{}

A. Vogel (8 kpl)

Vogel Yskänsuihke 30 ml

Vogel Yskänsuihke 30 ml

12,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vogelin ainutlaatuinen Yskänsuihke on helppokäyttöinen apu kuivaan ja kutisevaan yskään. Yskänsuihke on helppo suihkuttaa juuri oikeaan paikkaan, jolloin se vaikuttaa nopeasti ja tehokkaasti. Se on helppo käyttää kaikissa tilanteissa, kuten matkoilla, luennoilla tai töissä. Helppo pitää mukana taskussa tai laukussa. Sopii yli 4-vuotiaille lapsille. Valmistettu luonnon omista yskää lievittävistä tehoaineista, kuten hunajasta. Yskänsuihke on riittoisa ja sisältää noin 150 suihkausta. Annostus: Aikuisille: kolme suihkausta korkeintaan 6 kertaa päivässä. Lapset 4-12 vuotta: 1-2 suihkausta korkeintaan kuudesti päivässä.

A. Vogel Echinacea punahattu-uute kurkkusuihke 30 ml

A. Vogel Echinacea punahattu-uute kur...

Kuiva, piikkisen tuntuinen kurkku ja tuskallinen nieleminen ovat tyypillisiä kipeän kurkun oireita ja enteilevät usein flunssaa. Vogelin hyvänmakuinen Echinacea kurkkusuihke vaikuttaa nopeasti ja vie punahatun ja salvian tehoaineet juuri oikeaan paikkaan nielussa. Se poistaa kipua, viilentää ja kosteuttaa kuivia limakalvoja sekä estää tulehduksen etenemistä tuhoamalla bakteereita, viruksia ja sieniä. Tuote on 100%:n luonnollinen ilman kemiallisia lisäaineita. Echinacea kurkkusuihketta ei suositella mykerökukka-allergisille. Ei lasten ulottuville. Käytettävä 4 kk:n kuluttua avaamisesta.

Tuoteinfo:

Annostus. Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 2 suihketta nieluun 6-10 kertaa päivässä. Ei suositella mykerökukka-allergisille. Käytettävä 4kk:n kuluessa avaamisesta.

Vain myymälässä
A. Vogel Cynara artisokkauute 50 ml

A. Vogel Cynara artisokkauute 50 ml

12,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vogelin Cynara-tipat uutetaan latva-artisokan lehdistä. Cynara tukee ruoansulatusnesteiden eritystä, vaikuttaa suotuisasti kolesteroliin ja edistää aineenvaihduntaa tukemalla maksan toimintaa. 1-2 kuukauden Cynara-kuurilla on edullinen vaikutus kolesteroliin. Cynara sopii käytettäväksi erilaisten puhdistuskuurien kuten esim. paaston yhteydessä. Latva-artisokan ominaisuudet tekevät siitä tehokkaan itsehoitovalmisteen haitallisen vyötärölihavuuden torjuntaan. Tutkijat ovat havainneet latva-artisokkauutteen madaltavan aterian jälkeisiä sokeripiikkejä. Tällä on suuri merkitys torjuttaessa nk. metabolista syndroomaa. Erilaisiin ylävatsatuntemuksiin ja turvotuksiin.

Tuoteinfo:

Annostus: 10-20 tippaa veden kera kolmesti päivässä ruokailun jälkeen.

4,6667 / 5
A. Vogel Salvisan salviauute 50 ml

A. Vogel Salvisan salviauute 50 ml

Hikoilutippa liikahikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Salvia on kaikenlaista hikoilua hillitsevä yrtti, myös miehille soveltuva. Salvisan parantaa elämänlaatua vaihdevuosien aikana. Salvian tanniinit myös vähentävät hermostuneisuutta ja torjuvat loppuunpalamista. Salviaa kunnioitetaan perinteisesti pitkän iän ja viisauden yrttinä.

Tuoteinfo:

Sisäisesti 10-20 tippaa veden kera kolmesti päivässä.

Vain myymälässä
A. Vogel Passiflora kärsimyskukkauute 50 ml

A. Vogel Passiflora kärsimyskukkauute...

Stressi- ja unitippa -kun menee liian lujaa. Passiflora parantaa nukahtamisvalmiutta mielentilaa ja kiputuntemuksia tasoittamalla. Passiflora auttaa uudelleen nukahtamisessa, jos levottomat ajatukset herättävät kesken unen. Passiflora sopii myös päivällä erilaisiin stressaaviin tilanteisiin - ilman tokkuraista oloa.

Tuoteinfo:

Aikuisille 5-10 tippaa veden kera kolmesti päivässä tai 30-50 tipaa veden kera iltaisin n. 1/2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Vain myymälässä
A. Vogel Avena Sativa kauranversouute 50 ml

A. Vogel Avena Sativa kauranversouute...

Vogelin kauranversouutetippa tukee hermotoimintaa silloin, kun olo on jännittynyt tai stressaantunut. Se rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja helpottaa oloa esimerkiksi esiintymis- tai koetilanteissa. Avena sativaa voi nauttia etukäteen, kun pelkää jännittämistä. Avena sativa auttaa esimerkiksi tupakan vieroitusoireissa. Sitä voi käyttää myös kotieläimille, jos lemmikki pelkää kovia ääniä kuten ukkosta, ilotulitusta tai matkustamista.

Tuoteinfo:

Annostus: 10-15 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä.

Vain myymälässä
A. Vogel Soldiago kultapiisku-uute 50 ml

A. Vogel Soldiago kultapiisku-uute 50 ml

Solidago poistaa nestettä ja puhdistaa siten elimistöä. Se sopii erilaisiin puhdistaviin kuureihin ja rakkovaivojen tukihoitoon. Solidago kuurin aloitus muutama päivä ennen kuukautisia voi lievittää hormonaalista turvotusta.Kuuriensopiva kesto on muutamasta päivästä 2-3 viikkoon.

Tuoteinfo:

Aikuisille 10-20 tippaa veden kera kolmesti päivässä ennen ruokailua.

Vain myymälässä
A. Vogel Strath Yrttihiivavalmiste ravintolisä 250 ml

A. Vogel Strath Yrttihiivavalmiste ra...

17,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Strath on kuin pullollinen hyvää ravintoa, sisältäen 61 erilaista ravintoainetta hyvin imeytyvässä muodossa. Strath on täysin luonnonmukainen tuote ja sen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen. Strath sopii koko perheelle, urheilijoille, opiskelijoille, toipilaille. Strath on valittu vuoden 2015 Superruoaksi.

{}
Sivun alkuun