Remington S9500 Pearl -hiustenmuotoilija

Remington S9500 Pearl -hiustenmuotoilija

Tilapäisesti loppu
Rated 5 out of 5 by 3 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Paras hiustensuoristusrauta Liukuu hiuksen pinnalla silkkisen pehmeästi, ei revi hiusta kuten useimmat raudat yleensä tekevät karhealle hiuslaadulleni. Pitkä johto plussaa sekä näppärä suojapussi. Ensimmäinen tällainen rauta lakkasi toimimasta puolen vuoden jälkeen, toivottavasti tämä kestää. Paras rauta ikinä! 9. tammikuuta 2016
Rated 5 out of 5 by Mainio hiustenmuotoilija Helppokäyttöinen ja hyvä ohjeet. Kevyt ja pitkä johto, lämpötilaa on helppo säätää hiusten tarpeen mukaan. Lämmönkestävä säilytyslaukku seuraa mukana. 6. marraskuuta 2013
Rated 5 out of 5 by on varmasti hintansa väärti Kuumeni hetkessä, sopii hyvin kiireisille! Merkkiääni ilmoittaa kun tuote käynnistyy, sammuu tai saavuttaa halutun lämpötilan. Pyöreiden reunojen avulla sai helposti kauniit kiharat, mutta pelkkään suoristukseenkin erinomainen laite. Ulkonäkö on kiva ja plussaa säilytyslaukulle, tosi kätevä kuljettaa mukana! Ei revi hiuksia. Pitkästä johdosta hyötyä, jos töpseli on kaukana peilistä. Takuuaika 5 vuotta, kertoo tuotteen pitkäikäisyydestä. Tykkään! Hyvästä kannattaa maksaa. 22. huhtikuuta 2013
  • 2016-10-23 T05:25:21.046-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_3, tr_3
  • loc_en_US, sid_00020703664, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Muotoilija jossa on aitoa helmiäistä! Tuloksena sileät, kauniit, superkiiltävät hiukset!
- Advanced Ceramic Ultimate- keraaminen pinnoite, jossa on aitoa helmiäistä 8 x sileämpi 5 x kestävämpi
- Digitaalinen lämpötilan säätö 150- 235ºC
- LCD lämpötilan lukitus & Turbo Boost: suoraan 235 ºC
- Erinomainen suorituskyky: Valmis 10 sekunnissa
- Ultranopea lämpötilan palautuminen
- Extra pitkät, kelluvat muotoilulevyt 110mm
- Levyjen lukitus säilytyksen/matkan ajaksi
- Jännitteenvaihto
- Automaattinen virrankatkaisu, 60 min. kuluttua
- 3m pyörivä johto
- Upea lämmönkestävä säilytyslaukku
- 5 vuoden takuu

Tuoteinfo:

Upea Pearl-tuotesarjan hiustenmuotoilija on oikea laite sinulle, joka haluat vain parasta! Erittäin laadukas laite, jossa on ainutlaatuiset Advanced Ceramic Ultimate-keraamiset muotoilulevyt aidolla helmiäispinnoitteella. Tuloksena sileät, kauniit, superkiiltävät hiukset! Laite on markkinoiden nopein, käyttövalmis 10 sekunnissa. Pistoke vain seinään ja muotoilun voi aloittaa välittömästi. Muotoilija on erittäin kevyt ja helppo käsitellä. Hyvä aloituslämpötila on 180 ºC, josta voit nostaa lämpötilaa tarpeen mukaan. Korkein lämpötila on 235 ºC. Mikäli kiharretaan piikkisuoraa hiusta, kannattaa valita korkea lämpötila. Samoin oikein itsepäiset kiharat vaativat korkean lämpötilan suoristuakseen. Liikuta aina laitetta tyvestä kohti latvaa. Muotoilurautaa käytettäessä on tärkeää pitää laitetta jatkuvassa liikkeessä. Voit lukita haluamasi lämpötilan näppäinlukolla, pitämällä pohjassa '-' -painiketta 2 sekunnin ajan, kunnes näytöllä näkyy pieni riippulukon symboli. Mukana tulee upea lämmönkestävä säilytysaukku.

EAN 4008496652884

Ominaisuudet

Takuutieto TAKUU 5 VUOTTA/GARANTI 5 ÅR
Takuu TAKUU 5 VUOTTA/GARANTI 5 ÅR
Tyyppi Suoristusraudat
Väri Musta
Muut ominaisuudet Upea Pearl-tuotesarjan hiustenmuotoilija on oikea laite sinulle, joka haluat vain parasta! Erittäin laadukas laite, jossa on ainutlaatuiset Advanced Ceramic Ultimate-keraamiset muotoilulevyt aidolla helmiäispinnoitteella. Tuloksena sileät, kauniit, superkiiltävät hiukset! Laite on markkinoiden nopein, käyttövalmis 10 sekunnissa. Pistoke vain seinään ja muotoilun voi aloittaa välittömästi. Muotoilija on erittäin kevyt ja helppo käsitellä. Hyvä aloituslämpötila on 180 ºC, josta voit nostaa lämpötilaa tarpeen mukaan. Korkein lämpötila on 235 ºC. Mikäli kiharretaan piikkisuoraa hiusta, kannattaa valita korkea lämpötila. Samoin oikein itsepäiset kiharat vaativat korkean lämpötilan suoristuakseen. Liikuta aina laitetta tyvestä kohti latvaa. Muotoilurautaa käytettäessä on tärkeää pitää laitetta jatkuvassa liikkeessä. Voit lukita haluamasi lämpötilan näppäinlukolla, pitämällä pohjassa '-' -painiketta 2 sekunnin ajan, kunnes näytöllä näkyy pieni riippulukon symboli. Mukana tulee upea lämmönkestävä säilytysaukku.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun