Sokos.fi:llä tehdään huoltotöitä, jonka aikana ostaminen verkkokaupasta ei valitettavasti onnistu. Huoltotöiden aikana voi silti selailla tuotteita tai tarkistaa vaikkapa myymälän yhteystiedot. Sokos.fi on taas normaalisti käytössä viimeistään keskiviikkona. Pahoittelemme häiriötä!
{}

Vitamiinit ja antioksidantit (65 kpl)

Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravintolisä, 60 kaps.

Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravi...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravintolisä on markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste. Ubikinoni tuottaa energiaa sydämelle ja aivosoluille. Elimistölle väsymykseen ja iän karttuessa. Ubikinoni pienentää kolesterolia alentavien lääkkeiden haittavaikutuksia esim. väsymystä ja lihasvaivoja.

Tuoteinfo:

Markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste.

4,0 / 5
BioActive Q10 Uniqinol 100 mg -ravintolisä 60 kaps.

BioActive Q10 Uniqinol 100 mg -ravint...

Ravintolisä BioActive Q10 Uniqinol (R) on uusi innovatiivinen valmistemuoto, joka sisältää koentsyymiä Q10 aktiivisessa muodossa – ubiqinol – joka imeytyy sellaisenaan suoraan elimistöön. Koentsyymi Q10 esiintyy kahdessa eri muodossa: Ubikinonina (hapettunut muoto) ja ubikinolina (aktiivisessa muodossa). Jotta ubikinoni muoto, jota saamme mm ravinnosta ja ravintolisistä olisi elimistössä aktiivista ja käyttövalmista, sen täytyy muuntua ubikinoliksi. Tämä muuntumisprosessi tapahtuu elimistössä entsymaattisesti ruoansulatuskanavassa. Erityisryhmillä, kuten tupakoitsijoilla, ikääntyneillä ja kroonisesti sairailla, tämä entsyymien toiminta saattaa olla heikentynyt. Näiden henkilöiden on hyödyllisempää käyttää BioActive Q10 Uniqinol:ia, koska aktivoitunut ubikinoni on valmisteessa heti käyttövalmiissa ubikinoli muodossa.

Tuoteinfo:

Ubiqinolia sisältävä ravintolisä. Luonnollinen koentsyymi Q10 – pelkistynyt muoto – takaa maksimaalisen biologisen hyödyn. Suositeltu vuorokausiannos 1 – 2 kapseliä sisältää: Ubikinolia (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol ® 100 – 200 mg.

Vain myymälässä
Nordic Health B12 Boost vitamiinisuihke 25 ml

Nordic Health B12 Boost vitamiinisuih...

Vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta.
1-4 suihkausta päivittäin suoraan suun limakalvoille.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Nordic Health MultiVit monivitamiinisuihke 25 ml

Nordic Health MultiVit monivitamiinis...

26,90 19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit-suihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. Kätevä käyttää, ei ikävää pillereiden nielemistä!

Käyttö: Suihke imeytyy elimistöön hyvin suun limakalvolta. Tuote soveltuu myös lapsille. 1-4 suihkaisua/pvä suoraan suun limakalvoille.

4,0 / 5
Tri Tolosen Berberin + Kromi ravintolisä 120 tabl.

Tri Tolosen Berberin + Kromi ravintol...

36,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ravintolisä, joka edistää aineenvaihduntaa ja sokeritasapainoa. Berberiini suojaa sydäntä ja valtimoita sekä edistää laihtumista. Kromi tehostaa berberiinin vaikutuksia, se edistää aineenvaihduntaa ja tasapainottaa verensokeria.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 - 3 kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tasapainosen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä.

5,0 / 5
Bioteekin Super VitaVoima 60 kaps.

Bioteekin Super VitaVoima 60 kaps.

25,50 19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vitamiineja ja hyvin imeytyviä hivenaineita sisältävä valmiste. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton. Ainesosat: L-askorbiinihappo, liivate, flavonoidipitoinen sitrushedelmävalmiste (pomeranssista), DL-alfa-tokoferyyliasetaatti,täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkibisglysinaatti, seleenihiivavalmiste, nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen beetakaroteeni, natriummolybdaatti, kalsium-D-pantotenaatti, mangaanibisglysinaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, luteiinipitoinen samettikukkavalmiste, lykopeenipitoinen tomaattivalmiste, boorihappo, retinyyliasetaatti, D-biotiini, fyllokinoni, maissitärkkelys, kromipikolinaatti, kolekalsiferoli, foolihappo, kaliumjodidi, syanokobalamiini.

5,0 / 5
Tri Tolosen Ubikinon 200 mg ravintolisä 60 kaps.

Tri Tolosen Ubikinon 200 mg ravintoli...

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ubikinoni (koentsyymi Q10) on solujen luonnollinen energiakatalysaattori ja välttämätön aine energia-aineenvaihdunnassamme.

Tuoteinfo:

Ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä. Suositeltava vuorokausiannos sisältää ubikinonia 200 mg. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Aurinko D 100 µg 200 kaps.

Aurinko D 100 µg 200 kaps.

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

D-vitamiini auttaa vastustuskyvyn, luuston ja lihasten toimintaa. D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuoteinfo:

Hyvin imeytyvä D3-vitamiini turvaamaan D-vitamiinin saanti! 1 kapseli päivässä veden kera.

4,8333 / 5
Bioteekin Super B-vitamiinivalmiste 60 kaps.

Bioteekin Super B-vitamiinivalmiste 6...

21,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahva, hyvin imeytyvä B-vitamiinivalmiste. Bioteekin Super B-vitamiini sisältää kaikki B-vitamiinit ja B-vitamiininkaltaiset yhdisteet vahvoina pitoisuuksina. Osa vitamiineista on elimistölle valmiimmassa muodossa. B-vitamiinit edistävät hermoston toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Yksi kapseli päivässä.

Terveyskaistan Aurinko D 50 µg -D3 -vitamiini 300 kaps.

Terveyskaistan Aurinko D 50 µg -D3 -v...

25,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hyvin imeytyvä D3-vitamiini turvaamaan D-vitamiinin saanti! Vastustuskyvyn, luuston ja lihasten normaaliin toimintaan. D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää luiden, hampaiden ja lihastoiminnan pysymistä normaalina. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.Öljyyn liuennut D-vitamiini nostaa veren D-vitamiinitasoa enemmän kuin tablettimuotoinen valmiste(Viite: Evaluation of vehicle substances on vitamin D bioavailability: a systematic review. Grossmann RE, Tangpricha V. Mol Nutr Food Res. 2010 Aug;54(8):1055-61).

Tuoteinfo:

Ravintolisä riittävän D-vitamiinin saannin turvaamiseen. 1 kapseli päivässä veden kera.

4,4286 / 5
Bioteekin AlfaLipoiini Vahva 250 mg antioksidantti 120 tabl.

Bioteekin AlfaLipoiini Vahva 250 mg a...

29,90 24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ikääntymistä vastaan, superantioksidantti maailmalta. Bioteekin Vahva AlfaLipoiini on monitehoantioksidantti, joka hidastaa solujen vanhenemista ja tehostaa muiden antioksidanttien, kuten C- ja E-vitamiinin sekä ubikinonin (Q10), vaikutusta ja näin lisää energisyyttä.

Tuoteinfo:

Alfalipoiinihappo on poikkeuksellisen tehokas antioksidantti eli haitallisilta hapettumisreaktioilta suojaava aine, joka on erityisen tärkeä nykyajan stressaantuneille ihmisille. Sillä on monia merkittäviä vaikutuksia elimistössä. Elimistö valmistaa itse alfalipoiinihappoa välttämättömiin solutoimintoihin, mutta sen muodostuminen alkaa vähetä suhteellisen varhain aikuisiässä. Sen vuoksi alfalipoiinihapon merkitys ravintolisävalmisteena kasvaa iän myötä. Lisäksi alfalipoiinihapon saanti monipuolisestakin ravinnosta on hyvin niukkaa. Pienikokoisena rasva- ja vesiliukoisena yhdisteenä alfalipoiinihappo kulkeutuu tehokkaasti sekä solujen sisä- että ulkopuolelle, jopa aivoihin. Samalla, kun se hillitsee ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia, se auttaa selviytymään arjen kiireistä, kun on paljon tehtävää ja muistettavaa. Bioteekin Vahva AlfaLipoiini sisältää 250 mg alfalipoiinihappoa. Vahva, mutta hitaasti liukeneva tabletti sopii herkkämahaisille jopa paremmin kuin miedompi kapselimuotoinen valmiste. Annostus: 1 - 2 tablettia päivässä runsaan veden kera. Ravintolisä.

4,3333 / 5
NivelTeho - ravintolisä 120 kaps.

NivelTeho - ravintolisä 120 kaps.

39,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hainrusto ja glukosamiini sisältävät nivelen rakennusaineita ruston sekä nivelpintoja liukastavan nivelnesteen luonnollista uudistumista tukemaan. MSMS ja inkivääriuute auttavat ylläpitämään nivelen aineenvaihduntaa ja hillitsevät rasituksen aiheuttamaa tulehdusreaktiota.

Tuoteinfo:

Ravintolisä nivelten luonnollisen liikkuvuuden ylläpitämiseen. 1-2 kapselia päivässä. Kapselit niellään veden kera.

4,4545 / 5
B-active -poretabletti 3 x 20 tabl.

B-active -poretabletti 3 x 20 tabl.

14,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

'Aktiivinen elämäntyyli saa elimistön käymään ylikierroksilla, jolloin se tarvitsee enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita kuin muulloin. Appelsiinin makuinen vahvoja vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä B-active auttaa kehoa luonnollisella tavalla selviämään fyysisistä tai psyykkisistä rasituksista. Pakkaus sisältää 3 x 20 kaps.Käyttöalue: B- ja C-vitamiinien, kalsiumin, magnesiumin ja sinkin puutostilat ja lisääntynyt tarve. Kehon fyysiset ja psyykkiset rasitustilat.Annostus: 1 tabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä. Yli 12-vuotiaille.'

4,0 / 5
Tri Tolosen Ubikinon ubikinonivalmiste 100 mg 60 kaps.

Tri Tolosen Ubikinon ubikinonivalmist...

Tri Tolosen Ubikinon antaa energiaa ja ehkäisee fyysisen kuormituksen aiheuttamaa väsymistä.

Tuoteinfo:

Vahva ubikinonivalmiste. Annostus: 1 kapseli päivässä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Bioteekin Super-C vitamiinivalmiste 100 tabl.

Bioteekin Super-C vitamiinivalmiste 1...

16,95 13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, ja mm. kollageenin muodostukseen tarvitaan C-vitamiinia. Se on tärkeä myös vastustuskyvylle, hermostolle ja mielialalle. C-vitamiini huolehtii kauneudestasi, sillä se kiinteyttää ihoasi ja suojaa sitä stressitekijöiltä saaden ihosi näyttämään kirkkaalta ja heleältä.

Tuoteinfo:

Super-C sisältää patentoitua, pitkävaikutteista C-vitamiinia. Erikoisrakenteestaan johtuen Super-C:n C-vitamiiini imeytyy paremmin ja se pysyy pitempään elimistössä. C-vitamiini tarvitaan yli 200 aineenvaihdunnallisessa reaktiossa elimistössä. Annostus: Yksi kapseli päivässä. Ravintolisä varmistamaan riittävää C-vitamiininsaantia.

5,0 / 5
Visioblue Strong -mustikkauutekapseli rasittuneille ja ikääntyville silmille 60 kaps.

Visioblue Strong -mustikkauutekapseli...

22,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Visioblue Strong on vahva standardoitu mustikkauutekapseli rasittuneille ja ikääntyville silmille, hämäränäköön ja silmien verenkiertoon. Mustikka sisältää runsaasti flavonoideihin kuuluvia antosyaaneja. Ne ovat antioksidantteja, jotka ovat hyväksi erityisesti silmille mutta myös sydämelle ja verisuonistolle. Visioblue Strong –ravintolisä on vahva, se sisältää 50 mg antosyaaneja / kapseli. Mustikan sisältämien antosyaanien hyvä vaikutus silmiin perustuu pitkälti siihen, että ne vilkastuttavat ääreisverenkiertoa. Erityisesti diabeetikoille tällä on merkitystä, sillä diabeteksessa ääreisverenkierto alkaa ajan myötä heiketä, mikä on haitaksi etenkin silmille. Visioblue Strong sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat torjua ikääntymismuutoksia tai joiden silmät väsyvät helposti esim. lukiessa tai autoa ajaessa ja näkeminen hämärässä tuntuu hankalalta. Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää mustikkauutetta 240 - 480 mg, jossa antosyaaneja 50 - 100 mg. Antosyaanit estävät verihiutaleiden sakkautumista, mikä verenohennuslääkkeitä käyttävien on hyvä tietää. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Vahva standardoitu mustikkauutekapseli silmien hyvinvointiin. Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

5,0 / 5
Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennäisainevalmiste 500 ml

Mivitotal Flex -monivitamiini-kivennä...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mivitotal Flex on piristävä ja energisyyttä lisäävä monivitamiini. Mivitotal Flex sopii kaikille, jotka haluavat tasapainottaa ja täydentää ravintoaineiden saantia. Nestemäisenä se on helppo nauttia ja se imeytyy nopeasti.Sopii erityisesti kuntoilijoille, urheilijoille, raskasta työtä tekeville ja toipilaille sekä kaikille, jotka tuntevat tarvitsevansa lisää energiaa. Mivitotal Flexin koostumukseen on lisätty kolme ravintoainetta: riboosi, L-karnitiini ja L-tauriini. Laktoositon, sokeriton, hiivaton ja luontaisesti gluteeniton.

Tuoteinfo:

Mivitotal Flex 500 ml Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Annostus: 30 ml päivässä aterian yhteydessä. Voidaan sekoittaa veteen tai mehuun .

Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg -ravintolisä 60 kaps.

Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg -ravintolis...

44,50 37,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Markkinoiden parhaiten dokumentoidut ubikinonivalmisteet. Nuorekkuutta Q10 tasoihin. Väsymykseen, stressaantuneille, uupuneille. Auttaa palauttamaan iän myötä menetettyä energiaa!

Tuoteinfo:

Ubikinonia sisältävä ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli päivässä sisältää Ubikinoia (koentsyymi Q10) 100 mg.

Bio-Karoten +E -ravintolisä 150 kaps.

Bio-Karoten +E -ravintolisä 150 kaps.

Bio-Karoten+E -kapselit sisältävät beetakaroteenia sekä E-vitamiinia soijaöljyssä. Beetakaroteeni ja E-vitamiini yhdessä suojaavat aktiivisesti ihoa auringonvalolta sekä nopeuttava ruskettumista. Käyttöä kannattaa jatkaa koko auringossaolon ajan sekä sen jälkeen, mikäli haluaa rusketuksen kestävän pidempään. Tuote sopii myös erinomaisesti käytettäväksi vuoden ympäri, jos halutaan ylläpitää päivetystä tai lisätä beetakaroteenin ja E-vitamiinin saantia. Yhdessä kapselissa on beetakaroteenia saman verran kuin noin 5 keskikokoisessa porkkanassa.

Tuoteinfo:

Bio-Karoten+E:n käyttö kannattaa aloittaa noin pari viikkoa ennen auringonoton aloittamista. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli sisältää A-vitamiinia 1000 µg (valmisteessa beetakaroteenina 6 mg) ja E-vitamiinia 10 mg.

Vain myymälässä
Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravintolisä, 120 kaps.

Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravi...

69,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ubikinoni Q 10 150 mg luontainen ravintolisä on markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste. Ubikinoni tuottaa energiaa sydän ja aivosoluille. Elimistölle väsymykseen ja iän karttuessa. Ubikinoni pienentää kolesterolia alentavien lääkkeiden haittavaikutuksia esim. väsymystä ja lihasvaivoja.

Tuoteinfo:

Markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste.

4,0 / 5
{}
Sivun alkuun