Lisäpalvelut

Sokos Herkku – nimensä veroinen ruokakauppa!

Tervetuloa ruokaostoksille palvelevaan Sokos Herkkuun, tavaratalon -1. kerrokseen. Kaupungin herkullisin ruokakauppa takaa parhaat raaka-aineet edulliseen arkeen ja juhlaan.

 

Sokos Herkun ostosten nouto- ja kuljetuspalvelu.

Tilaukset puhelimella: 010 767 0950, voit tehdä tilaukset ma / ke / pe klo 9–11 välillä.
Tilaukset sähköpostilla: herkku.tilaukset@sokos.fi. Merkitse tilaukseen: nimi, toimitusosoite ja puhelinnumero sekä tilaamasi tuotteet mahdollisimman tarkasti (tuote, pakkauskoko, kappale- tai kilomäärä).

Voit tilata myös palvelutiskin tuotteita, Itsudemon susheja ja Ravintola Herkun valmistamia ruokia ja salaatteja. Kuljetamme myös pakasteita. Emme kuljeta alkoholi- ja tupakkatuotteita.

Kotiinkuljetukset: Tampereen (pois lukien Teisko ja Terälahti) ja Pirkkalan alueelle. Toimitukset ma, ke ja pe klo 13–18 välillä (pois lukien juhlapyhät).

Palveluiden hinnat:
Nouto myymälästä: ostokset alle 50 € keräilyhinta 5 €, ostokset yli 50 € keräilyhinta 10 €.
Keräily ja kotiinkuljetus: S-Etukortilla 12,90 (norm. 15,–) Maksu ainoastaan kortilla.

 

Sokos Herkun pidennetty aukioloaika

Palvelemme aina aamuvarhaisesta iltaan asti. Arkisin avaamme jo seitsemältä, lauantaisin kahdeksalta ja sunnuntaisin kymmeneltä. Sokos Herkku on avoinna joka päivä iltayhdeksään asti. Sokos Herkku on nyt niin aamuvirkkujen kuin iltavirkkujenkin herkuin ruokakauppa – tule silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

 

 aukioloajat


Löydät meiltä myös herkullisen sushipisteen, jossa tarjolla laaja valikoima tuoretta, paikan päällä tehtyä sushia. Täydellinen lounas keskellä kiireistä työpäivää tai vaivaton ja maittava illallinen kotiin vietäväksi.

Sushin hinta on muuttunut ja se pitäisi päivittää on nyt 21,99€/kg . Säästä aikaa tilaamalla sushit kätevästi ennakkoon sushibar.itsudemo.fi

Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä