hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

A. Vogel (4 kpl)

A. Vogel Molkosan Fruit heratiiviste 200 ml

A. Vogel Molkosan Fruit heratiiviste...

12,50 9,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maitohappokäytetty heratiiviste, jossa musta-aronia- ja granaattiomenamehua. Lisätty kalsiumia. Kalsium edistää ruoansulatus entsyymien normaalia toimintaa. Käytä Molkosania osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

20 ml (n. 1,5 rkl) Molkosan Fruit tiivistettä lasilliseen kylmää vettä tai mineraalivettä. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Tuote säilyy avaamisen jälkeen jääkaapissa 2 kuukautta.

4,5 / 5
A. Vogel Molkosan Vitality herajuomajauhe 275 g

A. Vogel Molkosan Vitality herajuomaj...

21,90
Verkkokaupassa

Molkosan Vitality –herajuomajauhe tehdään Molkosanista, Eli siinä on kaikki Molkosan hyvät ominaisuudet ja runsaasti vatsaa hoitavaa L+-maitohappoa. Kuten Molkosan, myös Molkosan Vitality rauhoittaa ja hoitaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Molkosanin L+ -maitohappo auttaa terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa. Molkosan myös muodostaa puskuroivan suojakalvonvatsalaukun sisäpinnalle, joka auttaa silloin kun vatsaa polttaa ja närästää. Molkosan tutkitusti tasapainottaa veren sokeria ja insuliinia sekä säätelee plasman triglyseridej lisänä piristävää vihreää teetä ja hiukan vatsan toimintaa hellävaraisesti edistävää kuitua. Vitalityn appelsiiniaromi raikastaa makua pieni määrä luonnollista fruktoosia antaa energiaa ja tekeekin Vitalitystä myös erinomaisen treenijuoman. Molkosan myös vähentää urheilusuorituksen aiheuttamaa elimistön happamoitumisreaktiota.

Tuoteinfo:

Mittaa 1-2 tl jauhetta lasilliseen (2dl) vettä. Sekoita ja nauti.

A. Vogel Molkosan maitohappokäynyt heratiiviste 500 ml

A. Vogel Molkosan maitohappokäynyt he...

Molkosanrauhoittaa ja hoitaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Molkosanin L+ -maitohappo auttaa terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa.Kun suolisto on terve, ravinteet imeytyvät, puolustusjärjestelmä toimii ja olo on energinen. Molkosan myös muodostaa puskuroivan suojakalvonvatsalaukun sisäpinnalle, joka auttaa silloin kun vatsaa polttaa ja närästää. Tutkitusti tasapainottaa veren sokeria ja insuliinia sekä säätelee plasman triglyseridejä. Molkosan on laktoositon ja kaloriton.

Tuoteinfo:

Molkosan maitoheratiiviste on monipuolinen ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa edistävä heravalmiste vatsan hyvinvointiin. 1tl-1rkl sekoitetaan lasilliseen vettä, mineraalivettä tai täysmehua. Soveltuu jatkuvaan käyttöön, myös jano- ja ruokajuomaksi. Tuotetta voi käyttää myös ulkoisesti, lisätietoja www.mokosan.fi. Säilytetään avattuna viileässä.

Vain myymälässä
Sivun alkuun