Käsilaukut (13 kpl)

59,99
Verkkokaupassa

Pieces Laber cross body nahkalaukku.

Useita vaihtoehtoja

Radley Londonin nahkalaukut soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin. Pehmeä nahka yhdistettynä yksinkertaiseen designiin luovat laukusta ajattoman klassikon. Laukussa on helppohoitoinen nylon-vuori, jossa on omat taskunsa puhelimelle ja lompakolle. Näiden lisäksi laukussa on erillinen vetoketjutasku. Laukun mitat: 28 x 21 x 4,5 cm. Olkahihnan pituus: 58.5cm

Vain myymälässä

Gianni nahkainen pikkulaukku.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Klassikkoluomus. Ristomatti Ratian suunnittelemaan ikoniseen Urbaani-olkalaukkuun mahtuu vaivatta tabletti, puhelin ja aurinkolasit. Säädä olkahihnan pituutta sen mukaan, haluatko pujottaa laukun vartalon yli ristiin vai kantaa olalla. Laukussa on sisä- ja ulkotaskut, vetoketjusuljenta läpän alla ja kansiläpässä vetoketjutasku arvotavaroille. Paksusta markiisikankaasta valmistetun laukun ulkosaumat on huoliteltu kestävin nauhareunuksin. Materiaali sataprosenttista puuvillaa, koko 30 x 32 x 13 cm.

Vain myymälässä

Ajattoman tyylikäs kaksiosainen kasvisparkkinahkainen laukku. Hyvin tilaa A4 kokoisille papereille. Laukussa lyhyet kantokahvat sekä irrotettava pitkä olkahihna. Edessä tilava vetoketjullinen tasku, jossa PT-Design metallilaatta. Sisäpuolella molemmissa osioissa suuri vetoketjullinen tasku sekä toisessa lisäksi puhelintasku.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Vain myymälässä

Tommy Hilfiger Poppy olkalaukku

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä