hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Slimmix AntiCellulite 60 tabl.

Slimmix AntiCellulite 60 tabl.

Tilapäisesti loppu
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Torju selluliittia sisäisesti! Slimmix® AntiCellulite -tablettien sisältämä Cellulight®M SOD-konsentraatti on tiettävästi ensimmäinen sisäisesti nautittava ei-lääkkeellinen aine selluliittikertymiä vastaan. Se on valmistettu verkkomelonitiivisteestä (Cucumis melo) ja päällystetty patentoidusti, jotta tehoaine ei altistu vatsahapoille, vaan vapautuu vasta suolistossa. Superoksididismutaasientsyymi eli SOD on elimistössämme luontaisesti esiintyvä aine, jota on kaikissa soluissa, mutta sen määrä elimistössä alkaa laskea jo 25 ikävuoden jälkeen. Slimmix® AntiCellulite -ravintolisän C-vitamiini ja sinkki tukevat SOD-konsentraatin vaikutusta ihon normaalin aineenvaihdunnan hyväksi. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Sinkki puolestaan edistää normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa. Slimmix® AntiCellulite auttaa torjumaan selluliittia sisäisesti. Selluliitti on aineenvaihdunnan hidastumisen seurauksena syntyvää, ihon epätasaisuutena näkyvää rasvakertymää. Kun rasvasolukertymät painavat ympäröivää sidekudosta ja ihoa, verenkierto häiriintyy, sidekudos vaurioituu ja ihosta tulee appelsiininkuoren kaltainen. Selluliitti on tavallisempi naisilla kuin miehillä. Naisista arviolta 90 %:lla esiintyy selluliittia, yleisimmät paikat ovat reidet, pakarat ja vatsa. Syynä ovat perinnöllisyys, hormonaaliset tekijät, ruokavalio, ylipaino, liikunnan vähyys ja huono verenkierto. Selluliitin torjunnassa auttaa säännöllinen liikunta, runsas veden juonti, runsaasti kasviksia, hedelmiä ja hyvälaatuista proteiinia sisältävä, vähärasvainen, aineenvaihduntaa edistävä ruokavalio. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 40 mg Cellulight®M verkkomelonitiivistettä, jossa superoksididismutaasientsyymiä (SOD) 480 IU, 24 mg C-vitamiinia ja 3 mg sinkkiä sitraattimuodossa. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Annostus: 1 tabletti päivässä. Pakkaus sisältää: 60 tabl.

Tuoteinfo:

Torju selluliittia sisäisesti! Slimmix AntiCellulite-ravintolisä sisältää vaikuttavina aineina SOD-konsentraattia selluliittia vastaan sekä C-vitamiinia ja sinkkiä ihon aineenvaihdunnalle.

EAN 6428300002793

Ominaisuudet

Muut ominaisuudet Torju selluliittia sisäisesti! Slimmix AntiCellulite-ravintolisä sisältää vaikuttavina aineina SOD-konsentraattia selluliittia vastaan sekä C-vitamiinia ja sinkkiä ihon aineenvaihdunnalle.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun