Palvelut

Pukeutumispalvelu

Sokoksen muodin ammattilaiset auttavat ja opastavat sinua kaikissa vaatevalinnoissasi. Myymälöissämme törmäät tätä nykyä komeus- ja kauneusneuvojiin, jotka antavat ideoita ja vinkkejä pukeutumiseen niin arjessa kuin juhlassakin.

Pukeutumispalvelu

Oletko hakemassa piristystä pukeutumiseesi, aloittamassa uuden työn tai saanut kutsun juhliin, jossa on pukukoodi? Jos vaatekaappisi sisältö kaipaa päivitystä etkä löydä sopivaa päälle pantavaa, Sokoksen pukeutumispalvelusta saat uuden asukokonaisuuden yhdellä kertaa.

Pukeutumispalveluun voit varata ajan Sokos-tavaratalon kassoilta, puhelimitse tai verkosta. Ajanvarauksen yhteydessä voit kertoa tarvitsetko apua työ-, juhla- tai arkipukeutumisen kanssa ja antaa lisätietoja, kuten vaatekokosi, suosikkivärisi ja -vaatemerkkisi.

Pukeutumisneuvoja selvittää etukäteen pukeutumistarpeesi ja kokoaa valmiiksi 2-3 asukokonaisuutta. – Tapaaminen kestää noin tunnin, jonka aikana ehditään katsoa asukokonaisuus tai useampikin, Sokos Kaaren pukeutumisneuvoja Petteri Kankkunen kertoo iloisesti.

Naisilla käynti kattaa kaiken hyvin istuvista alusvaatteista asusteisiin asti, mukaan lukien tyyliin sopivat kengät, laukut ja korut. Miehillä tapaamisen aikana katsotaan sekä pukujen ja paitojen istuvuus että etsitään asuihin istuvat solmiot, vyöt ja kalvosinnapit.

Pukeutumisneuvojat antavat ideoita ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin vaatevalintoihin, esim:

  • asusteiden käyttöideat
  • muotivaatteet töihin ja vapaalle
  • sopivat ja hyvin istuvat vaatevalinnat
  • juhlava asukokonaisuus
  • smart casual pukeutuminen

Ajan varaaminen ei ole välttämätöntä. Voit nykäistä myyjää hihasta tai hihkaista, että apua kaivataan. Usein kuuletkin lausahduksen "Voisinko auttaa sinua jotenkin?" Tähän kannattaa tarttua, sillä asiantunteva henkilökunta tekee vaatevalinnoista monin verroin vaivattomampaa, mukavampaa ja saat taatusti hymyilevää palvelua. 

Lämpimästi tervetuloa Sokokselle! Otamme sinut ilolla vastaan.