Lisäpalvelut

Sokos Herkku – nimensä veroinen ruokakauppa!

Tervetuloa ruokaostoksille palvelevaan Sokos Herkkuun, Sokos-tavaratalon -1. kerrokseen. Tampereen herkullisin ruokakauppa takaa parhaat raaka-aineet ja vinkit maistuvaan arkeen ja juhlaan, pysyvästi edulliseen hintaan. Meillä on laaja valikoima laadukasta valmisruokaa kiireisen arjen helpottamiseksi sekä gourmet-tuotteita herkkuhetkiin. Hedelmä- ja vihannesosastomme on valittu Suomen parhaaksi luomuhevi-osastoksi vuonna 2020 ja olemme saaneet Vuoden Leipäkauppa-tunnustuksen vuonna 2016. Kannamme ylpeänä myös Paistinkääntäjien Rotisseurs-kilpeä, mikä kertoo gastronomisesta osaamisestamme ja tinkimättömästä laadustamme.

  

Sokos Herkun ostosten nouto- ja kuljetuspalvelu.

 Ruoan verkkokauppamme löydät nyt S-Kaupat -sivustolta! Helpota arkeasi tilaamalla ostokset kotisohvalta, työpaikalta tai ihan mistä vain. Voit tilata ostokset suoraan kotiin tai noutaa Sokos Herkun noutopisteestä.  Klikkaa tästä ostoksille: www.s-kaupat.fi 

Sokos Herkun pidennetty aukioloaika

Palvelemme aina aamuvarhaisesta iltaan asti. Arkisin avaamme jo seitsemältä, lauantaisin kahdeksalta ja sunnuntaisin kymmeneltä. Sokos Herkku on avoinna joka päivä iltayhteentoista asti. Sokos Herkku on nyt niin aamuvirkkujen kuin iltavirkkujenkin herkuin ruokakauppa – tule silloin kuin sinulle parhaiten sopii!


Avoinna: 

Ma-Pe klo 7–23

La klo 823

Su klo 1023


Löydät meiltä myös herkullisen sushipisteen, jossa tarjolla laaja valikoima tuoretta, paikan päällä tehtyä sushia. Täydellinen lounas keskellä kiireistä työpäivää tai vaivaton ja maittava illallinen kotiin vietäväksi.

Säästä aikaa tilaamalla sushit kätevästi ennakkoon sushibar.itsudemo.fi