hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Superfood (19 kpl)

Voimaruoka 360 pakkaus, vanilja, 5x50 g

Voimaruoka 360 pakkaus, vanilja, 5x50 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfood-sekoitus, joka sisältää vain luonnosta peräisin olevia ainesosia. Siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista, kuten makeutus- tai säilöntäaineita. Sisältää laadukasta heraproteiinia ja useita erilaisia superfoodeja. Vanilijan makuinen. Voimaruoka 360 Wholefood sopii koko perheelle täydentämään päivän aterioita luonnonmukaisesti ja helposti. Soveltuu nautittavaksi sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna tai esimerkiksi smoothieen, jugurttiin, puuroon tai muihin ruokiin lisättynä. Pakkaus sisältää 5 x 50 g pussia.

5,0 / 5
Voimaruoka 360 pakkaus, suklaa, 5x50 g

Voimaruoka 360 pakkaus, suklaa, 5x50 g

18,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruoka 360 Wholefood on monipuolinen proteiini- ja superfood-sekoitus, joka sisältää vain luonnosta peräisin olevia ainesosia. Siihen ei ole lisätty mitään keinotekoista, kuten makeutus- tai säilöntäaineita. Sisältää laadukasta heraproteiinia ja useita erilaisia superfoodeja. Suklaan makuinen. Voimaruoka 360 Wholefood sopii koko perheelle täydentämään päivän aterioita luonnonmukaisesti ja helposti. Soveltuu nautittavaksi sellaisenaan nesteeseen sekoitettuna tai esimerkiksi smoothieen, jugurttiin, puuroon tai muihin ruokiin lisättynä. Pakkaus sisältää 5 x 50 g pussia.

Voimaruoka Opti-MSM jauhe 300 g

Voimaruoka Opti-MSM jauhe 300 g

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Voimaruuan OptiMSM on Yhdysvaltalaisen Bergstrom Nutritionin OptiMSM -jauhetta, jota pidetään yleisesti maailman puhtaimpana, tehokkaimpana ja laadukkaimpana MSM-tuotteena. OptiMSM -jauhe huolehtii solukalvojen joustavuudesta ja läpäisykyvystä, varmistaa sidekudoksen terveyden ja kollageenin muodostumisen. Se soveltuu urheilijoille, ikäihmisille, nivelille, lihaksille, hiuksille ja kynsille. C-vitamiini parantaa MSM-jauheen imeytymistä, joten sen kanssa kannattaa nauttia C-vitamiinipitoisia marjajauheita (esim. Camu Camu) tai tuoreita hedelmiä ja marjoja.

4,5 / 5
Voimaruoka Kookosöljy luomu (TH-BIO-132) 450 ml

Voimaruoka Kookosöljy luomu (TH-BIO-1...

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

100% premium laadun luomukookosöljyä. Yksinoikeudella Suomessa thaimaalaiselta huipputuottajalta. Kookosöljyn rasvahapot tukevat hermostoa, ihon kuntoa sekä immuunijärjestelmän toimintaa tuhoamalla bakteereja, viruksia ja hiivaa. Kookosöljy tarjoaa nopeaa energiaa, tehostaa aineenvaihduntaa sekä lisää vitamiinien ja mineraalien imeytymistä. Sitä voi käyttää urheiluravinteena lisäämään suorituksen kestoa, ja ulkoisesti kosteuttamaan ihoa sekä auttamaan iho-ongelmissa.
Voimaruuan Sentrifugoitu Premium Kookosöljy on tehty täysin uniikilla sentrifugoinnin, kylmäprosessoinnin ja tuplasuodatuksen yhdistelmällä, joka on kehitetty yhteistyössä Bangkokin yliopiston kanssa vain tätä tuotantolaitosta varten. Se on äärimmäisen puhdasta ja korkealaatuista.

4,5 / 5
Raakasuklaan valmistuspakkaus 420 g

Raakasuklaan valmistuspakkaus 420 g

24,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Valmista oma terveellinen ja herkullinen suklaanautintosi Leaderin raakasuklaan valmistuspaketilla. Valmistuspaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset unelmiesi suklaanautinnon tekemiseen ja vieläpä terveellisesti. Raakasuklaan valmistuspaketin aineksia ei ole kuumakäsitelty, joten niiden sisältämät yhdisteet ovat luonnontilaisia. Kuumuudelle herkät yhdisteet ovat tallella ja valmistusaineiden sisältämät entsyymit ovat säilyneet natiiveina eli aktiivisina. Ohjeenmukainen annos raakasuklaata on erinomaista ja maukasta raakaravintoa.

Tuoteinfo:

Raakasuklaan valistuspaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset raakasuklaan valmistukseen. Paketti sisältää lisäksi muotit, goji-marjoja ja mantelirouhetta, joita voit käyttää suklaan maustamiseen. Valmistus vie aikaa 5-10 minuuttia. Kuvallinen valmistusohje pakkauksen sisällä. Raakasuklaata ei kuumennenta missään vaiheessa, joten kaakaon terveelliset ominaisuudet säilyvät. Kaakaota valmistetaan Theobroma cacao -nimisen puun hedelmistä. Raakakaakao on yksi maailman ravinnetiheimmistä ruoka-aineista. Kaakao sisältää yli 1200 aktiivista ainesosaa. Kaakao sisältää paljon magnesiumia, rautaa, mangaania, kromia, rikkiä, kuparia ja sinkkiä. Lisäksi kaakao on erittäin hyvä kuitujen lähde. Kaakaon ominaisuudet liitetään useimmin aivojen toimintaan ja hyvän olon tuntemuksiin.

4,0 / 5
BioLife Wheat Grass vehnänoras-viherjauhe 140 g

BioLife Wheat Grass vehnänoras-viherj...

16,45 (32,90)
Verkkokaupassa

Bio-Life Wheat Grass – vehnänoras viherjauhe. Laadukas, luonnollinen ja lisäaineeton Bio-Life Wheat Grass sisältää laadukasta, ravintorikasta vehnänorasjauhetta ja kuivattua vehnänorasmehua.

Bio-Lifen vehnänoras viljellään talvisin vulkaanisella maaperällä. Talviaikana kasvu tapahtuu hitaammin, mikä lisää kasvien ravintoainepitoisuutta. Sato korjataan, kun ravintoainepitoisuus on korkeimmillaan. Kuivatusprosessi on lempeä, jotta raakaravinnon ravintoarvo ja entsyymiaktiivisuus säilyy. Bio-Life Wheat Grassin sisältämä vehnänoras on hyvä kuidun ja proteiinin lähde, ja se sisältää luonnollisia emäksisiä kivennäisaineita, kuten kalsiumia ja kaliumia. Vehnänoras sisältää myös muita luonnollisia ravintoaineita, kuten rautaa, seleeniä sekä E-, C-, K- ja B-vitamiineja (B12, foolihappo). Proteiini auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja normaalia luustoa. Rauta edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja happea kuljettavien punasolujen tuotantoa. Rauta tukee lisäksi normaalia hapenkuljetusta kehossa. Seleeni edistää normaalia kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Lifen hienojakoinen vehnänorasjauhe sekoittuu hyvin, jolloin se on miellyttävä ja helppo nauttia. Voit nauttia ravintorikkaan Bio-Life Wheat Grass jauheen sellaisenaan veden joukossa tai sekoittaa sen esim. smoothien tai mehun joukkoon.

Käyttöohje: Sekoita 1 mitallinen jauhetta (8 g) lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta kerran tai useammin päivässä valmistaaksesi ravinteikkaan vihreän juoman.

Leader Natural Foods Coconut Oil 500 g

Leader Natural Foods Coconut Oil 500 g

10,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kookosöljy sisältää yli 90 % raakoja, saturoituja rasvahappoja, jotka ovat harvinaisia ja tärkeitä rakennusaineita kehomme joka solulle. Nämä rasvahapot tukevat immuunijärjestelmämme toimintaa, kilpirauhasta, hermostoa, ihon kuntoa ja tarjoavat myös nopeaa energiaa. Keskipitkäketjuiset rasvahapot kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja tukevat sen vuoksi painon pudottamisessa.

Kookospähkinä tunnetaan ravitsevana ja vahvistavana kasvina. Perinteisesti sitä on käytetty astmaan, keuhkoputkentulehdukseen, vilustumiseen, tuberkuloosiin, kuumeeseen, paiseisiin, kaljuuteen, haavoihin, palovammoihin, mustelmiin, ummetukseen, punatautiin, korvasärkyyn, hammassärkyyn, ientulehdukseen, heikkouteen, pahoinvointiin, kuukautiskipuihin, aliravitsemukseen, keripukkiin ja turvotukseen.

3,5 / 5
Leader Natural Foods Hamppuproteiini -jauhe 500 g

Leader Natural Foods Hamppuproteiini...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hamppua pidetään kasvikunnan täydellisimpänä proteiinin lähteenä, sillä se sisältää lihan tavoin kaikki ihmiskeholle välttämättömät aminohapot ja sen rasvahappokoostumuksen uskotaan olevan ihmiskehon kannalta optimaalinen. Hamppuproteiinissa on runsaasti omega-3- sekä omega-6 rasvahappoja ja ne ovat keskenään oikeassa suhteessa. Hamppuproteiini on myös erinomainen kuidunlähde.
Hamppuproteiini on suosittu proteiinin lähde niille, jotka etsivät ravintoonsa lisäproteiinia.

Sivun alkuun