hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Paidat ja neuleet (22 kpl)

Nanso puolipoolo

Nanso puolipoolo

29,95
Verkkokaupassa

Miesten laadukas poolo. Täyspitkät hihat. Paidan pituus 77 cm. Materiaali helppohoitoista puuvilla-modaalia. Puuvilla on luonnonkuitu ja modaali valmistetaan saarniselluloosasta. Neuloksen pinta on sileä ja tuotteen sivusaumat pysyvät suorassa pesusta pesuun. Neulos on laadukas ja tunnultaan miellyttävän pehmeä. Modaali tuo neulokseen lisää kiiltoa ja tekee siitä helppohoitoisemman ja kauniisti laskeutuvan.

Nanso  -miesten t-paita

Nanso -miesten t-paita

24,95
Verkkokaupassa

Miesten laadukas T-paita. Paidan pituus 72 cm. Materiaali helppohoitoista puuvilla-modaalia. Puuvilla on luonnonkuitu ja modaali valmistetaan saarniselluloosasta. Neuloksen pinta on sileä ja tuotteen sivusaumat pysyvät suorassa pesusta pesuun. Neulos on laadukas ja tunnultaan miellyttävän pehmeä. Modaali tuo neulokseen lisää kiiltoa ja tekee siitä helppohoitoisemman ja kauniisti laskeutuvan.

Casamoda neuletakki

Casamoda neuletakki

89,95
Verkkokaupassa

Miesten pitkähihainen neuletakki 100 % Pima-puuvillaa. Pima-puuvillasta valmistetut vaatteet ovat erittäin pehmeitä ja silkkisiä iholla ja ne säilyttävät hyvin muotonsa.

Useita vaihtoehtoja
Fynch-Hatton kauluspaita

Fynch-Hatton kauluspaita

Alk. 34,95 (69,95)
Verkkokaupassa

Miesten pitkähihainen kauluspaita ruutukuvioinnilla, 100 % puuvillaa.

Useita vaihtoehtoja
Eterna pukupaita

Eterna pukupaita

29,95 (59,95)
Verkkokaupassa

Miesten pitkähihainen pukupaita laadukasta sveitsiläistä puuvillaa. Paidassa tasku. Eterna on ollut Öko-Tex Standard 100plus -sertifioitu vuodesta 2000 lähtien. Eterna testaa tuotteita jatkuvasti haitallisten aineiden varalta ja kaikki sen tuotantoketjun jäsenet toimivat kestävän kehityksen mukaisesti. Tuotteen swiss+cotton -symboli on merkki korkeasta laadusta puuvillan tuotantoketjussa.

5,0 / 5
Sivun alkuun