hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Iho, hiukset, kynnet (30 kpl)

Evonia® Keratin hiusten vahvistaja

Evonia® Keratin hiusten vahvistaja

24,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sisäisesti nautittavat Evonia® Keratin -kapselit sisältävät patentoidulla prosessilla valmistettua vesiliukoista Cynatine® HNS -keratiinia. Keratiini vaikuttaa suotuisasti hiuksiin, kynsiin, ihoon ja niveliin. Se vahvistaa hiuksia, vähentää niiden katkeilua mm. pestessä ja harjatessa sekä antaa niille kiiltoa. Keratiinia on runsaasti myös kynsissä ja se tekee niistä vahvemmat sekä suojaa hiuksia ja kynsiä ympäristön haitoilta. Keratiini toimii tukirakenteena ihon uloimmassa kerroksessa epidermiksessä ja tekee ihosta vedenpitävän. Yhdessä kollageenin ja elastiinin kanssa keratiini antaa iholle kestävyyttä ja kimmoisuutta ja tekee ihon sileämmäksi, heleämmäksi ja kiinteämmäksi. Vähentää myös ihon punoitusta ja herkkyyttä. Keratiini edistää myös nivelten hyvinvointia. Edellä mainitut vaikutukset on osoitettu kliinisillä kokeilla 500 mg:n vrk-annoksella Cynatine® HNS -keratiinia. Hiusten kuntoon keratiini alkaa vaikuttaa 2 kuukauden käytön jälkeen. Ihossa, kynsissä ja nivelissä keratiinin vaikutukset ilmenevät nopeammin.

Tuoteinfo:

Keratiinikapselit vahvistamaan hiuksia, vähentämään hiusten katkeilua ja antamaan niille kiiltoa. Annostus: 2 kapselia päivässä. Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää 500 mg Cynatine® HNS -keratiinijauhetta. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini 120 kaps

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini...

36,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

IHOLLE, HIUKSILLE JA KYNSILLE. Puhdas+ Beauty sisältää kalakollageenia, joka rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät. Tuotteen sisältämä biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Myös sinkki edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Tuoteinfo:

Iholle, hiuksille ja kynsille. Annostus: 1-4 kapselia päivässä.

4,0 / 5
Puhdas + beauty kollageeni & tyrnimarja 330 g

Puhdas + beauty kollageeni & tyrnimar...

39,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Tyrnimarja on lisäaineeton ravintolisävalmiste ihon hyvinvoinnille.

Kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.

Käyttö: 1-2 ruokalusikallista päivässä. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua, jogurttia tms. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville henkilöille.

5,0 / 5
Vivania Beauty Shot 500 ml

Vivania Beauty Shot 500 ml

23,20
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vivania(R) Beauty Shot -neste sisältää tehokkaan yhdistelmän hydrolysoitua 1. tyypin Peptan(R) kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.Peptan(R) kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden. Peptan(R) kollageenin lähde on korkealuokkainen hydrolysoitu kalakollageeni, jonka kollageenimolekyylikoko on sen imeytymisen kannalta ihanteellinen 5000 daltonia.Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta.C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä ja se edistää luonnollista kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä.Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät. Vivania(R) Beauty Shot anti-aging ravintolisä edistää ihon kauneutta sisältä päin; ihon omilla luontaisilla rakennusaineilla vaikuttaen ikääntymisprosessia vastaan siellä missä se alkaa eli ihon syvemmissä kerroksissa. Vivania(R) Beauty Shot antaa iholle elinvoimaisuutta ja raikkautta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta. Hyväksi myös hiuksille, kynsille ja nivelille. Helppokäyttöinen, persikanmakuinen heti valmis juoma. Vuorokausiannos sisältää kollageenia 10 000 mg, hyaluronihappoa 100 mg ja C-vitamiinia 75 mg (94 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). Annostus: 50 ml päivässä sisäisesti. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Elinvoimaa ja nuorekasta raikkautta iholle! Nestemäinen kollageeni, hyaluronihappo ja C-vitamiini hyvänmakuisena juomana. Nauti ”shotti” päivittäin!

3,8824 / 5
Biotiini Strong -vahvat tabletit hiusten ja kynsien vahvistamiseen

Biotiini Strong -vahvat tabletit hius...

15,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Biotiini Strong - kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa sisäisesti. Ainesosina hiusten ja kynsien kasvua vahdittava B-vitamiini biotiini sekä metioniini. Tuote sisältää myös sinkkiä, joka on välttämätön ihon uusiutumisessa. Yhdellä tabletilla päivässä huolehdit hiustesi, kynsiesi ja ihosi hyvinvoinnista.

Tuoteinfo:

Vahva hius- ja kynsivalmiste, joka lisää hiusten kasvua ja vahvistaa ohuita ja hentoja hiuksia. Auttaa vahvistamaan myös hauraita ja lohkeilevia kynsiä. Sinkki uudistaa kuivaa ja hilseilevää ihoa. Annostus aikuisille 1 tabletti päivässä.

4,7143 / 5
Evonia -hiusten kasvua edistävät rasvahappo-vitamiinikapselit

Evonia -hiusten kasvua edistävät rasv...

28,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vahvojen hiusten rakentumiseksi tarvitaan useita ravintoaineita, jotka auttavat tuottamaan laadukkaita hiussoluja. Evonia Hiusten kasvutuote on kehitetty tätä silmälläpitäen yhteistyössä HiusAkatemian ja lääketehdas Hankintatukku Oy:n asiantuntijoiden kanssa. Evonia sisältää 16 tarkkaan valittua ainesosaa - kasviöljyjä oikeassa suhteessa, vitamiineja, sinkkiä ja metioniinia - jotka edistävät hiusten kasvua antamalla hiusjuurille kasvuvoimaa. Evonia pitää yllä hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten hyvää rakennetta sekä estää hiustenlähtöä ja harmaantumista. Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää Camelinan siemenöljyä 300 mg, pellavansiemenöljyä 150 mg, sarviapilan siemenöljyä 100 mg, L-metioniinia 100 mg, sinkkiä 7,5 mg, para-aminobentsoehappoa (PABA) 20 mg, B3-vitamiinia 18 mg, E-vitamiinia 10 mg, B5-vitamiinia 4 mg, B6-vitamiinia 2,2 mg, B12-vitamiinia 3 mcg, B1-vitamiinia 1,4 mg, B2-vitamiinia 1,6 mg, D3-vitamiinia 10 mcg, biotiinia 60 mcg. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Hiusten kasvutuote, sisäisesti käytettävät rasvahappo-vitamiini-kivennäisainekapselit. Annostus: 1 kapseli päivässä.

4,3333 / 5
Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle juonteita tasoittavat, ihon ikääntymistä hidastavat hyaluronihappotabletit

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle ju...

29,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle hyaluronihappovalmiste ravitsee ja kosteuttaa ihoa sisäisesti, lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hyaluronihappo on kehon tuottama luonnollinen aine, jota muodostuu ravinnon hiilihydraateista sidekudoksessa ja rustosoluissa. Hyaluronihapon määrä vähenee ihmisen ikääntyessä, koska sen valmistukseen vaadittava entsyymitoiminta heikentyy. Väheneminen aiheuttaa mm. ihon ikääntymistä, juonteiden ja ryppyjen syntymistä, nivelten jäykkyyttä sekä silmien kuivumista. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä ja auttaa vahvistamaan ohutta ihoa. Se edistää ihosolujen uusiutumista ja iho säilyy pidempään sileänä ja nuorekkaana. Hyaluronihappolisän on todettu hidastavan ihon ikääntymistä jopa 5-7 vuodella sekä myös lievittävän nivelkipuja ja lisäävän nivelten liikkuvuutta. Vivania tablettien sisältämä korkealaatuinen mikrokapseloitu raaka-aine takaa hyaluronihapon tehokkaan imeytymisen.Tulokset näkyvät yleensä 1–2 kk:n kuluttua käytön aloittamisesta, kun hyaluronihapon pitoisuus elimistössä lisääntyy. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää 100 mg hyaluronihappoa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Hyaluronihappo-ravintolisä sisäiseen käyttöön. Auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana ja elinvoimaisena. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä (aamulla ja illalla) mielellään aterian yhteydessä.

4,5 / 5
Multikarosin Beetakaroteeni-, lykopeeni-, E-vitamiini- ja GLA -kapseli

Multikarosin Beetakaroteeni-, lykopee...

11,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

MultiKarosin on ihon tarpeisiin suunniteltu laadukas antioksidanttivalmiste. MultiKarosin syventää ihon rusketusta ja lisää sen kestävyyttä. Tuote toimii ihoa suojaavana lisäravinteena ennen solariumkuuria tai aurinkolomaa, mutta myös ympäri vuoden. Vahvistaa ihon luontaista suojaa auringon UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan.

Tuoteinfo:

1 kapseli päivässä. Iho on erityisen herkkä auringon säteille pitkän ja pimeän talven jälkeen. Käyttö suositellaan aloitettavaksi jo kaksi viikkoa ennen aurinkolomaa. Ihotyypistä riippuen, MultiKarosinin suojaan kannattaa turvautua koko kesän ajan tai vähintään siihen asti, kunnes ihon oma pigmentti on lisääntynyt riittävästi suojaamaan auringon säteitä vastaan.

4,5 / 5
Imedeen Prime Renewal(TM)  -ihoa kiinteyttävä ravintolisä aikuiselle naiselle

Imedeen Prime Renewal(TM) -ihoa kiin...

Imedeen Prime Renewal(TM):stä on tehty tieteellinen 6 kk:n pituinen kaksoissokkotutkimus, jossa Imedeen Prime Renewal(TM) osoittautui tehokkaaksi korjaamaan ja ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä vaihdevuosi-iän ohittaneilla naisilla. Tutkimukseen osallistuneiden kollageeni lisääntyi, epidermiskerroksia muodostui lisää, juonteet ja uurteet madaltuivat, pigmenttiläikkien näkyminen väheni ja ihon rakenne parani etenkin auringolle altistuneilla alueilla sekä käsissä ja decolte-alueella. Annostus: 2 tablettia aamulla ja 2 tablettia illalla.

Tuoteinfo:

Imedeen Prime Renewal(TM) on ihoa kiinteyttävä ja vahvistava koostumus aikuiselle naiselle vaihdevuosi-iän jälkeen. Tuote vahvistaa dermiksen lisäksi ohenevaa epidermistä. Biomarine Complex(TM) -yhdistelmä, soijauutteen vaikuttavat aineet sekä antioksidanttinen ViTea(TM) -yhdiste kohentavat parhaiten vaihdevuosi-iän jälkeen ihon ongelmia. Yhdiste elvyttää kasvojen ja vartalon ihon toimintoja, saaden ihon tuntumaan kiinteämmältä ja joustavammalta.

Vain myymälässä
Imedeen Time Perfection(TM) 120 tabl. -ravintolisä silottamaan ilmejuonteita ja ryppyjä

Imedeen Time Perfection(TM) 120 tabl....

Imedeen Time Perfection sisältää ihanteellisen anti-ageing koostumuksen, joka silottaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Yhdisteen avulla couperosan sekä pigmenttiläikkien näkyminen vähenee. Imedeen Time Perfection(TM) Biomarine Complex(TM) Jo 12 viikon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä. Annostus 2 tablettia päivässä.

Tuoteinfo:

Imedeen Time Perfection(TM) sisältää Biomarine Complex(TM) mereneliöstöproteiinia, jonka on tieteellisesti todettu lisäävän ihossa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Yhdiste sisältää runsaasti proteiineja ja polysakkarideja, joita on luonnostaan ihon tukikudoksessa. Tämä yhdiste vahvistaa ihoa, parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja vähentää pieniä uurteita ja pigmenttiläikkien näkyvyyttä. LycoPhence GS Forte(TM) on vahva mineraaliantioksidanttiyhdiste, joka toimii ihon pinnan alla suojaten kollageeni- ja elastiinisäikeitä vahingollisilta UV-säteiltä.

Vain myymälässä
Imedeen Time Perfection(TM) 60 tabl. -ravintolisä silottamaan ilmejuonteita ja ryppyjä

Imedeen Time Perfection(TM) 60 tabl....

Imedeen Time Perfection(TM) sisältää ihanteellisen anti-ageing koostumuksen, joka silottaa ilmejuonteita ja ryppyjä. Yhdisteen avulla couperosan sekä pigmenttiläikkien näkyminen vähenee. Imedeen Time Perfection(TM) Biomarine Complex(TM) Jo 12 viikon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä. Annostus 2 tablettia päivässä.

Tuoteinfo:

Imedeen Time Perfection(TM) sisältää Biomarine Complex(TM) mereneliöstöproteiinia, jonka on tieteellisesti todettu lisäävän ihossa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Yhdiste sisältää runsaasti proteiineja ja polysakkarideja, joita on luonnostaan ihon tukikudoksessa. Tämä yhdiste vahvistaa ihoa, parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja vähentää pieniä uurteita ja pigmenttiläikkien näkyvyyttä. LycoPhence GS Forte(TM) on vahva mineraaliantioksidanttiyhdiste, joka toimii ihon pinnan alla suojaten kollageeni- ja elastiinisäikeitä vahingollisilta UV-säteiltä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Bioteekin Aurinkokapseli ravintolisä 50 kaps.

Bioteekin Aurinkokapseli ravintolisä...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Edistää ja nopeuttaa ruskettumista sekä ehkäisee ihon palamista ja ryppyjen muodostumista. Kauniiseen rusketukseen.

Tuoteinfo:

Aurinkokapseli sisältää öljypalmun hedelmistä saatavia luontaisia karotenoideja, jotka edesauttavat tasaisen rusketuksen saamista ja suojaavat soluja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Luontaisen beetakaroteenin lisäksi siinä on huomattava määrä alfakaroteenia, joka on monin verroin tehokkaampi solusuoja, sekä muita luonnon karotenoideja, lykopeenia ja E-vitamiiniaktiivisia aineita, jotka tehostavat suojavaikutusta. Valmisteeseen on lisätty ihon hyvinvoinnille tärkeitä ravintoaineita kuten helokkiöljyä ja vitamiineja. Aurinkokapseli on erinomainen antioksidantti myös ympärivuotiseen käyttöön. Luontaisia karotenoideja sisältävä ravintolisä, joka auttaa saamaan ja säilyttämään tasaisen rusketuksen. Annostus: Yksi kapseli päivässä.

4,3333 / 5
Original Silicea+biotiini piihappogeeli 500 ml

Original Silicea+biotiini piihappogee...

14,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Silicea Original+biotiini on erityisesti hiuksille ja iholle kehitetty ravintolisä. Tuote on tehokas ja vahva piivalmiste, johon on lisätty biotiinia. Original Silicea+biotiini vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä lisää ihon kimmoisuutta. Lisä- ja säilöntäaineeton.

Tuoteinfo:
Annostus 1 mittalusikka (15 ml) päivässä sellaisenaan tai veteen/mehuun sekoitettuna.
Vuorokausiannos 15 ml sisältää: piidioksidia 420 mg, piitä 196 mg ja biotiinia 7,5 µg. Säilytys avattuna jääkaapissa.

4,4 / 5
Vivania Skin Omega 56 kaps. 74 g

Vivania Skin Omega 56 kaps. 74 g

18,90
Verkkokaupassa

Vivania Skin Omega -kapseleiden patentoitu koostumus perustuu helokki-, piiankieli- ja pellavansiemenöljystä saatavien omega-3 ja omega-6 sarjan rasvahappojen ainutlaatuiseen suhteeseen. Tällä saadaan aikaan optimaalinen ihovaikutus. Kasviöljyseoksen sisältämät välttämättömät rasvahapot linoli- ja alfalinoleenihappo ravitsevat ihoa sisältäpäin ja vahvistavat läpäisyestettä. Gammalinoleeni- ja stearidonihappo tehostavat välttämättömien rasvahappojen vaikutusta. Hyvin toimiva ihon läpäisyeste auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja vähentää rasvaamisen tarvetta.Helokinkukan siemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (GLA), joka on tärkeä ihon kiinteyden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Atooppisilla henkilöillä gammalinoleenihapon tuotanto on vajavaista. Piiankielen eli ratamoneidonkielen (Echium plantagineum) siemenöljy sisältää erityisesti omega-3 –sarjan stearidonihappoa (SDA), josta muodostuu elimistössä dokosaheksaeenihappoa (DHA). Se on tärkeä ihon luontaisen suojakerroksen eheyden kannalta. Pellavan (Linum usitatissimum) siemenöljy sisältää runsaasti omega-3 –sarjan alfa-linoleenihappoa, josta muodostuu eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA).Kapselit sisältävät luontaista E-vitamiinia, joka täydentää rasvahappojen vaikutusta ja toimii antioksidanttina sekä iholle tärkeitä A-, C-, B2-, B3-vitamiinia sekä biotiinia. C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini, B2-, B3- ja A-vitamiini edistävät ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.Suositellaan kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle sekä herkälle iholle. Annostus: 3 kapselia päivässä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Vivania Skin Omega –ravintolisäkapselit kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Sisältää runsaasti ihoaktiivisia välttämättömiä rasvahappoja vahvistamaan ihon luontaista suojamekanismia. Mukana iholle tärkeät A-, C-,E- ja B-vitamiinit.

4,0 / 5
Imedeen Hair & Nails 60 kaps.

Imedeen Hair & Nails 60 kaps.

39,00
Verkkokaupassa

Imedeen Hair & Nails-kapselit sisältävät tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat ylläpitämään hiusten ja kynsien terveyttä. Pakkauksessa 60 kapselia. Ainesosat: Peltokorteuute (Equisetum arvense L.), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), niasiini, maltodekstriini, kalsium-d-pantotenaatti, piidioksidi, sinkkisitraatti, B6-vitamiini, B1-vitamiini, B2-vitamiini, väriaine (ammoniummenetelmän sokerikulööri), biotiini, B12-vitamiini

Tuoteinfo:

Annostus: 1 kapseli päivässä.

5,0 / 5
Viviscal Strong 120 tabl.

Viviscal Strong 120 tabl.

79,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuksilla on paremmat edellytyksen normaaliin kasvuun, kun hiuspohja voi hyvin. Viviscal Strong sisältää sekä hiuspohjaa helliviä ja uusia hiuksia rakentavia ravintoaineita. Viviscal Strong -tablettien monipuoliset aktiiviaineet vaikuttavat verenkierron kautta suoraan hiusnystyihin. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua samalla, kun C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi mm. ihon toiminnalle tärkeän kollageenin normaalia muodostumista. Ainesosat: Hainrustouute (kondroitiinisulfaatti), aminohapposeos (L-kysteiini ja L-metioniini), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, peltokorteuute, L-askorbiinihappo, sinkkibisglysinaatti, maissitärkkelys, alfa-tokoferoli, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti, mustaherukka-aromi, biotiini

Tuoteinfo:

Tuote on suunnattu hiusten harvenemisesta kärsiville, kiireisille ja stressaaville nuorille naisille ja miehille ja varttuneemmille naisille ja miehille. Annostus: 2 kpl päivässä ruokailun yhteydessä. Yli 80 kiloisille 3 kpl päivässä.

Piimax C + Biotiini -pii-kromi-biotiini-C-vitamiini -tabletit

Piimax C + Biotiini -pii-kromi-biotii...

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Piimax C + Biotiini on asiantuntijoiden kehittämä monipuolinen ja tasapainotettu ravintolisä erityisesti hiusten, kynsien, ihon, luuston ja nivelten hyvinvoinnille. Tuote vahvistaa hiuksia, antaa niille luonnollista kiiltoa ja estää kynsiä lohkeilemasta. Piimax C + Biotiini -tabletit sisältävät piin lisäksi kromia, biotiinia ja C-vitamiinia. Pii auttaa pitämään kynnet, ihon, hiukset ja nivelkudokset kunnossa. Biotiini taas tuo hiuksiin tuuheutta ja luonnollista kiiltoa sekä estää kynsiä lohkeamasta ja liuskoittumasta. Pii vaikuttaa suotuisasti myös luuston ja nivelkudosten kuntoon. C-vitamiini lujittaa luustoa ja on myös tärkeä solunsisäinen antioksidantti, joka lisää vastustuskykyä ja auttaa säilyttämään ihon terveenä ja kimmoisana. Vuorokausiannos 3 tablettia sisältää piimaata 780 mg, C-vitamiinia 75 mg, kromia 50 mcg ja biotiinia 60 mcg. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton ravintolisä.

Tuoteinfo:

Tasapainotettu pii-kromi-biotiini-C-vitamiini -ravintolisä hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin. Hyvä myös luustolle ja nivelille. Annostus: 3 tablettia päivässä.

4,3333 / 5
Original Silicea Plus kauneuskapselit 60 kaps.

Original Silicea Plus kauneuskapselit...

27,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Original Silicea Plus -kauneuskapselit ovat erityisesti hiuksille, iholle ja kynsille kehitelty ravintolisä. Yksi kapseli sisältää 420 mg hienojakoista piidioksdia, joka vastaa 196 mg piitä. Kapselit sisältävät myös hiuksille, iholle ja kynsille tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita, kuten biotiinia, sinkkiä, magnaania ja seleeniä. Silicea Original -kauneuskapseleiden sisältämä pii on avain luonnolliseen kauneuteen: Pii edistää sidekudoksen kollageenin ja elastiinin muodostumista tehden ihosta kimmoisamman, pii vahvistaa tutkitusti myös hiuksia ja kynsiä. Kolloidisessa muodossa oleva piihappo parantaa tutkitusti erityisesti ohuiden hiusten rakennetta. Kauneuskapselit eivät sisällä säilöntäaineita, kemiallisia lisäaineita eikä geeniteknisesti muunneltuja ainesosia. Soveltuu mainiosti myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

Tuoteinfo:
Annostus: yksi kapseli päivässä nesteen kera.
Vuorokausiannos yksi kapseli sisältää:piidioksidia 420 ng, piitä 196 mg, sinkkiä 5 mg, magnaania 2 mg, seleeniä 55 µg ja biotiinia 37,5 µg.

Viviscal 120 tabl.

Viviscal 120 tabl.

Viviscal sisältää ainutlaatuisen seoksen hiuspohjalle ja hiusnystyille tärkeitä luonnollisia ravintoaineita. Kun hiuspohja voi hyvin, on hiuksillakin parhaat edellytykset normaaliin kasvuun. Viviscalin Marine Extract compound –uuteseoksessa on runsaasti ns. proteoglykaaneihin lukeutuvaa kondroitiinisulfaattia ja kollageenia, joilla on tärkeä osa hiusnystyn rakenteissa. Acerola-kirsikan C-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä. Se vaikuttaa samoin myös hiuspohjan ja hiusnystyjen soluissa. C-vitamiini edistää lisäksi ihon normaalille toiminnalle tärkeän kollageenin muodostusta. Tablettiin lisätty peltokorte sisältää luonnollista piitä, joka on edelleen tärkeä hivenaine hiusten rakenteissa. Kokemusten mukaan Viviscalin sisältämien ravintoaineiden vaikutukset alkavat näkyä jo 3 kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Ainesosat: Marine Extract Compound -uuteseos (hainrustouute, kalakollageeni, maltodekstriini, osteriuute), acerolakirsikkauute, peltokorteuute, täyteaine mikrokiteinen selluloosa, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mustaherukka-aromi. Ei sisällä gluteenia, sokeria, hiivaa eikä laktoosia.

Tuoteinfo:

Tuote on suunnattu hiusten harvenemisesta kärsiville, kiireisille ja stressaaville nuorille naisille ja miehille ja varttuneemmille naisille ja miehille. Annostus: 2 kpl päivässä ruokailun yhteydessä. Yli 80 kiloisille 3 kpl päivässä.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Viviscal Strong 60 tabl.

Viviscal Strong 60 tabl.

48,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hiuksilla on paremmat edellytyksen normaaliin kasvuun, kun hiuspohja voi hyvin. Viviscal Strong sisältää sekä hiuspohjaa helliviä ja uusia hiuksia rakentavia ravintoaineita. Viviscal Strong -tablettien monipuoliset aktiiviaineet vaikuttavat verenkierron kautta suoraan hiusnystyihin. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua samalla, kun C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää lisäksi mm. ihon toiminnalle tärkeän kollageenin normaalia muodostumista. Ainesosat: Hainrustouute (kondroitiinisulfaatti), aminohapposeos (L-kysteiini ja L-metioniini), täyteaine mikrokiteinen selluloosa, peltokorteuute, L-askorbiinihappo, sinkkibisglysinaatti, maissitärkkelys, alfa-tokoferoli, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti, mustaherukka-aromi, biotiini

Tuoteinfo:

Tuote on suunnattu hiusten harvenemisesta kärsiville, kiireisille ja stressaaville nuorille naisille ja miehille ja varttuneemmille naisille ja miehille. Annostus: 2 kpl päivässä ruokailun yhteydessä. Yli 80 kiloisille 3 kpl päivässä.

Sivun alkuun