+ / - Hover over image to Zoom

Tsaikka lasi 23cl pidikkeellä 2kpl

Tsaikka lasi 23cl pidikkeellä 2kpl is rated 4.8 out of 5 by 34.
Rated 5 out of 5 by from Kaunis, aistikas, tyylikäs Itselläni on ollut Tsaikka-lasit jo yli 20 vuotta. Tyttäreni osti niitä minulle joululahjaksi 2 kpl vuosittain. Paras ystäväni kiinnostui laseista vuosi sitten. Niinpä aloin kerätä Tsaikka-laseja hänelle joululahjaksi, niinikään 2kpl kerrallaan. Nyt hänellä on sitten neljä lasia. Laseista maistuu niin glögi, tee kuin lämmin kaakaokin. Ulkomuotonsa vuoksi lasi on juhlava ja tuo ylellisyyttä arjenkin.
Date published: 2018-12-29
Rated 4 out of 5 by from Klassinen glögilasi Vihdoin ja viimein oli pakko ostaa myös omaan kotiin nämä klassisen ajattomat glögilasit. Glögi ei vaan maistu samalta mistään muusta lasista nautittuna! Kaunis ja hyvä pitää kädessä, ihanan ohutta lasia. Tykkään ja suosittelen lämpimästi!
Date published: 2019-02-11
Rated 5 out of 5 by from Tuttu ja hyväksi havaittu Ostin tsaikkalasit tyttärelleni syntymäoäivälahjaksi. Hänellä oli niitä muutama ennestään ja kuulin hänen joskus sanoneen, eyyä olisi kiva olla lisää. Meillä kotona samanlaisia- kylläkin kullanvärisiä- on ollut käytössä yli 30 vuotta.
Date published: 2019-02-10
Rated 5 out of 5 by from Pitkänlinjan laatua Ostin lahjaksi tyttärelle, joka toivoi tsaikkaa, koska on tottunut kotona lapsesta asti juomaan Jouluna tsaikoista glögiä. Nyt toivoo samaa myös omaan kotiinsa, koska on todettu kauniiksi ja käytännölliseksi
Date published: 2019-01-06