Käsilaukut (14 kpl)

Nahkainen monitoimilaukku johon mahtuu A4-kokoiset dokumentit vaakasuunnassa. Suljetaan vetoketjulla. Vaihdettavat kantohihnat: kaksi lyhyttä hihnaa sekä yksi pitkä, säädettävä olkahihna. Sisällä taskuja ja avaimenperä.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Klassikkoluomus. Ristomatti Ratian suunnittelemaan ikoniseen Urbaani-olkalaukkuun mahtuu vaivatta tabletti, puhelin ja aurinkolasit. Säädä olkahihnan pituutta sen mukaan, haluatko pujottaa laukun vartalon yli ristiin vai kantaa olalla. Laukussa on sisä- ja ulkotaskut, vetoketjusuljenta läpän alla ja kansiläpässä vetoketjutasku arvotavaroille. Paksusta markiisikankaasta valmistetun laukun ulkosaumat on huoliteltu kestävin nauhareunuksin. Materiaali sataprosenttista puuvillaa, koko 30 x 32 x 13 cm.

Vain myymälässä

Ajattoman tyylikäs olalle menevä kassi. Laukussa korostuu nahan laadukkuus, kestävyys ja käyttettävyys. Sisällä logokuvioitu vuori, vetoketjullinen tasku ja puhelintasku. Ulkopuolella vetoketjutasku. Leveän pohjansa ansiosta kassi pysyy hyvin pystyssä. Koko 33 x 34 x 15,5cm.

Vain myymälässä

120,00
Verkkokaupassa

Joonas-kuosinen Erika-reppu on paksua puuvillamarkiisia. Siinä on kiristysnyöri ja magneettikiinnityksellä suljettava kansiläppä. Olkahihnat ovat säädettävät ja sisäpuolella on vetoketjutasku.

Ajattoman tyylikäs kaksiosainen kasvisparkkinahkainen laukku. Hyvin tilaa A4 kokoisille papereille. Laukussa lyhyet kantokahvat sekä irrotettava pitkä olkahihna. Edessä tilava vetoketjullinen tasku, jossa PT-Design metallilaatta. Sisäpuolella molemmissa osioissa suuri vetoketjullinen tasku sekä toisessa lisäksi puhelintasku.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Tyylikäs nahkainen olkalaukku Adaxilta. Laukussa on kolme vetoketjullista taskua, joista keskimmäisessä on sisällä lisäksi pieni vetoketjutasku. Laukun leveys on 25cm, korkeus 17cm ja syvyyttä on 6-8 cm. Siron pitkän olkahihnan pituus on säädettävissä välillä 35-70cm.

Vain myymälässä

Tyylikäs, tilava Puccini olkalaukku, jossa kaksi kantokahvaa sekä pitkä, säädettävä ja irroitettavissa oleva olkahihna. Tekstiilivuori, vetoketjulliset etu-ja takataskut. Laukun sisällä vetoketju-ja avotaskut.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Naisten nahkainen olkalaukku. Mitat: korkeus 32 cm, pituus 31 cm ja syvyys 15 cm.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä