirantti spr...

3,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Climacool-antiperspirantin aktiivinen koostumus reagoi päivän haasteiden intensiivisyyteen, ja kainalot pysyvät kuivana ja olo raikkaana. Tuotteen koostumuksen sisältämät raikastavat mikrokiteet aktivoituvat liikkeessä, ja päivän tai liikuntasuorituksen muuttuessa intensiivisemmäksi hankaus ja kosteus saavat kiteet vapauttamaan entistä enemmän raikasta tuoksua. Tuoksu syntyy tuotteen sisältämien öljyjen ja kiteiden vapauttaman sitruksisen tuoksun yhdistelmänä. Antiperspiranttisuihke miehille.

Sivun alkuun