Paidat ja puserot

Paidat ja puserot (137 kpl)

Tässä silkkipuserossa on luonnonvalkoisen ja mustan sävyinen Simpukka-kuosi, edessä piilonappilista, hihoissa leveät mansetit ja takaa hieman pidempi helma. Normaali istuvuus.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Suoralinjainen viskoosi t-paita, jossa herkkä kukkakuviointi. Etuosassa pystysuuntainen pliseeraus ja pääntiessä kullanvärinen nappi.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Alk. 14,99 (49,95)
Verkkokaupassa

Betty Barclay trikoo kuosi T-paita, viskoosi sekoitetta, kaksivärinen raita, paljetti somisteet kolmessa raidassa edessä, o-aukko, 1/2 -pitkät hihat, pituus 64 cm.

Useita vaihtoehtoja

49,95
Verkkokaupassa

Naisten kaunis, yksivärinen Tyyni-tunika. V-pääntie on huoliteltu kapealla kantilla. Hihat ovat lyhyet. Hieman levenevän helmanosan sivusaumat kaartuvat eteen ja taakse, jolloin helmaan on saatu näyttävät kolmio-kulmat. Tunikan pituus koossa M on noin 78cm. Materiaali on laadukasta ja miellyttävän tuntuista, ohutta viskoosi-elastaani- neulosta. Viskoosineulos on sähköistymätöntä ja helppohoitoista.

Useita vaihtoehtoja

Alk. 14,97 (49,90)
Verkkokaupassa

Voglian naisellinen trikoopusero, jossa on vesiputouspääntie ja puolipitkät hihat. Malli sopii kauniisti jakkujen ja liivien alla pidettäväksi. Puseron ihanan tuntuinen materiaali on sileäpintaista viskoosi-elastaanitrikoota. Pituus n. 65cm koossa M.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja