Scholl Vs Pink jalkaraspi

Scholl Vs Pink jalkaraspi

 

Verkkokaupassa:
Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää 38,90

Maksa erissä alk. 5,00 € / kk

Rated 4,3 out of 5 by 11 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Äidin mielestä erinomainen Ostin vanhalle äidilleni äitienpäivälahjaksi ja hän on laitteesta aivan haltioissaan. 15. toukokuuta 2016
Rated 1 out of 5 by Turhake Kaduttaa, että ostin edes alennuksesta. Pitää kovaa ääntä ja koska käytetään kuiviin jalkoihin irronnut iho pölyää inhottavasti. Tavalliseen jalkaraspiin verrattuna hidas eikä tee jaloista niin sileitä. 3. tammikuuta 2016
Rated 4 out of 5 by Korvaa perinteisen jalkaraspin Aluksi suoraan sanottuna hieman pelotti aloittaa tuotteen käyttö, pelkäsin että raspi on todella karhea ja saa olla tarkkana ettei poista kovettuneen ihon lisäksi uuttakin ihoa. Huoli oli kuitenkin turha, raspi on sopivan karhea, mutta sen kanssa ei tarvitse olla liian varovainen. Tuote tuntuisi tehostavan jalkavoiteen imeytymistä ja omat jalat ovat pysyneet hyvässä kunnossa tämän tuotteen käytön myötä. 2. joulukuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Hyvä tuote! Tekee mitä lupaa. Hyvin siloittui kovettumakohdat jaloista. 3. marraskuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Huippu tuote Poistaa jalkojen kovettumat tehokkaasti ja helposti. 16. lokakuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Laiskalle sopiva Ehdottomasti laiskan kuivajalan väline. Jos jaksaisi säännöllisemmin käyttää, ei tarvitsisi koskaan murehtia karheita kantapäitä. Helppo käyttää ja puhdistaa. Hintaa pidän vähän kalliina vaikka ostinkin tarjouksesta. Siitä tuo yhden tähden vähennys. 12. lokakuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Tehokas Tällä tuotteela todella saa nopeasti ja tehokkaasti kovettumat pois jalkapohjista. Olen ollut laiska hiomaan tavallisella raspilla jalkapohjiani, kun seon ollut olevinaan työlästä. Työssäolovuodet tein seisomatyötä, ja minulle tulee helposti kovettumia. tämä tuote on äkkiä maksanut itsensä takaisin, kun jalkahoitola käynneistä tulee säästöä. Raspauksen voi nyt tehdä vaivattomasti vaikka TV:tä katsoen. 19. elokuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Hyvä ostos! Hieman epäilin kyseistä tuotetta mutta se olikin todella hyvä ja teki jalkapohjista sileät. Käyttö oli hidasta aluksi kun varoi hiomasta liikaa mutta nopeasti tottui käyttöön ja sitä on tullut käytettyä n. kerta viikkoon- puoleentoista. Rasvausta raspaamisen jälkeen ei kannata kuitenkaan unohtaa, se pitää varsinkin kantapäät paremmin hyväkuntoisina. 13. heinäkuuta 2015
  • 2016-10-24 T05:32:25.403-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_11, tr_11
  • loc_en_US, sid_00020978672, prod, sort_default
Saatavuus:

Toimitusaika 1 - 3 arkipäivää

Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

 

Katso tuotteen hinta valitse myymälä

Myymälässä

Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Paristokäyttöiset jalkaraspit ja niiden ainutlaatuiset timanttikiteitä sisältävät rullapäät poistavat epämiellyttävät kovettumat hellävaraisesti. Jaloista tulee silkinsileät.

EAN 5701092111241

Ominaisuudet

Materiaali Sisältää timanttikristalleja.
Tuoteperhe Jalkaraspit
Takuu TAKUU 2 VUOTTA
Hajusteeton Kyllä

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun