Harmi, tämä tuote on poistunut valikoimastamme
+ / - Hover over image to Zoom

Philips HF3520/01 herätysvalo

Philips HF3520/01 herätysvalo is rated 4.5 out of 5 by 41.
Rated 5 out of 5 by from Toimiva, ihastuttava ja käytännöllinen apu Suomen pimeyteen Upea kokonaisuus tyylikkyyttä ja toimivuutta, sitä tämä herätysvalo tarjoaa. Tekee heräämisestä miellyttävän Suomen pimeissä oloissa, joissa muuten ei haluaisi millään herätä aamuseitsemän aikoihin. Valo piristää ja simuloi kauniisti ja rauhallisesti aamunkoittoa, kroppa menee täydestä ja virkistyy ennen herätystä sopivasti niin, että on mukava nousta sängystä. Laite toimii kosketuksella, joten valaisin on kyllä valaisinten luksusta. Viidestä herätysäänestä on helppo valita omanlaisensa. Valikko on yksinkertainen ja helppo käyttää. Radio toimii hyvin ja kaiuttimet ovat laadukkaat. Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen. Suosittelen!
Date published: 2015-11-03
Rated 5 out of 5 by from Helppo käyttöönotto ensikertalaisellekin Luin käyttöohjeen kerran läpi (ei vienyt kauaa), sen jälkeen laite yöhyllylle, töpseli seinään, radion antennijohto yöhyllyn taakse ja sitten laitetta räpläämään. Vielä käyttöohjeesta tsekkaus, että kaikki tuli kokeiltua. Demo-ohjelma oli myös mukava, koska sen avulla sai helposti laitettua äänen ja valon säädöt kohdalleen. Toimii mukavasti myös lukuvalona. Radiota ei tule käytettyä, mutta eihän se mitään haittaakaan. Kaiken kaikkiaan mainio laite: helppo käyttää, hyvän näköinen ja tekee sen mitä pitää.
Date published: 2015-11-11
Rated 5 out of 5 by from Heräämisen helppous Phillips Wake-Up Lightin kanssa oli mukava herätä. Tuotteessa oli monia hyviä ominaisuuksia. Erityisesti pidin punaisesta valosta, mikä kuvastaa aurinkonlaskua ja nousua. Nukahtamistoiminto oli myös varsin toimiva. Valosta löytyi monipuolisesti eri herätysääniä jokaisen makuun. Radio tuo kivaa vaihtelua heräämisäänille. Radion kuuluvuus oli kiitettävä. Tuotetta oli helppo käyttää ja valon hallintanapit olivat sijoitettu loogisesti.Valon muotoilu sopi silmään.
Date published: 2020-11-08
Rated 4 out of 5 by from Hyvä laite Pidän laitteen toiminnoista sekä muotoilusta. Ihmetys oli suuri kun huomasin ettei tämän hintaluokan laitteessa ole paristoa sähkökatkoksen varalle. Ja pieni miinus nappuloiden selkeydessä. Herätessä ei meinaa löytää sulkemispainiketta. Valo on hyvä ja linnunlauluun on mukava herätä.
Date published: 2017-01-05
Rated 4 out of 5 by from Tuli tarpeeseen! Ollut käytössä nyt muutaman viikon ja tähän on miellyttävämpi herätä kuin kännykän herätyskelloon. Todella paljon säätelymahdollisuuksia (valon kirkkaus, eri herätysäänet, äänenvoimakkuus, radiokanavat, näytön voimakkuus, kaksi eri herätysaikaa, torkutus). Erittäin helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen. Voi käyttää myös pöytävalaisimena, lukuvalona tai tunnelmavalona, sillä valoa voi säätää eri tasoille hämärästä ihan kirkkaaseen. Hyödyllinen ja hyvä ostos!
Date published: 2018-12-12
Rated 5 out of 5 by