+ / - Hover over image to Zoom

Tefal Talent Pro paistinpannu 24cm

Tefal Talent Pro paistinpannu 24cm is rated 4.5 out of 5 by 65.
Rated 4 out of 5 by from Sanoisin vähän vaatimattomammin, ihan hyvä pannu Olen tosiaan ollut hyvin tyytyväinen.
Date published: 2019-07-19
Rated 4 out of 5 by from Hyvä peruspaistinpannu Vastaavan vanhemman mallisen Tefal-paistinpannun pinta oli tullut käytettyä loppuun ja tarvitsemme uuden kalkkunan ,kanan ja kalan paistamiseen. Tuotekehitystä oli selvästi tapahtunut. Nykyinen on pinnaltaan selvästi liukkaampi. Se myös ruskistaa jonkin verran paremmin, mutta niin hyvin kuin Tefafin Jamie Oliver-sarjan paistinpannu. Pinnan kestävyydestä ei voi tietenkään vielä tässä kohtaa mitään käsitystä.
Date published: 2019-04-12
Rated 4 out of 5 by from Toistaiseksi hyvä Ollut käytössä vasta pienen aikaa. Tuli ostettua Hackmanin kasarin tilalle josta lähti pinnoite. Sai kasarin kansi sitten uuden elämän tämän kanssa. Hyvin on kevyt tämäkin, joka aina tavallaan pieni miinus. Suuri massa yleensä kertoo laadusta ja pintalämpötilan tasaisuudesta koko paisto alalla. Aika näyttää onko tämä 5 tähden tuote? Liukas pinta myös pesujen jälkeen.
Date published: 2019-03-15
Rated 4 out of 5 by from Paras pannu paistamiseen! Todella hyvä ja näppärä pannu kaikkeen paistamiseen. Pannua on miellyttävä käyttää. Se on kevyt, mutta silti jämäkän tuntuinen pannu. Helppo pitää puhtaana ja puhdistaa. Edellinen samanmerkkinen pannu kesti lähes 19 vuotta!. On siis kestävä pannu. Olen kyllä tyytyväinen ostokseen.
Date published: 2019-04-24
Rated 5 out of 5 by from Hyvä ostos. Ostin pannun pari viikkoa sitten. Olen käyttänyt pannua eri ruokalajien valmistukseen. Tefal pannu lämpiää nopeasti, paistotulos on tasainen. Pannu on todella helppo puhdistaa, olen erittäin tyytyväinen valintaani.
Date published: 2018-12-31
Rated 4 out of 5 by from Vaikuttaa kelvolliselta 9 kuukauden käyttökokemuksella tämä pannu vaikuttaa kelvolliselta. Jämäkkä runko, paistopinta on pysynyt suorana, ja pinnoitekin toistaiseksi kunnossa. Nähtäväksi jää, miten kestää pidemmän päälle.
Date published: 2020-03-03
Rated 3 out of 5 by from Kupruun Kohtuullinen. pannun keskiosa nousi hieman kuprulle ja lämpiää nyt huomattavan hitaasti. Induktioliesi saattoi aiheuttaa. Ostin kakkospannuksi ja siinä toi