Swiss Diamond pannusetti 20 cm ja 26 cm

Swiss Diamond pannusetti 20 cm ja 26 cm

Tilapäisesti loppu
Rated 4,5 out of 5 by 15 reviewers.
Rated 4 out of 5 by Hyvät pannut Laadukkaat pannut. Pienempi pannu sopii hyvin esimerkiksi munakkaan valmistukseen. 1. toukokuuta 2016
Rated 5 out of 5 by Swiss diamond paistinpannu Olisin ehkä ostanut vain yhden pannun, omaan tarpeeseeni, mutta kun tuote oli tarjouksessa päätin antaa toisen tyttärellelleni. Olisin kaivannut kansia pannuihin, koska valmistan ruuan alkuvaiheen jälkeen hauduttamalla. Pannujen koko ei ollut yhteensopiva vanhojen pannujeni kansien kanssa. Muuten pannut todella laadukkaita ja käytössä loistavia. 19. huhtikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Vihdoin sain kaipaamani Swiss paistinpannut Olen harkinnut Swiss paistinpannujen ostoa pitkään ja useamman hyvän tarjouksenkin olen jo ehtinyt missata. ; Nyt vihdoinkin minulla on tosi hyvät paistinpannut ja vielä kahta kokoa 20cm ja 26cm. Tarjouskin oli mielestäni hyvä. Paistettavat raaka-aineet eivät tartu pannuun, vaikka en käyttäisi yhtään öljyä tai rasvaa ja puhdistus on helppoa vain lämmin vesi riittää useimmiten. Kun vielä maltoin lukea manuaalin ja pannujen käyttöohjeet kunnolla käyttöönotto oli helppoa. Tiesin tuotemateriaalin olevan hyvän ja olen saanut aiemmin tuotetta käyttäviltä ystäviltäni pelkkää hyvää palautetta niistä joten ostotapahtumani oli vain päätöstä vaille valmis. Odottelen vain muidenkin Swiss-tuotteiden tulevan mielestäni hyvään tarjoukseen niin, että maltan ostaa niitä esim. kattiloita. terveisin Swiss-paistinpannujen tyytyväinen käyttäjä 10. huhtikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Swiss Diamond pannusetti Erinomainen hinta-laatusuhde, täysin hintansa väärti. 5. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by laadukas ja hinnakas kyllä toimii ja on helppo puhdistaa.takuun pituus yllätti positiivisesti 3. huhtikuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Swiss Diamond-pannusetti olen todella tyytyväinen ja ihanaa että meillä on niitä nyt kaksi 1. marraskuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Jämäkät paistinpannut Hyvät paistinpannut, ruoka ei pala pohjaan vaikka käyttäisikin vähemmän öljyä/voita. Isompi pannu on melko painava joten yhdellä kädellä käsittely heikompivoimaisella voi olla haastavaa. 16. lokakuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Erinomainen paistinpannu! Erinomainen paistinpannu. Matalampi lämpötila, vähemmän rasvaa, parempi paistopinta! Todella kannattava hankinta! 15. lokakuuta 2014
  • 2016-09-23 T10:12:20.520-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_15, tr_15
  • loc_en_US, sid_00020929856, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Laadukas sveitsiläinen Swiss Diamond -paistinpannusetti, jossa 20 cm ja 26 cm paistinpannut. Pannujen paksu valualumiinirunko jakaa lämmön tasaisesti ja kestävä timanttipinnoite viimeistelee paistotuloksen. Pannut käyvät kaikille liesityypeille ja kestävät uunissa + 260°C asteen lämpötilaa. Suositellaan käsinpesua.

EAN 7640119211565

Ominaisuudet

Mallisto Swiss Diamond
Materiaali Valualumiini, timanttivahvisteinen pinta, bakeliittikahva
Kuviointi Ei kuviota
Pesu- ja hoito-ohjeet Suositellaan käsinpesua
Konepestävä Kyllä
Pesuaste (°C) Käsinpesu
Korkeus (cm) 5
Leveys (cm) 47
Paino (kg) 1.3
Halkaisija (cm) 26
Väri Musta

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun