Yöasut ja kylpytakit

Yöasut ja kylpytakit (6 kpl)

Miesten Nautica -shortsipyjama. Pyjaman yksivärisessä, lyhythihaisessa paidassa on pyöreä resoripääntie. Paidan pituus L-koossa on noin 76 cm. Pyjaman bermuda-mittaisissa housuissa on raikas raitakuosi ja kuminauhavyötärö. Materiaali miellyttävää sileää neulosta, 100% puuvillaa.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

Alk. 32,94 (54,90)
Verkkokaupassa

Miesten pyjamahousut.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

Hintaa ei saatavilla

Miesten collegepaita, painettu logo edessä, ragla hiha. Takapituus noin 68 cm koossa M.

Useita vaihtoehtoja
Tilapäisesti loppu

Miesten lyhythihainen Kaapo-shortsipyjama. Pyjaman paidassa graafista painettua kuosia, pyöreä resoripääntie ja rintasku. Paidan pituus L-koossa on noin 76 cm. Alaosan bermuda-mittaiset shortsit ovat yksiväriset ja niissä on kuminauhavyötärö. Materiaali pehmeää puuvilla-viskoosia (bambu).

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä

47,95
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Miesten klassinen Ove-pyjama pitkillä lahkeilla ja pitkillä hihoilla. Paidassa painettua kuosia, housut ovat yksiväriset. Housujen vyötärökuminauha kuminauhakujassa. Paidassa v-pääntie ja rintatasku. Paidan pituus L-koossa on noin 76 cm. Materiaali on miellyttävän tuntuista 100% puuvillaa.

Useita vaihtoehtoja

Miesten Ove-pyjama lyhyillä lahkeilla ja lyhyillä hihoilla. Paita on klassista, painettua kuosia, housut ovat yksiväriset. Housujen vyötärökuminauha kuminauhakujassa. Paidassa v-pääntie ja rintatasku. Paidan pituus L-koossa on noin 76 cm. Materiaali on miellyttävän tuntuista 100% puuvillaa

4.5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä