hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Vatsan ja suoliston hyvinvointi (38 kpl)

Reformi FemiSoya Plus soija-pellava-ruusunmarjavalmiste 300 g

Reformi FemiSoya Plus soija-pellava-r...

5,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Suomalaista superfoodia. Painonhallintaan ja tasapainottamaan pms- ja menopaussioireissa. Runsaasti kuitua ja proteiinia sisältävä soija-pellava-ruusunmarjavalmiste. Sokeriton. Sisältää inuliinia, prebiootti, joka ylläpitää terveyttä edistämällä hyödyllisten bifidobakteerien kasvua suolistossa.

Tuoteinfo:

Käyttöohje: Sekoita reilu 1/2 dl (n.30 g) FemiSoyaa 1,5-2 dl:aan jogurttia, piimää tai mehua. Anna turvota 5-15 minuuttia. Vaihtelua saat lisäämällä annokseen esimerkiksi marjoja tai mysliä.

5,0 / 5
A. Vogel Molkosan Fruit heratiiviste 200 ml

A. Vogel Molkosan Fruit heratiiviste...

12,50 9,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maitohappokäytetty heratiiviste, jossa musta-aronia- ja granaattiomenamehua. Lisätty kalsiumia. Kalsium edistää ruoansulatus entsyymien normaalia toimintaa. Käytä Molkosania osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

20 ml (n. 1,5 rkl) Molkosan Fruit tiivistettä lasilliseen kylmää vettä tai mineraalivettä. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Tuote säilyy avaamisen jälkeen jääkaapissa 2 kuukautta.

4,5 / 5
RegulatPro Metabolic 350 ml

RegulatPro Metabolic 350 ml

63,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainutlaatuinen kaskadifermentoitu, nestemäinen entsyymivalmiste täydentämään elimistön entsyymi-, vitamiini- ja mineraalivarastoja. Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyvyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. RegulatPro Metabolic on suunnattu laihduttajille, sillä se hillitsee sokerihimoa ja tehostaa aineenvaihduntaa.

Tuoteinfo:

Nestemäinen entsyymivalmiste täydentämään elimistön omia entsyymi-, vitamiini ja mineraalivarastoja. Käyttöohje: 2 x 10 ml/vrk.

4,0 / 5
Regulat 350 ml

Regulat 350 ml

63,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ainutlaatuinen kaskadifermentoitu, nestemäinen entsyymivalmiste, tukemaan elimistön omaa entsyymitoimintaa. Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyvyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.

Tuoteinfo:

Nestemäinen entsyymivalmiste täydentämään elimistön omia entsyymivarastoja. Käyttöohje: 2 x 10 ml/vrk.

4,0 / 5
Fructolax hedelmäkuitutabletti 30 tabl.

Fructolax hedelmäkuitutabletti 30 tabl.

16,50 13,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollista helpotusta suolen toimintaan. Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti. Fructolax sisältää taatelia ja tamarindia sekä normaalia suolentoimintaa tukevia viikunan kuituja ja raparperia. Tuoteinfo: 1 tabletti iltaisin ison vesilasillisen kera. Annostusta voidaan tarvittaessa nostaa kahteen tablettiin. Valmistetta ei suositella alle 12 vuotiaille.

Gefilus Basic maitohapppobakteerivalmiste 50 kaps.

Gefilus Basic maitohapppobakteerivalm...

12,80
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Säännöllisesti käytettynä vahvistaa elimistön luontaista vastustuskykyä ja auttaa pysymään terveempänä. Sisältää maailman tutkituinta probioottia; Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria. Säilyy huoneenlämmössä.

1 kapseli päivässä. Tarvittaessa 4 kapselia päivässä. Kapseli niellään kokonaisena tai sen sisällön voi sekoittaa nesteeseen tai viileään ruokaan.

4,6 / 5
Karpalact strong - karpalo-probiootti kapseli

Karpalact strong - karpalo-probiootti...

24,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naisten virtsateiden ja intiimialueiden hyvinvointiin. Karpalon bioaktiiviset aineosat pitävät virtsatiet puhtaina. Hyvät maitohappobakteerit eli probiootit tukevat suoliston yleistä hyvinvointia sekä pitävät haitallisten bakteerien ja hiivojen kasvun kurissa. Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Peräaukon ja virtsateiden läheisyyden takia suolistobakteerien tasapainon edistäminen lisää nopeasti myös virtsateiden hyvinvointia.

Tuoteinfo:

1 kapseli aamuin ja illoin. Kapselin voi haluttaessa avata ja nauttia jauheen esim. nesteeseen sekoitettuna. Jauhetta ei saa kuumentaa. Tyytyväisiltä käyttäjiltä saadun palautteen perusteella saavutettua hyvinvointia voi usein pitää yllä 1 kapselin päiväannoksella. Annosta on hyvä lisätä 2 kapseliin olosuhteiden ja tuntemusten ilmenemisen mukaan. Paras vaikutus saavutetaan KarpaLactin säännöllisellä käytöllä.

4,3 / 5
Linum Plus -kuituvalmiste 350 g

Linum Plus -kuituvalmiste 350 g

11,90 9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Linum Plus on monipuolinen kuituseos, joka aktivoi hellävaraisesti vatsan toimintaa. Se sisältää runsaasti ravintokuitua (51 %), josta noin puolet on vatsan toimintaa edistävää liukenematonta kuitua ja puolet rasva- ja sokeriaineenvaihdunnalle tärkeää liukoista kuitua.

Tuoteinfo:

'1 ruokalusikallinen (6 g) 1 - 3 kertaa päivässä ruokailun yhteydessä. Nautitaan esim. aamiaismurojen, puuron, viilin tms. lisänä. Sopii erinomaisesti maitoon, mehuun, marjakeittoon tms. sekoitettavaksi. Liukoinen kuitu sitoo nestettä. Muista juoda kuituannoksen yhteydessä vähintään 1-2 lasillista vettä. Aloita käyttö pienellä annoksella (1 rkl/pv), jos ruokavaliosi on sisältänyt aiemmin vain niukasti kuitua. Annostusta voi lisätä, kun vatsa tottuu suurempaan kuitumäärään.'

4,5 / 5
Lacto Seven -maitohappobakteerit tablettina 100 tabl.

Lacto Seven -maitohappobakteerit tabl...

19,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lacto Seven -tabletit sisältävät monipuolisesti maitohappobakteereja, jotka vapautuvat elimistöön oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Nimensä mukaisesti tuote sisältää 7 eri kantaa maitohappobakteereja sekä inuliinia, joka edistää maitohappobakteerien lisääntymistä suolessa. Maitohappobakteerien kaksoispäällystetty rakenne suojaa niitä vatsahapoilta, jolloin ne säilyvät elävinä ohutsuoleen saakka.

Tuoteinfo:

Vatsan hyvinvointiin ruokavalion muutosten, matkan ja antibioottikuurin yhteydessä. Soveltuu myös päivittäiseen käyttöön tasapainottamaan vatsaa ja ruuansulatusta sekä vahvistamaan elimistön vastustuskykyä. Annostus aikuiset 1-2 tablettia päivässä, lapset yli 2-v. 1 tabletti päivässä. Kotimainen Lacto Seven on sokeriton, laktoositon, gluteeniton, maitoproteiiniton ja hiivaton.

4,75 / 5
Fructolax hedelmäkuitukuutio 12 kpl

Fructolax hedelmäkuitukuutio 12 kpl

9,95 7,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollista helpotusta suolen toimintaan. Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti. Fructolax sisältää taatelia ja tamarindia sekä normaalia suolentoimintaa tukevia viikunan kuituja ja raparperia.

Tuoteinfo:

Luonnollista helpotusta suolen toimintaan.

4,0 / 5
Hubner Silicea vatsa-suolistogeeli 500 ml

Hubner Silicea vatsa-suolistogeeli 50...

14,85
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silicea vatsa-suolistogeeli auttaa akuuteissa ja kroonisissa vatsa- ja suolisto-ongelmissa. Piihappogeeli sitoo haitalliset taudinaiheuttajat ja niiden erittämät myrkyt puhtaasti fysikaalisella tavalla ja ne poistuvat luonnollista tietä suolen kautta. Piihappogeelin erityispiirre on sen poikkeuksellinen kyky sitoa taudinaiheuttajat itseensä.

Tuoteinfo:

Silicea vatsa-suolistogeeli on puhtaasti mineraalinen, säilöntä- ja lisäaineeton ja sopii myös lapsille.Annostus: 1 mittalusikallinen (15 ml) 3 kertaa päivässä veteen sekoitettuna aterioiden välissä, kunnes oireet helpottavat. Mikäli kipu on voimakasta, kuume on korkea tai mikäli hoito ei ole tehonnut 3 päivässä käänny lääkärin puoleen. Valmistetta voi käyttää kuuden viikon jaksoina. Pitkittyneissä, diagnosoimattomissa vatsaongelmissa tulee aina kääntyä lääkärin puoleen.

Bioteekin Probiootti Plus maitohappobakteerit 125 kaps.

Bioteekin Probiootti Plus maitohappob...

28,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tasapainoa suolistolle ja vastustuskyvylle! PROBIOOTTIplus maitohappobakteerit kuntouttamaan ja puhdistamaan suolistoa, suojaamaan vatsaa ulkomaanmatkoilla, turvaamaan terve bakteerikanta lääkekuurien yhteydessä, helpottamaan oloa, kun maito tai vilja ei sovi, edistämään ravintoaineiden imeytymistä sekä huolehtimaan niin odottavan äidin kuin lapsenkin hyvästä bakteerikannasta.

Tuoteinfo:

Probiootit eli terveyttä edistävät bakteerit tasapainottavat suoliston toimintaa. Ne myös vaikuttavat elimistön puolustuskykyyn, vähentävät haitallisten aineenvaihduntatuotteiden muodostumista, ylläpitävät limakalvon terveyttä ja valmistavat osan tarvitsemistamme vitamiineista. PROBIOOTTIplus sisältää neljä erilaista terveyttä edistävää bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. PROBIOOTTIplus sopii jatkuvaan käyttöön ylläpitämään suoliston ja puolustusjärjestelmän hyvinvointia. Annostus: 1 - 3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaan menoa. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata. Ravintolisä.

4,25 / 5
A. Vogel Molkosan Vitality herajuomajauhe 275 g

A. Vogel Molkosan Vitality herajuomaj...

21,90
Verkkokaupassa

Molkosan Vitality –herajuomajauhe tehdään Molkosanista, Eli siinä on kaikki Molkosan hyvät ominaisuudet ja runsaasti vatsaa hoitavaa L+-maitohappoa. Kuten Molkosan, myös Molkosan Vitality rauhoittaa ja hoitaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Molkosanin L+ -maitohappo auttaa terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa. Molkosan myös muodostaa puskuroivan suojakalvonvatsalaukun sisäpinnalle, joka auttaa silloin kun vatsaa polttaa ja närästää. Molkosan tutkitusti tasapainottaa veren sokeria ja insuliinia sekä säätelee plasman triglyseridej lisänä piristävää vihreää teetä ja hiukan vatsan toimintaa hellävaraisesti edistävää kuitua. Vitalityn appelsiiniaromi raikastaa makua pieni määrä luonnollista fruktoosia antaa energiaa ja tekeekin Vitalitystä myös erinomaisen treenijuoman. Molkosan myös vähentää urheilusuorituksen aiheuttamaa elimistön happamoitumisreaktiota.

Tuoteinfo:

Mittaa 1-2 tl jauhetta lasilliseen (2dl) vettä. Sekoita ja nauti.

Linomix -marjainen pellavansiemenrouhe vatsalle ja suolistolle 500 g

Linomix -marjainen pellavansiemenrouh...

Helpotusta ärtyneelle suolistolle ja ummetukseen. Marjainen pellavansiemenrouhe. Ruusunmarja, karpalo, mustikka ja tyrni yhdessä pellavansiemenrouheen, kauraleseen ja intiaanisokerin kanssa. Linomix(R) sisältää terveydelle ja suoliston toiminnalle arvokkaita luonnonaineita. Linomix sekoitettuna puuroon, marjakeittoon, jogurttiin ym. maistuu hyvältä ja suojaa kehoa. Sopii monipuolistamaan ruokavaliota.


Tuoteinfo:

Linomix(R) sisältää terveydelle ja suoliston toiminnalle arvokkaita luonnonaineita. Linomix sekoitettuna puuroon, marjakeittoon, jogurttiin ym. maistuu hyvältä ja suojaa kehoa. Sopii monipuolistamaan ruokavaliota, sekä hoitamaan suoliston kuntoa. Päiväannos 2rlk ( n.20 g/ päivä ). Vähäkuituisessa ruokavaliossa annosta nostetaan.

Vain myymälässä
Bioteekin Probiootti Plus maitohappobakteerit 20 kaps.

Bioteekin Probiootti Plus maitohappob...

Tasapainoa suolistolle ja vastustuskyvylle! Probiootit eli terveyttä edistävät bakteerit tasapainottavat suoliston toimintaa. Ne myös vaikuttavat elimistön puolustuskykyyn, vähentävät haitallisten aineenvaihduntatuotteiden muodostumista, ylläpitävät limakalvon terveyttä ja valmistavat osan tarvitsemistamme vitamiineista. Probiootti Plus sisältää neljä erilaista terveyttä edistävää bakteerikantaa sekä bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Probiootti Plus sopii jatkuvaan käyttöön ylläpitämään suoliston ja puolustusjärjestelmän hyvinvointia. Kätevä matkapakkaus, joka ei vaadi kylmäsäilytystä.

Tuoteinfo:

Probiootti Plus -maitohappobakteerit kuntouttamaan ja puhdistamaan suolistoa, suojaamaan vatsaa ulkomaanmatkoilla, turvaamaan terve bakteerikanta lääkekuurien yhteydessä, helpottamaan oloa, kun maito tai vilja ei sovi, edistämään ravintoaineiden imeytymistä sekä huolehtimaan niin odottavan äidin kuin lapsenkin hyvästä bakteerikannasta. Annostus: 1-3 kapselia päivässä, mieluiten tyhjään mahaan illalla ennen nukkumaan menoa. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata. Ravintolisä.

Vain myymälässä
Fructolax hedelmäkuitukuutio 24 kpl

Fructolax hedelmäkuitukuutio 24 kpl

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luonnollista helpotusta suolen toimintaan. Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti mutta silti tehokkaasti. Fructolax sisältää taatelia ja tamarindia sekä normaalia suolentoimintaa tukevia viikunan kuituja ja raparperia.

Tuoteinfo:

Luonnollista helpotusta suolen toimintaan.

Gefilus Mustikka maitohappobakteeritabletti 30 tabl.

Gefilus Mustikka maitohappobakteerita...

12,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Mustikan makuinen maitohappobakteeritabletti, jonka maku on peräisin aidoista suomalaisista mustikoista. Yksi tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria sekä vastustuskyvylle tärkeää C-vitamiinia 12 mg. Sopiii päivittäiseen käyttöön. Laktoositon, gluteeniton ja maitoproteiiniton. Ei sisällä sitruunahappoa.
Pakkauskoko: 30 tablettia. Annostus: 1 tabletti päivässä. Purutabletti. Säilytys: Huoneenlämmössä. Valmistettu Suomessa.

5,0 / 5
Tri Tolosen D-vitamiini 50 µg ravintolisä 150 tabl.

Tri Tolosen D-vitamiini 50 µg ravinto...

20,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Turvaa D-vitamiinin riittävä saanti! Tri Tolosen D-Vitamiini ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia 50 µg. Kapseli on pieni ja helppo niellä.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tasapainosen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveet elämäntavat ovat tärkeitä.

5,0 / 5
Bioteekki Probiootti Baby maitohappobakteeritipat 8 ml

Bioteekki Probiootti Baby maitohappob...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Bioteekin Probiootti baby sisältää etenkin pienille lapsille sopivaa bifidobakteeria. Tuotteessa oleva bakteeri on hyvin tutkittu Bifidobacterium BB-12®. Valmiste sopii jatkuvaan käyttöön tai kuuriluonteisesti esimerkiksi totuteltaessa uusiin ruokiin tai siirryttäessä päivähoitoon. Päiväannos on 6 tippaa annosteltuna lusikkaan tai ruoka-annokseen (max +50 °C). Ravistettava ennen käyttöä. Säilytys huoneenlämmössä, säilyy avattuna 4 viikkoa.

Bioteekin Super Laktaasi 80 kaps.

Bioteekin Super Laktaasi 80 kaps.

22,50
Verkkokaupassa

Nauti maitotuotteista ilman huolta ruoansulatuksesta! Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia.

Tuoteinfo:

Laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Annostus 1-2 kapselia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista.

Terveyskaistan Balanssi -maitohappobakteeri 100 kaps.

Terveyskaistan Balanssi -maitohappoba...

24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Maitohappobakteerit ovat osa ruuansulatuksen normaalia toimintaa ja elimistön vastustuskykyä. Balanssissa on tasapainoinen yhdistelmä probioottisia eli terveysvaikutteisia maitohappobakteeri-kantoja tukemaan ja ylläpitämään niin ruuansulatusta, vatsan hyvinvointia kuin hyvää vastustuskykyä.

Tuoteinfo:

Maitohappobakteerit edistävät hyvää ruuansulatusta ja ylläpitävät hyvää vastustuskykyä. 1-2 kapselia päivässä kun vatsa vaivaa, ruokavalio tai olosuhteet muuttuvat, matkustettaessa ja antibioottikuurin yhteydessä. Säilytetään huoneenlämmössä.

4,0 / 5
Sivun alkuun